- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oslug
újonc
válasz
#31816946 #182046 üzenetére
Szia! Nálunk van a családban egy iPhone 6S, felújított. Aki vette azon gondolkodott, nem utalgat mobilról, nem fizet vele, és rápakolható a face, google map, stb minek legyen új. Tudtad, h a felsoroltak nem a legújabb változatait lehet használni a régebbi IOS-eken?
-
-
-
szs85
aktív tag
válasz
#31816946 #172526 üzenetére
Összefoglalót érdemes megnézni az árkategóriánkénti ajánlások miatt.
Realme 8i 4/128 az Emagnál 70.000.
@puritan:
Nagyon jó kis összehasonlítás, ahol mindkét telefon előnyeit és hátrányait beleírtad a te szemszögedből. Én ezt mindkét teló topikjában bemásolnám, ott is vannak érdeklődők, vásárlás előtt állók. Nekik is hasznos lenne ilyet olvasni, főleg ha egyeseknek hasonló dolgok fontosak, mint neked. -
szs85
aktív tag
válasz
#31816946 #172488 üzenetére
A13 4g
+ Full hd
+ Nagy akku
- pls gyenge panel
- gyenge kamera
- gsmarena tesztjében meglepően gyenge proci (exynos 850): geekbench 153/588G21
+ Jobb ips panel az a13hoz képest
+ Nagy akku
+ Erősebb unisoc chipset: geekbench 311/1193
+ Fm radió
- hd+ panel
- gyenge kameraÉn a Nokiát választanám, ha ez a két telefon lenne a világon.
-
-
-
-
-
Erwinke
aktív tag
válasz
#31816946 #142180 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyen problémákat. 2 éve vettem a használtan azóta custom rom(Superman rom, már készülök cserélni vlmi újabbra csak időhiány), de nagyon meg vagyok elégedve vele. Kamerája, videója tökéletes amikre én használom. Se szaggatás, se fagyás.
Erről intézek mindent, most cseréltem akksit. 5óra kijelzőidőt simán tud, ami nekem untig elég ügyintézésekre, este mindig kapja a töltést. : ) -
válasz
#31816946 #142180 üzenetére
Hello, 3 hónapja váltottam S7 edge-ről S9-re. Nekem ez volt a jó választás (S10e volt még a kalapban), mert kisebbet akartam. Ha neked jó ugyanaz a méret, és belefér a keretbe, egyértelműen jobb az S10, elsősorban a jobb akku és a +1 év támogatás miatt.
Ugyanakkor (nekem) az S9 is tökéletes, a gyengébb akkut leszámítva. Nálam teljes kapacitásra vetítve 5h SOT/ 24h standby az S9, az S7e inkább gyenge 6h SOT / 24h standby volt úgy, hogy azon éjjel-nappal ment az AOD, az S9-en csak tapizásra kapcsolom be. A kamera marginálisan jobb (szerintem itt az S10 sem hoz egetrengető pluszt a fő kamerában, persze a nagylátószögű az egyértelmű plusz), a rendszer pörgősebb, mint egy újratelepített Oreo az S7e-n. A 4GB szerintem még jövőre sem lesz kevés. Ami zavar, az az új, keskenyebb kijelző (bár ugye mit rívok, kisebbet akartam), sokszor melléütök gépelés közben. Ami az S9 mellett szól S10/e ellenében: jobb ujjlenyomat olvasó, írisz scanner (nekem egy bőrbetegség miatt most fontos, fél éve nincs használható ujjelnyomatom :(), Led, nincs lyuk a kijelzőben. Mérlegeld az árat, méretet, szerintem ennyi a történet. Az S9 is príma készülék (ami azt illeti, én az S7e-vel is jól ellettem volna még, ha le nem harcolom a hw-t)... -
-
-
-
-
válasz
#31816946 #138797 üzenetére
Ez még talán az az árkülönbözet, aminél érdemesebb lehet az újabb, többet tudó, erősebb hardverű és tovább támogatott típust választani, bár itt azt is figyelembe veheted még, hogy a Telenor ha nem függetlenül adja, akkor az mennyiben problémás számodra most, vagy a későbbiekben.
Szomby: Használtam a megjelenést követően néhány hónapig, a szoftver rendben volt - annyi, hogy aki nem ahhoz, illetve olyanhoz van szokva, annak csupasznak hathat -, az akkumulátoros üzemidő a nem túl nagy kapacitású akkumulátor ellenére is rendben volt, de a kamera nem csúcs, többet vártam a ZEISS miatt, viszont minőségben és funkcionalitásban (a két hátlapi modul ellenére sincs például veszteségmentes zoom) is elmaradt attól.
-
nyisziati
veterán
válasz
#31816946 #137425 üzenetére
Egetverő különbség nincs a kettő közt, úgyhogy inkább az S8. Talán a kamera hozza a legnagyobb differenciát (1,5-ös apertúra az 1,7-es helyett).
-
-
lezuvius
őstag
-
batai15
félisten
válasz
#31816946 #111879 üzenetére
azt mondjuk nem értem hogy hogy sikerült az s7 és i7 mellé be rakni az a5-öt,nagyon nem egy liga maximum méretben.
Az s7 némileg innovatívabb, bővíthető tárhelye van, és olcsóbb is.
Viszont az i7 hosszabb távon tovább lesz támogatva és még jobb méretben.
ezek alapján dönsd el mire van szükséged (ja igen az s7be nagyobb akku is van ,+qi töltés) -
agabe
addikt
válasz
#31816946 #105589 üzenetére
Ezen kriteriumok alapjan iPhone 6S es Samsung Galaxy S7 kozul mindketto ugyanolyan jo osszessegeben amellett, hogy van amiben iPhone es van amiben Samsung jobb de viszonylag csekelyek az elteresek, ugyhogy barmelyiket valasztod nem lesz nagy hatranyban a masikhoz kepest semmiben.
Reszletezve melyik miben "jobb":
Alkalmazasok minosege : 6S
fenykep minosege: S7
hangzas: egyenlo
keszenleti ido: kb egyforma...talan ios jobban birja ha napokig nincshasznalva. A tenyleges hasznalati ido is egyforma (az valahol 4-5 ora kozotti mindkettonel), ehhez S7-nel kicsit tobbet kell foglalkozni az elejen, hogy megtalald az idealis bellaitasokat, de utana jo lesz.
kijelzo minosege : S7
hosszu rendszertamogatas: 6SLehet meg mas keszulek is, pl. a Huawei P9-et konkretan nem ismerem nem hasznaltam, es leirasok alapjan nem szivesen mondanek barmit, ezert lehet akar az is hasonloan jo, vagy akar egyeb keszulekek is (azert olyan sok nincs max par darab meg) de a samu-alma parost azt hiszem nem korozi le osszessegeben.
-
janes1976
őstag
válasz
#31816946 #105572 üzenetére
Ezt fusd át, sztem jobb.
Iphone azért csalóka, mert az IOS úgy van megírva, hogy sokkal kevesebbel beéri a rendszer, mint az Androidnál. Azt tudni kell, hogy szinte teljesen zárt rendszer az alma, ha számít a testreszabás, akkor ez nem a te telefonod.
Havernak S7 van, ha lenne rá zseton azt vennék magam is, kijelző álom, rendszer atom gyors, kamera kiváló, az üzemidő is teljesen jó.
-
lezuvius
őstag
válasz
#31816946 #95836 üzenetére
Hogyha ennyire fontos szempont az fb, akkor WP-t felejtsd el mert valami hanyadekul van megirva ra. (Nincs hivas funkcio,lassu,lassabban kapom meg az ertesiteseket,mint droidon...)
Valaszd az S7 az kameraban is nagyon jo meg uzemidon is egeszen korrekt a tesztek alapjan.
-
-
Ájvé
veterán
válasz
#31816946 #84649 üzenetére
Rendelni lehet szerintem, unokabátyám vett Redmi 1s-t amit sikerült téglásítania, de cserélték, kapott egy újat. Bár ültek rajta egy darabig azért. Azt nem tudom telepítenek rá vagy sem, én nem gondolnám, de ki tudja. Esetleg egy ROM csere nem árt (ha egyáltalán ezzel megoldható, mivel firmware szinten integrálják így nem tudom).
Linda1:
Igen annak elmegy, elvileg használható hardver alapján, alap dolgokra elég. A328-nál csak rom miatt jobb. -
törölt tag
válasz
#31816946 #81315 üzenetére
Olvasd el a 640 összegzését.
Idézet:
" A felár mellett el kell dönteni azt is, hogy szeretnénk-e ekkora tepsit magunknál hordani, mert ha nem, akkor azért a 640 mellett bőven vannak más alternatívák is. WP-s fronton ott van például a kicsit még drágább, de jobb kamerával és kompaktabb, szebb kijelzővel rendelkező Nokia Lumia 735, "
"Nehéz tehát plecsnivel jutalmazni az eszközöket, a Lumia 640 annyira azért ezen az áron nem szól nagyot, "
Szerintem a 640 nem lett olyan jó telefon. Tudásban sokkal jobb a 640 XL, de az meg nagyon nagy. Ha kisebb lenne akkor jó telefon lenne.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
#31816946 #81302 üzenetére
Helló !
Érdemes. Részemről a 735 a nyerő a kijelzője és a CZ optika miatt, de a 640 is jó készülék.
iNfAntRy: Volt még 1 kitétel, igaz nem ilyen direkt formában, az, hogy iphone-hoz vannak szokva.
Expansys.hu-n néztem 20k a különbség a 2 készülék között, szerintem Te sem az A5-öt vennéd. -
Morris
veterán
válasz
#31816946 #77653 üzenetére
A 735 4,7-es kijelzővel szerelt, de ebből levesznek a virtuális gombok. Ergo a használható kijelzőrészben megegyezik a kettő.
A 735 újabb, nagyobb valószínűséggel kapsz belőle garis példányt (persze ha használtban gondolkodsz).
ÖsszehasonlításAkkuidőben jobb a 735. Nagyobb kapacitású az akku is.
Mindkét készülék kiváló!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest