Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
S10e után tudnátok ajánlani olyan készüléket ami tudja az alábbiakat:
-nfc
-ip tanusítvány
-qi töltés
-pontos, gyors gps, és jó térerő
-max. 6,3"
-jobb üzemidő mint az s10e-jé
Mindezt 100e körül, de használt is szóba jöhet.
Létezik olyan készülék ami tudja ezeket, vagy gyűjtsek még egy S20-ra?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy megbízható GSM-et ahol kapni 8gb-os Xiaomi Mi Note 10Lite-ot?
Előny ha van náluk Redmi Note 9s-is. És tudnak 2 év garanciát biztosítani.
A 33db-os céges beszerzéshez kéne, ezek lettek a végső kiszemeltek.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Céges beszerzés keretében szükség lenne 31+1 Telenoros, vagy kártyafüggetlen telefonra.
Ami kötelező minimum elvárás:
-6GB RAM
-64GB ROM
-Android 10
A munkához szükséges alkalmazások:
Zoom, Viber, Facebook, Messenger, adatbázis kezelő szoftverek.
A keret br. 80eFt/készülék, minimálisan rugalmas.
Én a Redmi Note 9S-re gondoltam.
A +1 készüléknél viszont elvárás lenne az NFC, a QI töltés, és előny az 5G. Kb 125e Ft a keret.
Ti milyen készülékeket tudnátok ajánlani?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok.
60e körül szeretnék használtan egy legalább cseppálló készüléket.
Sokat lesz használva navigációra, és fontos a jó üzemidő. Előny még a vezeték nélküli töltés.
Mit tudnátok ajánlani?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok! Milyen készülékre érdemes leváltani egy Oneplus 3-at? Szoftverfrissítés óta kissé lassú. 100e alatt keresünk készüléket használtan.
Fényképezés nem annyira fontos, viszont egy kicsit jobb üzemidőnek örülnénk.
Általános felhasználásra: spotify, böngészés, Facebook, néha játékok, illetve navigáció. A 6gb memória, illetve a jó multitasking előny.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
50e Ft környékén mit érdemes venni használtan?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok! Ti melyiket vennétek? P20 Pro (120e) vagy Mate20 Pro (180e)? Szolgáltatótol lenne részletre, gyorsan kell döntsek.
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Honor 8 helyett miért ajánlod inkább a P9-et?
Sajnos a P9 Lite túl drága, pedig az jó lett volna.
Samsung Galaxy J3 2017 vagy inkább Nokia 3?
Felesleges a 32GB rom anyukámnak, a gyári alkalmazásokon felül egyedül csak a Facebookra van szüksége, még zenét se hallgat rajta.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
válasz Sgr_A #118398 üzenetére
2 év hűséggel bruttó ár. A J5 2017 nem fér bele az árba.
Ájvé: Legjobb tudomásom szerint ez most is így van, viszont mivel az alkalmazottak többsége 40+os nő ajánlanom kell valamit.
Drágábbik telefonnak a Honor 8-at néztem, viszont anyukám sokallja az árát, ezért gondoltam, hogy igazából egy Nokia 6 is elég lehet arra amire ő használja.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
De csak a listán szereplő készülékekre ad pénzt a cég, így ezek közül kéne választani.
Tehát kellene egy készüléket választani innen 30-40k körül és egyet 50-100k között.
Előbbi a beosztottaknak lesz, a drágábbik pedig anyukámnak. Az egyiből 30k-t, a másikből pedig 50k-t áll a cég, a többit mindenki saját zsebből kell kifizesse.[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
válasz pit stop #118391 üzenetére
Ezek készülékek játszanak.
Eredetileg Samsung Galaxy J3 2017-et akartak, de az még gyengébb. 30k-t áll ebből a munkahely.
Illetve anyukám készülékéből 50k-t áll a munkahelye, viszont 100k alatt kéne maradni. Én még a Honor 8-ra gondoltam, viszont jobb lenne valami olcsóbb.
Munkahelyi programhoz követelmény a 6.0-ás Android.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Nokia 3-ról és Nokia 6-ról mi a véleményetek?
Céges flottatelefonnak lenne telekomtból.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
válasz MittuDomain_ #109862 üzenetére
G4-et is kapni még újonnan. Az 5x minimálisan olcsóbb, viszont a 2GB-ramot ebben az árkategóriában így 2017-ben már el kéne felejteni.
-
takacsbotond
őstag
válasz elefontelefo #109850 üzenetére
Miért akkora probléma, hogy alul van a jack?
Ha a kezedben van, és zenét hallgatsz még jobb is mert nem gabalyodsz bele.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
válasz MittuDomain_ #109849 üzenetére
Ebben az árkategóriában még mindig a legjobb hazai garis vétel az LG G4.
-
takacsbotond
őstag
-
takacsbotond
őstag
válasz elefontelefo #109830 üzenetére
LG G4?
Kamerában a Samsung Galaxy S7-en kívül mindent ver, és 1GB-tal több ram van benne mint a Nexus 5X-ben (stock droid ide vagy oda, a 2GB ram manapság már kevéske).Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok! 90k alatt milyen telefont érdemes venni?
Csak magyar bolti garanciás jön szóba.
Eddig az LG G4-et, és a Xiaomi Redmi Note 3 Pro-t néztem.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
válasz takacsbotond #98265 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! A B20-as lte nem elsődleges szempont, a Xiaomi lesz a kiválasztott!
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok! Az alábbiak közül szerintetek melyiket érdemesebb megvenni hússzútávra?
-Asus Zenfone 2 (használt, 60k)
-Xiaomi Redmi Note 3 Pro (új, 65k)
Melyik az időtállóbb? Az Asus a több ram miatt, vagy a Xiaomi a brutál SoC-nak hála?
Anyukámnak lesz, átlagfelhasználásra. Más javaslatok is szóba jöhetnek, a lényeg, hogy DualSIM-es legyen.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok! Ti melyiket vennétek? Samsung Galaxy S5, vagy Sony Xperia Z2?
Más hasonló árú telefon is szóba jöhet.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Anyukámnak keresek 50000Ft alatt okostelefont.Használt is jó.
Főleg telefonálásra, gps-es navigálásra, és fényképezésrehasználja, de néha fb-t, és hasonlókat is megnéz rajta.
A cél, hogy egy olyan telefonja legyen, ami nem lassul, és azokat az alapvető feladatokat amire használja évek után is elég legyen a hardvere.
Mit tudnátok ajánlani?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
válasz zozoka79 #92413 üzenetére
Nekem is volt Sp-m, és szoftveresen egy rakat sz@r, ezért is félek kicsit a Sonytól, illetve ismerősömnek volt sima Z-je, és az is egy laggos kacat volt, bár ott a hardver sem volt túl acélos.
A Z2 a 3gb ram, és a vízállóság miatt tetszik.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
50000Ft alatt használtan milyen okostelefont érdemes venni?
Eddig egy 16gb-os LG G2-öm volt.A kevés tárhelyet leszámítva nem volt vele semmi problémám, csak tönkrement.
Esetleg egy gyárilag frissebb droidot is el tudnék viselni (de más oprendszer is szóba jöhet).[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
válasz hroberto #91245 üzenetére
30000Ft alatt használtan milyen telefont érdemes venni?
Kb 3 évre lenne anyukámnak.
Nincsenek nagy igényei, a gps működjön rendesen, legyen vállalható minőségű a kamera, és legyen stabil a rendszer.
Elsősorban WP, vagy Android, de más is szóba jöhet.
Előny, ha dual simes.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Egy Nokia 435 mennyire gyors?
Anyukámnak lenne.Most egy Samsung Galaxy Advence telefonja van, de az valami iszonyat lassú...Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!Létezik Honor 6c, vagy ez csak valami hamisítvány?
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!Szerintetek a G2-őt érdemes lecserélni egy G4-re?
Nagyon tetszik a kamerája, és a 3gb ram, de próbálgattam a Mediában és valami irtózatosan laggolt (míg pl a mellette lévő sokkal régebbi G2 nem).
Mennyire jellemző ez, hogy így belassul?Pörgősebb a rendszersebessége mint a G2-nek?Az akkuja bír annyit?
Első sorban a 2k kijelző miatt félek, hogy nagyon visszafogja a hw-t...
Illetve a másik kiszemeltem még az Xperia Z3, a vízállóság miatt.Arról mit érdemes tudni?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
válasz Razzul #77316 üzenetére
Első körben én is rá voksoltam, viszont vannak némi aggályaim a nem túl acélos, és ráadásul nem is nagyon elterjedt procijával kapcsolatban...ezek a problémák mennyire jönnek elő a mindennapok során?
Illetve pár sorban meg tudnád indokolni, hogy mivel jobb ez a teló mint a G2-ő (csak mert nekem egy G2-őm van, és a Honor 6-ról elég csekélyek az ismereteim a mobilarénás tesztet leszámítva)?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm telefonvásárlás előtt áll.Az alábbi készülékek közül melyiket tudnátok a legjobban ajánlani?
-Samsung Galaxy Alpha
-Honor 6
-LG G2
A válaszokat előre is köszönöm.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Nincs vele semmilyen konkrét problémám, nagyon szeretem, csak kicsit kevésnek érzem a 2gb ramot.Szívem szerint házon belül maradnék, de nem találok egy értelmes opciót sem, amire lecserélhetném.
Néztem a G4-et is de kissé visszatart a qhd kijelző.A 808 a qhd kijelző mellett erősebb mint a 800 fhdval?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
válasz BenHans #76305 üzenetére
Sonyt nem vennék, mert volt pár rossz tapasztalatom velük.Az Mi4 tetszetős, megnézem.Őt lehet kapni itthon hivatalosan magyar garanciával?
Esetleg még a Note3 is szóba jöhet.Csak a rendszersebességet nézve lenne értelme lecserélni rá a G2-őm?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Alábbi tulajdonságokkal rendelkező telefon létezik?
-fhd kijelző
-minimum 3gb ram
-minimum snapdragon 800
-vízállóság
-infraport
-5,5" colnál kissebb[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok, sürgősen új telefon vásárlása előtt állok, ugyanis a Sony Xperia SPm megadta magát.
Kb 60k-t tudnék rászánni, használt is megfelel.Kb 1 évig lesz használva.Elsősorban Androidos telefont szertnék, de szóba jóhet más is.
Elsősorban netezésre használnám, de befigyel néha egy kis játék, és filmeket is szoktam nézni rajta, ha úgy adódik, illetve az sem hátrány, ha egy jobbféle hangchip van benne (a hangstórók minősége nem lényeges, illetve a hátlapi kamerának sem kell tízmillió gigapixelesnek lennie).
Ami mindenképp nagyon hasznos lenne számomra az infra, hogy lehessen távirányítóként is használni.Kijelzőböl hd alá nem szeretnék menni, és lehetőség szerint a tft is elfelejteném.Kb. az 5,2 col az ami ideális nekem kijelzőméretben.
Ami viszont mindennél fontosabb lenne, hogy ne laggoljon, a legkissebb megakadást sem szeretném látni (az sptől nem egyszer falramásztam idegemben)!
Sonyt nem szeretnék, eddigi rossz tapasztalataim miatt.
Eddig amit néztem az az LG Optimus G2, és a Samsung Galaxy Note 3.
Illetve amit még néztem az a Samsung Galaxy SIV, de az nem tudom hardveresen mennyire van elvaulva...[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
válasz Alcatraz13 #46074 üzenetére
Én ennyiért a Sony Xperia SPt tudnám ajánlani, nagyon jó teló, nekem is az van, de bánod meg! És a kijelzője sem olyan vészes mint mondják, hiába tft...
-
takacsbotond
őstag
válasz Chereiose #44545 üzenetére
Iphone 4s-et én már nem vennék (sőt, egy Iphonet se), eléggé lejárt lemez már, drága, és nem tud semmivel többet nyújtani mint egy negyede (!) annyiba kerülő Androidos gép.
Jelenleg 4.3 fut az SP-ken, de valamikor nyárra ígérik a 4.4-et is rá.Szoftverfrissítésekkel a Sonynál sosem fukarkodtak...Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
válasz rayoliviero #41661 üzenetére
Samsung Galaxy S Advance.
[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
válasz killer1203 #41639 üzenetére
quailstorm: Köszönöm!
Markyxx: Tudtommal már elkezdődött 1-2 napja....
-
takacsbotond
őstag
válasz Norb3rto #41632 üzenetére
Az S2-őben van FullHD videó felvétel, bár nem a legjobb minőségű telefon a videózás terén, de nagyon szép képeket csinál!!
quailstorm: Illetve azt megtudnád mondani, hogy van-e rajta Facebook és/vagy facebook messenger??
[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
válasz quailstorm #41628 üzenetére
Igen, azok nekem is tetszenek, de MAn nagyon leminősítették a kettest, az egyesről meg azt mondják, hogy nem szabad venni használtan az aksi miatt, újat meg nem nagyon láttam, ill a BTje is elég gyengus...Szerinted megérné egy kettesbe beruházni, vagy inkább még várjak kicsit, hátha kijön valami normálisabb?
Egyébként nekem a Galaxy Gear tetszett nagyon, csak nem kompatibilis a mobilommal...Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
válasz quailstorm #41626 üzenetére
Egy telefonnal összeköttethetőt szeretnék, hogy ne kelljen minden apróságért elővenni a telefont, tehát emailek, sms-ek olvasására, az sem hátrány, ha a zenelejátszó tudom róla irányítani, meg a GPSt...Szóval egy alap érintősben gondolkodok, használtan szeretném 40k alatt...
-
takacsbotond
őstag
Szerintetek megéri a Sony SmartWatch 2-őt venni 2000ft ráfizetéssel??
Mivel tud többet, vagy kevesebbet mint az egy??Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
válasz devilinsid3 #41600 üzenetére
Szerintem egy Sony Xperia SP lenne a megfelelő pár neked!
-
takacsbotond
őstag
válasz halszívű #41555 üzenetére
Én is a G2őt tudnám ajánlani.
Xperia SP-t meg akkor vegyél, hogyha nem minden szempontból a legerősebb csúcskategóriás készüléket keresed, hanem ha egy ár/érték arányban nagyon jó, sok okossággal telepakolt középkategóriás telefont keresel, ami nem merül le már délelőtt, és nem egy otromba nagy tepsi.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
válasz motoflug #41486 üzenetére
Egyik barátomnak van egy Concorde tablettje, de az valami iszonyat...Akad, fagy, lassú, nyikorog a hátlapja, borzasztó az optinalizáltsága, stb. , szóval én nem mernék megkockáztatni, egy ilyen kínai tákolmány telefont, főleg nem ennyiért...
-
takacsbotond
őstag
válasz GeriCool #41479 üzenetére
Szerintem ez a RAM miatt, vagy a lassú proci miatt van.Szerintem inkább SP-t vegyél, ne Concordot, elég megbízhatatlanok, és annyira ár/érték arányban sem ütnek, hogy megérje kockáztatni...
Hagyas verziójú droid van rajta?Nekem a sima s nél is ugyan ez volt, de ott megoldotta az, hogy ráraktam egy régebbi droidot...Meg az is megoldaná, hogyha már úgy is lejárt a gari, ha ráraksz egy főzött droidot.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
válasz alfalibra #41449 üzenetére
Szia!S2őben gondolkodtál?Szerintem az megfelelne az elvárásaidnak, vagy ha Xperia, akkor ebből a pénzből egy s jönnek ki, de akkor már inkább az s2ő.
s3minit nem vennék, de, ár-érték arányban nem a legjobb, akárcsak az ace3, de ha valami frissebbet szeretnél az is egy variáns.
Remélem tudtam segíteni!Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
válasz Ed3r_X_ #41431 üzenetére
Mielőtt vettem volna az SP-t én is nézegettem az L9II, de nagyon örülök, hogy végül nem azt vettem.És a beépített médialejátszója is egy bazári szar...
Szerintem te még életedben nem láttál Xperia SP-t mert akkor nem beszélnél ilyen baromságokat...
És jöhetsz azzal, hogy elfogult vagyok az sp felé, de nem alaptalanul.Mielőtt megvettem nagyon kételkedtem benne, hogy ezt vegyem-e, mert volt vagy még 10 másik készülék ami tetszett, de végül ezt vettem meg, és nem másikat, és egyáltalán nem bántam meg!
És pl. mond meg, hogy melyik LGhez lehet sima otg-kábellel főzőtt Android nélkül minden félét csatlakoztatni???Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
-
takacsbotond
őstag
válasz szoke12 #41417 üzenetére
Én azt a RAMot nagyon kevésnek tartom, ha androidos telefont szeretnél, de ha ragaszkodsz hozzá akkor a Y300, de vagy kicsivel több RAMmal rendelkező telefont keresel akkor az Xperia P-t , vagy az előbb említett Advancet tudnám ajánlani, ezek kb 35e körül mennek használtan, de ha azért az adott pénzért keresed a legjobbat akkor még mindig csak az xperia sp-t tudom ajánlani, mondjuk az egy sokkal erősebb vas, csak az a baj vele, hogy elég ritka használtan, de az se több 50e-nél...
[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
Viszont, mivel én nem kaptam választ feltenném még egyszer a kérdésem:
Sziasztok!Ez nem igazán illik ide, de arra lennék kìváncsi, hogy milyen okosórat érdemes mostanában venni, és ennek hol tudnék utána nézni, mert lehet, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy tényleg nincs olyan blog, hogy "milyen okosórát vegyünk?"?
Amennyiben nincs, és valaki lenne olyan kedves hogy segítsen itt van pár szó az elképzeléseimről:
Mindenképpen egy érintősben gondolkodom, használt is szóba jön, kb. 20-30 ezerért, legyen minnél erősebb akkuja, email olvasásra, telefonálásra, és persze az idő megnézésére használnám, és az se lenne rossz ha lenne benne kamera, illetve legyen kompatibilis Sony Xperia SP-vel, ebből adódóan többek közt a Galaxy Geart is ki kellett zárnom...
Amit néztem, és tetszett az a Sony smartwatch 1. verziója.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
válasz Lengyi #41398 üzenetére
Ha egy pár ezerrel kijjebb tudod húzni a keretet, és kifogsz egy jó ajánlatot akkor, én egy Xperia Spt ajánlanék, mert azon nem akad már az Android (csak nagyon minimálisan), és akkor egy olyan nagyon erős vasad lessz, én azért szeretem ezt a telefont, mert olyan okosságok is vannak benne, amik a legfelső kategóriás telefonokban a megszokott (NFC,LTE/4G,kesztyűs mód, stb...).Ára kb. 65e FT.
Az Advance kb. 40e, LTE ebben is van, az F6 pedig 50e körül megy, nincs benne semmi "extra" viszont több a ramja , és erősebb a proci mint az Advancenak.S3minit nem vennék a helyedben, mert Ár/Érték arányban elég gyatra, illetve ha találsz még új/újszerű (sima, nem "plusz") sgs2-őt, ami kb. 50e körül megy, akkor én azt vennék a helyedben...
Egyébként milyen felhasználásra szánnád??Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Micro Four Thirds
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest