- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Rivyan #76959 üzenetére
Igen, mert egyszerűen szinte egyik napról a másikra ismerek okok miatt eltűnt a boltok kínálatából.
Edigitalnál hivatalos gyártói garancia van, szóval Honor6 esetén a Huawei biztosítja, 2 évig egyébként.
Egyébként más telefonok is eltünedeztek mostanában, talán túl nagy kereslet miatt nem tudták pótolni a készleteket (persze ez elég optimista gondolat, de Honor6 és jó néhány Xiaomi telefon is nagyon keresett amik nem kaphatóak pl edigitálnál). -
BenHans
addikt
válasz
Rivyan #76756 üzenetére
A RAM azért van hogy használja a telefon, de 4GB RAM-ot is kezelhet rosszul egy készülék és akkor semmi haszna. Nekem M7 van és alap helyzetben ~1GB mindig szabad és ez a már több mint két éves konstrukció még mindig gördülékeny és nem töltöget újra mindent. ...nem úgy mint az amúgy újabb S5, mert akárkit kérdezek az S5 tulaj ismerőseim közül mind utálja és szabadulna...
-
DummyBoy
senior tag
válasz
Rivyan #76261 üzenetére
Üdv!
Nekem van OpO-m, és bár való igaz, hogy az a telefon a mókolgatásra van kitalálva, ettőlímég nem kötelező xD
Én pl. Hónapokig a gyári FW-el használtam, majd csak akíváncsiság miatt tettem felíaz új CM nightlyt, de ennyi ... kernelt nem cseréltem soha, nem volt rá szükségem... Ha nem az Antutu rekordokat akarod hajszolni, akkor az is alternatíva lehet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest