- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
Duplája? 75-ből megvan cakk-pakk 2 év EU garival, EU expresszel, áfamentesen hardveraprós kuponnal.
-
.DLL
veterán
Továbbra is baromira tetszik: [video] ♥
Egyébként nem vagyok hard-core kütyüző, lassan 5 éve egy ZTE Blade (1)-em van, szóval inkább a megbízhatóság fontos, és ha ránézek a telóra, akkor tetsszen amit látok. Ez a Blade setében a mai napig így van, elég jól sikerült a dizájnja, kissé megelőzte a korát (ás az árkategóriáját 2011 elején ez 40 pénzbe került) : [link]
De mindebből csak azt akartam, kihozni, hogy így látva a Galaxy J speckóit eléggé felsőkategóriás, amire nincs szükségem, de ez a letisztult, fiatalos kinézet és a vékony kávák nagyon tetszenek.
Ha tudtok valami hasonlóan szép, megnyerő külsejű, de olcsóbb (kínai) mobilt akkor jöhetnek a tippek.
Lehetőleg 5" alatt és HD IPS kijelző ennyi lenne a lényeg, a többi majd adja magát. -
Ájvé
veterán
Nyilván nem gondoltam komolyan, igen ez van, szerintem nem lenne nagy piaca a minitelefonoknak. Időnként vannak ilyen próbálkozások felsőbb szegmensbe is, de nem hallottam, hogy nagy sikereket értek volna el vele.
Apple is most lett újra piacvezető az USA-ban iPhone 6-al (ha nem tévedek), ami leginkább méretében különbözik az 5-től (hardvert hagyjuk, mert a nagy átlag nem a hardveres specifikációk bűvöletében él, egyszerűen megnézi és megveszi, főleg igaz ez egy ilyen tehetős országban). -
Keil Walker
aktív tag
-
s4tch
veterán
Az E is jó telefon, de kicsit azért gyengécske. A Moto G lenne a haverod, ha bővíthető lenne; sajna csak 16GB-s van belőle, az meg sovány.
A helyedben vagy Moto X-et, vagy Xiaomi Mi2s-t keresnék. Mindkettő mögött van közösség, a gyártó is támogatja őket, viszonylag kompaktak, elég erősek (2GB RAM hatalmas előny!), jó a kijelzőjük, minimum elfogadható a kamerájuk, a bővíthetőséget meg ki lehet azzal váltani, hogy 32GB-s verziót keresel belőlük. Az SD kártyával 4.4-es androidtól úgyis lehet macera, én egyáltalán nem ragaszkodom hozzá.
-
voyager4.4
senior tag
+1 a moto E-nek.
Illetve hasonló méretben értelmes telefon még az s4 mini és ha romolni akarsz akkor acef fmodja a legjobbak között van. (S Advance-et is ő mentette meg itt a fórumon). Viszont romolással a knox és a gari ugrik, illetve vannak még hülyeségei szegénynek, minap ki is fakadtam a fórumban, de vállalható és ilyen méretben nincs nagyon más.
ImI87: ha nem fájó pontokra tapint nálad az Ace4 visszafogottsága (gyenge kamera, érzékelők hiánya) akkor vedd.
-
Razzul
őstag
WP-n nincs lehetőség ROMolni. Nincs is rá szükség. A rendszer nagyon szépen testre szabható és mindegyik telefon megkapja az összes elérhető frissítést, bugokat is folyamatosan javítják. Idegesítő hülyeségek így csak az appokban fordulhatnak elő. Igazából attól függ mit vársz el a telefontól. Azt, hogy szinte out of the box működjön a hivatalos szoftverrel, vagy akár alapjaiban testre szabhasd a telefont.
(#77853) tisn: A "nagyon vacakul" pontosan mit takar?
-
s4tch
veterán
4-5 évre szerintem képtelenség felkészülni. A legjobb, amit tehetsz, hogy a kerethez igazítva (tényleg, az mennyi is?) a legjobb vasat próbálod megvenni.
A max. 4,3"-as kijelzőmérethez mennyire ragaszkodsz? Csak azért kérdezem, mert a kijelzőméret nem határozza meg a ház méretét. Azonos szélességű házhoz egyik gyártó kisebb, másik nagyobb kijelzőméretet tud illeszteni. Szerintem célszerűbb a ház méretét maximálni. Pl. a Moto X hiába 4,7"-es, ha fogásra kb. akkora, mint a Z1c. (Igaz, ez se bővíthető, de a Mi2s-hez hasonlóan van belőle 32GB-s kivitel.)
-
Razzul
őstag
Ilyen felhasználásra, hosszú távra miért nem WP-ben gondolkodsz? Én is egy első generációs ZTE Blade leváltásán ügyködöm.
Mivel játék nem érdekel, csak a jó üzemidő, netképesség meg zenehallgatás/filmnézés (mindezt akadásmentesen) egyértelmű volt, hogy Lumiát fogok venni. -
s4tch
veterán
Nem lesz könnyű ilyet mondani... A Z1c egy elég erős hardver kis kijelzővel, ilyet nem nagyon keresnek a népek, ezért nincs is belőle a legtöbb gyártó kínálatában. Valahol mindenképp kompromisszumot kell majd kötnöd. Első körben a Xiaomi Mi2s ugrott be, majdnem mindenben meg is felelne neked, de SD kártya foglalat abban sincs (ellenben a 32GB-s verzió elég nagy). A Meizu MX2 is hasonló, de a hardver nem mai csirke. A Samsung S5 Mini gyengébb és nagyobb is, mint amit szeretnél, és kb. itt véget is ér a támogatott, kicsi, viszonylag erős hardverrel szerelt, bővíthető telefonok listája. A kínaiaknál szép lassan fognak jönni 4,5" körüli, nyolcmagos telefonok, és a közösségi támogatásuk ezeknek eléggé kérdéses lesz.
Droidokon fizikai gombok nem nagyon vannak, legfeljebb a Samsungokon.
A helyedben a mérettel kapcsolatos elvárásaimat adnám fel elsőként. Mindig is kompakt-párti voltam, ehhez képest ~1 éve olyan örömmel használom a korábbi telefonjaimhoz képest drabális Xiaomi Mi3-at, mint utoljára a Siemens S55-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest