- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Légies iPhone halvány színei
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
pr1mzejEE #76501 üzenetére
Most nagyon jó áron van a Xiaomi Hongmi Redmi 1S, támogatja az SDXC kártyákat is szóval 64GB-os kártyákat is kezeli. Nagyon jó támogatása van, ennyiért meg nagyon megéri megvenni. Alapba Miui v5 van rajta viszont, amit ahogy hallom nem érdemes frissíteni v6-ra, mert kevés benne a RAM hozzá, de szerintem ezzel bőven együtt lehet élni.
Nagyon összevetni WP telefonnal nem lehet, de azért leírom, ebbe HD kijelző van már, emelt órajeles Snapdragon 400-as processzorral (ez van a 630-ban is), 1GB RAM van benne, egy jó minőségű 8mpx-es kamera van benne, 2000-es akkuval (nem túl acélos ilyen kijelzővel és emelt órajeles s400-as, de azért megteszi).
Amit írtál telefon alapvetően nem rossz hardvere alapján, megbízhatóság azért kérdéses. Hardver erős benne az tény (jobb a s400-nál), de akku már hiába nagyobb, ilyen kijelző méret mellett és ilyen hardver gyorsabban elfogy. 32 GB-os kártyákat támogat (SDHC). -
Hunt3r22
őstag
válasz
pr1mzejEE #60721 üzenetére
Samut 50e körül ne vegyél, mert csak a gond van vele, modolással bírható csak normális működésre. Egyébként Sgs S advance, Galaxy ace 3 lte.
Sony Sp már ha van 50e körül és M2
60e ft körül pl kapható Moto G, remek kis telefon, egy hibája van, hogy nincs benne magyar nyelv.
-
cs.zs.
veterán
válasz
pr1mzejEE #60717 üzenetére
Amikor a Redmi 1S teszt íródott, még nem forgalmazták itthon, de azóta igen, így az a pár sor okafogyottá vált.
1 hónappal ezelőtt én sem tudtam hogy mi az a Jiayu, eszik vagy isszák, aztán pár hete rábukkantam, pont akkor íródott itt egy teszt is, és most 8 napja van egy itthon, és a párom megelégedéssel használja...
-
cs.zs.
veterán
válasz
pr1mzejEE #60713 üzenetére
A Redmi 1S egy teljesen egyedi erőgép, sok konkurensét hazavágja, de az hogy "LUMIA" az egy elég tág fogalom. 55 ezres Xiaomi-hoz 50-60 ezres Lumiákat hasonlíts, ez így lesz korrekt.
Ettől függetlenül ebben az árkategóriában a Xiaomitól vannak jobb fényképezők - pl a Lumiák
vagy Samsungok, de ettől még összességében >>állítólag<< nem jobbak.
Nehéz az összevetés, mert aki droidot használ, az (még) nem szereti a WP-t, és fordítva. -
cs.zs.
veterán
válasz
pr1mzejEE #60703 üzenetére
De igen, számít a külső is, mert a szépség abszolút szubjektív. Ami egyikünknek tetszik, az a másiknak nem, és ez így is van rendjén.
Van akinek a szögletesebbek jönnek be (pl Wayteq Talk 5H), van akinek a szappantartó alakú Samsungok. Van akinek számít hogy ne legyen fényes, ujjlenyomat-gyűjtő hátlapja, van akinek ez nem szempont, mert úgyis tokba teszi. Elfogadható-e neked, hogy az érintő "gombok" a kijelzőből vegyenek el helyet ?(nekem nem, csakis alatta!)
Mind különbözően látjuk, ezért kell előtte megnézned!
-
cs.zs.
veterán
válasz
pr1mzejEE #60701 üzenetére
Hát ez úgy a jó , hogy
Irány egy Mediamarkt, vagy hasonlók, kézbeveszed, nyomkodod, kijelző-fényerő, betekintési szögek, fotó-menü, stb, és amikor nagyjából megvan hogy melyik tetszik, akkor elkezdesz itt kérdezgetni... szerintem...
(mert így elveszíted majd a fonalat, vagy veszel majd egy k.rva jót aminek meg mondjuk a külseje nem fog tetszeni) -
cs.zs.
veterán
válasz
pr1mzejEE #60698 üzenetére
Széles a skála, sok-sok ajánlatot fogsz kapni, mert sokan vagyunk, akik elégedettek a meglévő telefonjaikkal.
Én 8 napja rendeltem a mobilamb.eu oldalról Jiayu G2F-et, 36900 volt, +1200 futár, nagyon jó kis ketyere, 8MP AF kamerája van, 1920x1080 videót tud csinálni, tényleg jó kis gép, abszolút megéri az árát, olvasd el itt a MA tesztjét.
Előtte LG L7-II volt nekünk (csak a dual-simre váltás miatt lett belőle Jiayu) annak is 8MP AF fényképezője volt, nagyon korrekt menürendszerrel, azt 35 + posta körül már tudsz venni újat. Sajna csak 720x480 videóra képes, nem tudom hogy ez is kell neked, vagy csak a fotó.
Meg ezeken kívül jól fotóznak a Nokia Lumiák is, és híresen jó fotósok a Samsungok is.
Lesz itt betű bőven
Üdv
Cs Zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Légies iPhone halvány színei
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Megújult a PROHARDVER!
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest