- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
#03372544 #83227 üzenetére
A OnePlus azért szakított a Cyanogen-el, mert kiderült hogy a Cyanogen-nek a Micromax-al is volt egy szerződése, ami nem is lett volna gond, ha nem mindkettőt kizárólagossággal köti meg a Cyanogen.
A szakítás után a Cyanogen logó lekerült a OnePlus One készülékek hátlapjáról, illetve érkezett egy OnePlus által "készített" szoftver Oxygen OS néven, amit egyébként a paranoidandroid team, és még pár ismertebb fejlesztő készített el.
Közben a Lollipop alapú 12S szoftvert kiadta a Cyanogen, ami valószínűleg az utolsó hivatalos Cyanogen szoftver volt a OnePlus One készülékre. -
s3nsitivity
addikt
válasz
#03372544 #83229 üzenetére
Az első szériában volt sárgulós kijelző de az 2 nap alatt kijött mert elengedett a ragasztó és az volt így azt ki lehet szúrni és egy használtan már nem lesz az újakon meg szintén.
A kijelzőre megkapták a FIX-et, akiknek azzal se lett jó azok kaptak RMA-ba új telefont.
A CM meg annál bugós aki CM-et használ. A Cyanogen OS és a CM nem ugyan az. -
ViSAS
senior tag
válasz
#03372544 #82770 üzenetére
...és ezzel még sook-sok millió másik ember is így van, de ettől még vitathatatlan hogy gyorsabban degradálódik, még ha te nem is veszed észre egyik napról a másikra. Csak sok kicsi sokra megy...meg attól is függ, hogy milyen gyakran tölti az ember.
Példa: hardcore user vagyok, egész nap használom a telóm. Kezdetben anno az Ace 2-m 4 és fél óra kijelzőidőt bírt folyamatos terhelés mellett, mára másfelet maximum. A végén már napi 3x töltöttem és éjszaka is a töltőn hagytam. -
ViSAS
senior tag
válasz
#03372544 #82348 üzenetére
Ettől még vitathatatlan, hogy a SAMOLED panelek egyszerűen tágabb spektrumú színskálával rendelkeznek, így szebb színeket tudnak produkálni. Továbbá a fekete is tényleg fekete 0 fényerővel. TFT/IPS-es társai között lehet kiemelkedik a Z Ultra panelje, de nem azokhoz mértük, hanem az S5 SAMOLED paneljéhez.
-
-
sch_a
addikt
válasz
#03372544 #81635 üzenetére
G3S bővebb specifikációit megnézve valóban felejtős... Zenfone-ból meg ezt néztem: [link]
Hááát nem tudom. Tényleg nincs jobb alternatíva?
Ez az intel atom processzor nem tudom mit tudhat ebben a telefonban. Meg én a gagyi notebook-jai miatt az Asust amúgy is fentartásokkal kezelem.
Szívesebben vennék LG-t, Sony-t, de ahogy nézem azokból ebben az árkategóriában csak az N4-nél gyengébb van. Nekem pl. a 2Gb RAM már alap lenne. Elsősorban a gyors és hosszú szoftveres támogatottság miatt vettem a Nexust, de ugye valószínűleg most már nem nagyon fognak jönni rá az új verziók, ezért gondoltam, hogy lecserélném. De akkor nyüstölöm tovább, ennyi baj legyen.
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
#03372544 #81293 üzenetére
Az A5 aztán tényleg alsó kategória, gratulálok.
Igazából az a gond, hogy a felhasználási céljaira csúcstelefont akar. Facebookozni, fotózni egy 50 ezres telefonnal is lehet. Ehelyett ajánlottam neki egy 100.000+os fémből készült telefont, ami bőven kielégiti az igényeket és teljesen megfelelő.
Szar a droidot csak azok mondanak akik vagy nem értenek hozzá vagy 20.000 forintos telefont vettek.
Egy A5-t ne soroljunk már ide kérem.. -
-
Flind
senior tag
válasz
#03372544 #80175 üzenetére
Mert eddig így is volt. De mióta a Z3 és a Z3 Compact van, szinte csak szónélküli cserére van példa (utóbbinál biztos csak arra, előbbinél sem emlékszek megvonásra, de abban nem vagyok biztos), legalábbis az itteni topicokban (elejétől követem az összeset).
Igen, mert már nem indikátorok alapján javítanak (nagy baromság volt), hanem a pressure teszt alapján. Ha az alapján vízálló, és úgy ázik be, akkor vonják meg, mert elvileg ugye csak a user lehet a hibás. Ha meg nem, akkor cserélnek. És nyilván amik beáztak, okkal áztak be, az pedig itt sosem a user volt, tehát mindig cseréltek.
Nekem amúgy jó a pressure teszt, és bírta is eddig a vizet a Z3C. De így sem vagyok benne biztos a régebbi negatív tapasztalatok miatt, szvsz még mindig van kockázat.(#80176) Krisz79: Honor 6. Kivéve ha a 3/32-es változat a G3, és ROM-ot cserélnél.
-
Zeki
nagyúr
válasz
#03372544 #79524 üzenetére
Nézd, gari lehet hogy nincs rá, de ha nem jön be, még 14 napon belül visszaküldheted, és visszakapod a pénzed.
Én iPhone 5C-t vettem így elég olcsón.A műanyag doboz bontatlan volt, csak az ezen lévő papír sérült kissé. Gari ügyben meg beregisztráltam az apple.-nél, és van gari.
-
Pakyto01
csendes tag
-
törölt tag
válasz
#03372544 #78985 üzenetére
Tessék: Telekomnál 140 kártyásan. Igaz, hogy jár mellé egy hülye hangszóró is.
Függetlenül 120.
Baromira túlárazott telefon, sovány vigasz hogy fémből van. -
válasz
#03372544 #78894 üzenetére
rengeteg helyet tudnék sorolni borsodban is - gyakorlati tapasztalat is, mert járok néha arra -, de nézz rá például a telekom 3g és 4g/ltd térképre, elég látványos már most is a különbség, ráadásul a telenor is "befizetett" idén februárban a telekom 800 MHz lte hálójára - ami vidéken jellemző -, így már náluk is adott a helyzet.
-
válasz
#03372544 #78881 üzenetére
a sebesség sokadlagos tényező, bár bizonyos esetekben az is számít, amikor például húzósabb helyeken annyira terhelt a 3g háló, hogy alig jut néhány megabit egy felhasználónak, a válaszidő meg az egekben, hogy az már nagyon érezhető akár sima böngészéskor is, amíg a sokkal több tartalékkal rendelkező lte hálón arányában kevésbé van lassulás és a válaszidő sem ugrik meg annyira.
az viszont nagyon lényeges szempont, ha a szolgáltató országos lefedettsége már most jelentősen jobb az lte tekintetében, mint a 3g esetén, ráadásul lte fejlesztés sokkal inkább van még továbbra is tervezve mint 3g, a pláne meg az, hogy sok helyen van már most is lte, ahol 3g nincs és nem is feltétlenül lesz, tehát vagy lte, vagy a nagyon lomha edge/gprs.
aki nem a fővárosban vagy nagyobb városban lakik, vagy akár ott, de arányában sokat mozog/utazik vidéken is, annak ez fontos szempont lehet a telefon típusának kiválasztásakor. -
cidalain
veterán
válasz
#03372544 #78204 üzenetére
enyém is fix akkus. 1,5 éves. hozza azt az időt mint a legelején, sőt jobbat. az elején volt hogy 40%-ot írt ki és onnan 1 óra alatt lement nullára, de ez szoftvergond lehetett. Viszont azóta kb 1 nappal többet is bír.
nekem a félelmem az volt, hogy nem fogom tudni táp-resetelni a telefont. viszont erre eddig nem volt szükség, illetve van reset luk a telefonon. -
quailstorm
félisten
válasz
#03372544 #77752 üzenetére
Ennél kevésbé mérvadó helyet linkelni se tudtál volna.
Itt felsorolják mi van, hazánkban mindhármat lehet kapni. Szolgáltatónál is legalább kétfélét. -
Geri1985
tag
válasz
#03372544 #77528 üzenetére
Igen én is így gondolom. Ugyan nem vízálló, bár a z1c-vel sem járok úszkálni, de párszor áztam már bőrig a telefonnal és olyankor jól jött a vízállóság. Ha vízálló volna az s6 edge ( ami jegyezzük meg nem nagy cucc lett volna a gyártó részéről), akkor nem is képezné dilemma tárgyát. Na még alszom rá párat, ráérek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest