Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz ablack #72936 üzenetére
Lenovo A820 És egy ilyen itt aprón van egy 20000 HuF -ért.
Nem ismerem a Lenovokat menyire megbízhatók? Stock Android van rajtuk vagy a Lenovó saját felhasználói felületet csinált hozzá?
Esetleg olyan készülék ami 4 magos és legalább 1,5GB ram van benne létezik ebben az árkategóriában?
Akár használtan is. -
addikt
válasz ablack #72796 üzenetére
Az nem baj, ha hardverben gyengébbek, mert semmi olyan alkalmazást nem fogok használni, ami hardverigényes lenne, nekem csak az kell, hogy amit csinálok (fényképezés, videózás, ezek nézegetése, dokumentumok nézegetése) gyorsan és akadásmentesen menjen. De tényleg akadásmentesen, mert anno a SE Xperia Arc S-re is azt mondták (ez van most nekem), hogy akadásmentes, pedig szerintem azért ahhoz képest még bűnlassú, hogy ez kimondható legyen.
-
Kiralybali
tag
válasz ablack #72758 üzenetére
Köszi a választ. Cégnél kell SOS rábökni valamire egy listából, ehhez kértem a segítséget.
Más forrásból is az LG G2 NFC lett első helyen javasolva, aztán talán LG G3s és utána a Samsung.
IPhone-t nem ajánlották, és mivel nekem soha nem is volt OS X-es (sem windows-os, csak androidos), így a késztetés sem volt meg.Balage
-
szinimini
senior tag
válasz ablack #72520 üzenetére
OT955 után Nexus 4 és mellé van most egy Nokia 630.
Ahogy elkezdem belakni és használni mindig csak felidegesítenekNexus 4-et mostanában beviszem a szervizbe és két hét múlva vissza viszem.
Nem hallok benne semmit és nem is hallanak most is bent van negyedszerWindows meg nem lenne rossz csak az android-hoz képest agy faszt kapok,h miért így kellett megoldani.
De lehet,hogy egy komolyabb win teló jobb lehet.Az OT meg azért most már régi darab
-
buherton
őstag
válasz ablack #72503 üzenetére
Köszönöm a választ. Sürgős így most a külföld nem jöhet szóba.
Gyári Anrdoiddal lenne használva, így ajánlod a Redmi2-t?
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Fine08
újonc
válasz ablack #72331 üzenetére
kínából fél/harmad áron be lehet szerezni szóval az itteni ár nem mérv adó most samsung galaxy mini kettőm van :/ igazából arra lennék kíváncsi hogy ez a lenovo mennyire megbízható, szóval hogy nem kezd-e el 1 hónap után lefagyni szaggatni stb stb de köszönöm szépen a segítséget !
-
iceQ!
addikt
válasz ablack #71506 üzenetére
Nálam a két főszempont az hogy:
-Androidos legyen
-Minél KISEBBTehát nem akarok batár telefont. Ha van olyan okos telefon ami 10×10×5mm akkor olyan kell
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
őstag
válasz ablack #71204 üzenetére
Hali!
Megvettem az Op3n Dott telót, ismerősöm dolgozik Tescoban, így 27K-ra jött ki. Nem nekem lesz, nekem Nexus 5-öm van, csak én állítgattam be, stb. Azt kell mondjam, szerintem elég korrekt teló ennyi pénzért, arról nem beszélve, hogy 2 év a gari, bármelyik Tesco-ban. Szóval köszi az ajánlatot!
-
Imy
veterán
válasz ablack #71250 üzenetére
Akkor ez? Lenovo S580
-
B.F.Dora
újonc
-
monti0222w
addikt
válasz ablack #69241 üzenetére
A lánynak az a álma, az anyja csak megnyugtatást szeretne, hogy a lánya jól választott! S szerintem igen, izmos belső, jól menő, üzemelő aksi, fotózás is megfelelő, jól is néz ki. Az viszont tény, hogy nem kicsi, előtte nem ártana megtapogatni, a mihez tartás végett, mivel nem olcsó mobil!
B.F.Dora. neked szól igazából.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz ablack #24581 üzenetére
Az Acer, (nekem E2 van,) meg a Lenovo (A789) utan meg az Atrix 4G is jo telefon. Akkor az Atrix 2 tuti jobb lehet. Egyszeruen a felhasznaloi elmeny sokkal jobb. (Bar ezzel sem vagyok elegedett, de a csajnafonoknal azert sokkal jobb.)
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Predator2
addikt
válasz ablack #24581 üzenetére
Haveromnak lessz csak én írok a fórumba.
Ezek lennének az elvárásai:[link] (Így választotta ideiglenesen a Motorola Atrix 2-őt)
Ezt a két ajánlatot kapta: [link] és[link2]
És végül a Samsung ellen a Motorola győzött a fórumozók között:[link]Az általad ajánlott telefonok közül van amelyik gyártói garanciás?
Minél több telefont ajánlotok annál tanácstalanabb melyik a legjobb az ajánlottak közül?[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
félisten
-
kenwood3
addikt
válasz ablack #23643 üzenetére
Szia!
Köszi a válaszod
Igazából annyit biztos nem szánok rá, mint amennyibe az első kerül, mivel eléggé fel tudna idegesíteni ha annyi pénzt kidobnék rá és mégse bírná olyan jól a strapát, és darabokra törne az első baleseténél. Ez a defy+ meg nem tűnik rossznak Esetleg ebben az árkategóriában van még más választási lehetőségem?[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
-HajTömeg-
őstag
válasz ablack #23555 üzenetére
Soroljam?
Annyi elég,ha azt mondom,hogy bár nem vittem mindig szervizbe, mégis betelt a garanciajegy és külön kellett hozzá kapcsolni egyet?
Persze tudom,hogy nem egy kategória, lehet,hogy egy tipusból nem érdemest a teljes márkára vonatkozó következtetéseket levonni,de valahogy most úgy érzem hlye lennék ezek után megint Sonyt venni.
Az a baj,hogy nagyon nehéz dönteni,pedig sürgősen kéne egy új telefon.
Az Sp fórumát olvasgatva alighogy elkezdték forgalmazni végre (gyakorlatilag egy pár napja lehet kapni,mert eleinte leállították a forgalmazást valami oknál fogva) már jönnek a hibák.
Lefagyott,kijelző csere stb.
Tudom,igaz,biztos minden telefonnál előfordul ez,de akkor is elég nehezen veszem rá magam,hogy megint belevágjak egy ilyen készülékbe,aztán meg 2 évig szívok vele.
SG3al tökre kibékülnék, erre voda majdnem dupla annyiért adja,mint a másik 2 szolgáltató.
HTC ből is alig forgalmaznak,nagyon gyér a kínálatuk.
Nokia,na az van szrásig...Alias: Júzer error
-
Tálydi
senior tag
válasz ablack #22894 üzenetére
Tönkre menni? Egyedül az AMOLED beégéséről olvastam, és csak néhány hétre-hónapra kellene legfeljebb.
Egyéb alternatíva?
Tehát a tervezett avultatásra szeretnél kitérni ezzel?
(#22899) w333:
Szépérzékem miatt már a galaxy S-től is öklendeznem kell, csak azért viselném el azt is mert anno egyszer már sikerült megszoknom, egy defy, vagy nexus s-sel nem merem megkockáztatni a közvetlen környezetem felemésztett répával való újrakínálását.[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz ablack #22739 üzenetére
(#22739) ablack, (#22738) pit stop :
Köszi szépen mindkettőtöknek a gyors választ! Azt elfelejtettem írni, hogy mindenképp Androidot választanék jelenleg.
Megnéztem az értékelést a Samsung Galaxy S Advance-ről, és tényleg elég kellemesnek tűnik. A belső memória mérete (hivatalos oldal szerint 7 GB felhasználói memória) is számomra tökéletes.Rákerestem itt a topicban, nem láttam túl sok negatív kritikát, tudtok esetleg valami olyan dologról, amire fel kellene készülnöm, ha ezt választom? Hátha tudtok valami visszajelzésről, hogy ez vagy az nem annyira volt megnyerő benne. (Csak hogy ne lepődjek meg rajta.)
Láttam, hogy az AMOLED-panelről írtátok, hogy kiéghet, ez gondolom akkor igaz, ha valami statikus képet nagyon hosszan hagyunk kivilágítva, nem? Vagy ez nem ebben a formában igaz?
Egyébként az S Advance-nél vajon milyen ötlettől vezérelve rakták alulra a 3.5mm-es jack-csatlakozót? Mondjuk annyiból talán jobb, hogy amikor nyomkodom a telefont, és közben zenét hallgatok, akkor nem lógicsál véletlenül a kijelző elé a kábel, de ha zsebrerakom a telót, és közben zenét hallgatok, akkor fejjel lefelé kell beraknom. Na mindegy, nem nagy probléma, csak elgondolkodtatott.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
kalapacsolok
senior tag
válasz ablack #22695 üzenetére
Amúgy ezek az akksi tesztek: http://blog.gsmarena.com/battery-tests-for-the-samsung-galaxy-mega-6-3-are-done-results-inside/
valósak? Ők akár 20 óráig felhívtak egy másik telót, nem rakták le, és nézték, mikor merül? Vagy ezek a gyári adatok? Szóval az a kérdés, mennyire higgyek ezeknek...
-
zodo
nagyúr
válasz ablack #20740 üzenetére
Csak a hossza és kinézete de alapjába véve sem találtam nagy eltérést egymáshoz viszonyítva, igaz prociban erősebb a Huawei Ascend Y300 és állítólag a defy+ főzött romokkal csodákra képes.
Akkor tovább keresem a boltot. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz ablack #20698 üzenetére
Köszi de azt hiszem maradok a defy+ mellett.
Nem igazán értem a voda honlap felépítését net csomag ügyben de majd személyesen megérdeklődöm.Ajánlott bolt(ok) ?
Itt néztem ki, talán ők jók leszenek: LinkGarancia típusok, kiegészítők végett (amik ugye elvileg alaptartozékok lennének) kérdezem.
Headset nem feltétlenül fontos hogy a csomag része legyen.[ Szerkesztve ]
-
Riuko
senior tag
-
quailstorm
nagyúr
válasz ablack #20537 üzenetére
Na ezt aztán nem kellett volna a végére rakni
Az SGX 540 még mindig igen erősnek számít, pedig már elég koros, 6 éves múlt...
Nem véletlen számozzák a GPU-kat úgy ahogy. Az MSM8225 simán tud szarabbul teljesíteni játékokban mint az MSM8255 vagy az SGS-ben található Intrinsity S5PC110. -
oba
addikt
válasz ablack #18074 üzenetére
35ezrem van rá jelenleg... nem hiszem, hogy sikerül többet összeszednem
és mindenképpen dualcore -t szeretnék, de ebben az árban csak a 2X -et találtamde ha van más ötleted, szívesen fogadom
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
pit stop
addikt
válasz ablack #11910 üzenetére
HTC-nél mínuszként venném a gyengébb kamerát.
T mellett többminden szól - főleg ha hosszabb távra tervezel. Jobb kamera, jobb proci, valószínű tovább tartó támogatás, bővíthető. De S népszerűbb, így később több rom lesz rá valószínű.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest