- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
adamssss #160364 üzenetére
Ebből az összegből csoda fotós képességek nincsenek. Samsung Galaxy A40 vagy A41 lehet megoldás. Esteleg egy Pixel 3a használtan (az fotóban is komoly), de hogy azt hol lehetne megcsípni azt nem tudom.
(Ha az androidot elengeded, akkor iPone 8 használtan van ennyiért, ami kompakt és szép fotókat is csinál, de az akksi nem túl combos.) -
Ájvé
veterán
-
válasz
adamssss #19881 üzenetére
szia,
mint z tulajdonos;
- jönnek a frissítések, még a t-mobile firmware is olyan gyorsan kijött, a független után, hogy rácsodálkozni nem volt idő...
- akkumulátoros üzemidőben gyengébb, ha kijelzős használatról van szó; z kontra one (3g telefonálásban jobb a z)
- nincs ilyen hiba a chrome alatt, illetve mostanság kétszer is frissült, pörgős lett, illetve kapott új funkciókat.
nem tudom, hogy a z-t melyik firmware alatt nézted, mert a mostanság kiadott *.253 firmware alatt jelentősen javult a kijelző megjelenítése, illetve kapott finombeállítási lehetőséget is; link
ja, és a kamera is sokkal jobb képeket készít az új firmware alatt! -
Gabesz77
senior tag
válasz
adamssss #17122 üzenetére
Nem jó dolog kapkodni és hirtelen belevágni cserékbe, mert mindig utólag okos az ember. Én S3-at cseréltem le (ráadásul 2 gigás LTE verziót) Lumia 920-ra a kíváncsiság miatt, borzalmas döntés volt, azóta is bánom. Azóta sikerült egy i4S-t beszerezni a L920 helyett, na, ezt már csak i5-re váltanám le.
-
Švejk
őstag
válasz
adamssss #17104 üzenetére
Előbb olvastam...hát, meglehetősen felületes, és enyhén fogalmaztam. Ráadásul az Optimus G méltatlan módon kimaradt.
Azt csak úgy kijelenti, hogy az SIV a legerősebb. Pont. Nademármost, ugyanolyan Snapdragon 600 procival jön mint az One, az Exynos verzió nem kerül hozzánk! Akkor meg mitől is lenne erősebb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest