Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Mentior #73886 üzenetére
Kicsit nagyobb, mint 4,7 de a kávája nagyon minimális így nem nagy telefon így de, ennyiért most talán a legjobb vétel, akku idő lehet problémás kicsit:
https://www.mall.hu/pda-smartphone/meizu-mx3-16-gb-2gb-ram-fekete
mondjuk azt nem tudom, hogy Mallnál gyártói garancia van-e. -
Mentior
csendes tag
válasz
Mentior #71038 üzenetére
Felülértékelve az elhangzottakat:
- Árkategória : 60-70.000 (a 70 az nagyon max)
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszú
- Mire használnád? Legfőképp telefonálás, viber, sms, navi, 1-1 fénykép, a vonaton rádió,mp3, a vonaton 1-1 film, vagy sorozatrész bambulása, . Max 4,7" szeretnék, de inkább kisebbet.- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android, wp jöhet IOS nem.
WP is jöhet
Előny lenne ha legalább 2 napot bírna az akku...
Nagyon köszönöm a segítséget!
-
batai15
félisten
válasz
Mentior #71018 üzenetére
Szia! Nos próbáltam neked egy erősebb telefont keresni, de sajnos a hazai forgalmazás +dual sim és 5.0 ". Alatti kijelző nem jó barátok. Ha nem számít a hazai gari egy rakat jó telefon van. De így edigitalbol a lenovo s850 mondanám. Ha gyengébb is jó akkor redmi 1s. Bár s400 nem annyira jó választás ha hosszú távon gondolkodsz.
Bocsánat rosszul tudtam a lenovo nem 8magos mtk. Így nem éri meg szvsz 69000ert. Így akkor redmi 1s mondanám. Hátha tud valaki jobbat esetleg.
Wp - t kizarnam mert kevésbé alkalmas filmezesre rendes app hiányában mint az android mx Player páros. -
hroberto
veterán
válasz
Mentior #67584 üzenetére
A Lumia 730 jó döntés. A leírt igényed abszolút kielégíti.
A WP könnyen megszokható, egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik. A kevés memória kissé viccesen hangzik, nyilván nem hozzáértő szájából való. Maradjunk annyiban, hogy a WP sokkal hatékonyabban, takarékosabban bánik a RAM-al, mint az Android. Ráadásul a 730-ban 1Giga a RAM, ami bőven elég a rendszernek.
Az, hogy milyen applikációkat fogsz használni, nem tudom, de itt szétnézhetsz. -
Devas
őstag
válasz
Mentior #67116 üzenetére
Samsung készüléket sosem ajánlok, persze attól még lehet nyerő alternatíva. Az a baj hogy annyiféle készüléket adnak annyiféle változatban és mindenféle fantázianévvel, hogy félrevezetik az embereket. A sima S4 mini-ről jókat hallani, bár kissé túlárazott szokott lenni. Ez az S4 mini Duos azt sem tudom micsoda, rákerestem és nem volt találat, mert valahogy így hívják valahogy úgy és kicsit eltérhetnek hardwaresen a változatok is.
A honor 3c az nagyon jó lehet a sok RAM miatt, de abban meg Mediatek chipset van, amivel szemben mindig is szkeptikus voltam. Ezeknél a Wifi és a GPS lehet nem a legjobb, meg lehetnek egyéb problémák is. Az újabb Qualcomm-oknál legalább minden müködik ahogy kell.
A 730 meg biztosan lesz akciós is ha figyelgeted belefutsz. Szerintem 65-re lemegy az ára karácsonyra. A video lejátszással kapcsolatban meg kérdezz rá a megfelelő topicban, biztos van alternatíva.
(#67117) CactuS:
Januártól lehet megjelenik a szolgáltatóknál vagy egyéb normálisabb üzletben is az 535. -
Devas
őstag
válasz
Mentior #67110 üzenetére
Hali!
Lumia 730 dual sim.
A dual sim részével nincs tapasztalatom, erről egy gazdit kéne megkérdezned.
- 4.7"-es HD amoled kijelző remek betekintési szögekkel és élethű fekete színnel
-kiváló offline navigáció (látja a Glonass és Bediou műholdakat is), gyors pontos és iránytű is van
-remek hátlapi kamera Zeiss lencsével
-nagyfelbontású selfie előlapi kameraAmi hátrány lehet, hogy a viber értesítések néha késhetnek, esetleg a videolejátszáshoz normális programból lehet csak fizetőset fogsz találni (ezzel nincs tapasztalatom). Megeshet hogy nem tudsz beállítani kevésbé népszerű email címeket hogy értesítsenek (pl frímail).
Ezen kívül android fronton sokan ajánlgatnának még pár kínai cuccot (Xiaomi Redmi 1S, Jiayu), esetleg a Moto G (2014) Dual SIM-est és ezzel nagyjából körbejártuk az értelmesebb készülékeket.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Mentior #65723 üzenetére
Ne válassz olyan telefont, ami mögött itthon nincs tábor.
Xiaomi Hongmi 1S - itthon is kapható (edigital.hu)
Huawei 3C - minideal.net
ZTE V5 - minideal.net27% áfát számolj! Megvámolják.
Vagy Chigon store ahol Fedex postát kérve nincs hazai vámolás, Anglián keresztül jön.De érdeklődhetsz a dual simes topikban is.
-
pit stop
addikt
válasz
Mentior #45949 üzenetére
Xperia SP, ha nem fér bele a keretbe akkor L (bár SP hosszú távon megéri árát erős hardver miatt). Ilyen árkategóriában Samsungból én nem tudnék mondani nyugodt szívvel egyet sem.
(#45968) zuzmoo: Ezek közül L vagy Desire 500; de ha beleférne még, akkor mindenképp lg L9 II. LG-ben erősebb hardver van mint előbbiekben és elég jól össze van rakva. Másik kettő átlagfelhasználásra jól használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest