- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
4-es pontnál nálad a pont, az teljesen világos.
1-esnél esetleg fél pontot kaphatsz, mert megoldás van rá, csak nem olyan, amit felvázoltál. Többire viszont korrekt választ kaptál. Amúgy a kollégának appokkal kapcsolatban válaszoltam.WP7 (7.5, 7.8) és a WP8-as kütyük két külön világ. Sokat fejlődött azóta a platform.
De ez itt már nagyon off.
-
albiosz
őstag
1. Led valóban nincs WP8-as gépeken, de glance screenen majd értesít gdr3-tól elvileg.
2. Hívás és sms szűrőre gondolsz? Mert az már amber óta van.
3. Láttál már csempés felületet? Oda minek háttér? Zárképernyőre meg bármilyen képet kirakhatsz.
4. Akinek ez kell annak valóban nem ajánlott WP8, de az eredeti egyszerűsége sokak számára nagyszerű.
5. Jó éjt! -
The-Mechanic
csendes tag
Nokiás kor nem volt. Nem volt olyan, hogy mindenkinek Nokiája lett volna. Olyan volt, hogy népszerű volt a Nokia és sok embernek volt. Egyébként abban az időben is volt Samsung a családomban és semmi baj nem volt vele. A probléma ott van, hogy egyetlen olyan emléket sem tudok visszaidézni, amiben a Samsung szerepelne és úgy beszélnek róla az emberek, hogy "Olyat ne vegyél...". Az LG-ről vannak olyan emlékeim.
Nem fogok belemenni a személyeskedésbe sem veled, sem mással. Leírtam tisztán és érthetően, hogy semmi bajom az LG-vel, főleg a G2-vel. Ha te ezt nem értetted meg, akkor nem akartad megérteni.
Ugyan úgy más sem akarta, aki három készülékkel akarja összehasonlítani az LG és a Samsung palettáját. Három készülékkel az LG részéről. Persze más kérdés ezt a három készüléket vajon hány ember használja.Nem kell itt köpködni, de engedtessék meg nekem, hogy fenntartásaim legyenek az LG telefonjaival kapcsolatban.
-
kristof123
őstag
Nincs náluk webshopon. Gondolom érdemes lenne személyesen megérdeklődni a dolgot.
Szerk.: Esetleg más alternatíva ami jó, vagy más hely ahol érdemes lenne megvenni? Ahol nem vernek át és a keretben is benne vagyunk?
(#33861) Ricsko : D :
Köszönöm!(#33863) maggi1886076:
Az 91k, túl sok sajnos. : S -
Steve1988
tag
w333: Köszi, még meggondolom.
Most pont kaptam egy ajánlatot, Samsung Galaxy S2 használtan 60ért, de mondtam hogy az nem igazán éri meg annyiért...
Tudom, hogy ennyit bírnak, de a kis különbségek is számítanak szerintem. Volt már Motorola Defym, Nokia Lumia 800am, ezek se bírták sokáig, a lumiám talán kibír 1,5-2 napot, hogyha kímélem, de komolyabb használatnál ez is alig bírja ki az 1 napot.
4.2 vagy 4.3 várható az Optimusra? Igazából talán emiatt hajlok inkább az Xperia felé, de még nem döntöttem.
Ami az Optimus mellett szól az a jobb másodlagos kamera, nagyobb belső tárhely, négymagos proci és kicsit könnyebb is, mint az Xperia. Van még valami, ami miatt inkább Optimus?
-
-
w333
félisten
Nem vagyok sem bolti eladó és ismerősöm sincs
Ne haragudj de én nem fogok +47 ezer Ft -t fizetni a gyári garanciáért
És ha 2 évig nincs semmi bajom a készülékkel akkor a 47 ezer Ft bukta ?
De ha lenni is vele valami és nem cserélik garanciában akkor egyből fogyasztóvédelem és ha ez sem seggit akkor még mindig ott van a zsebemben az a 47 ezer amiből megtudom csináltatni !Szerintem inkább arról kéne beszélni hogy a szolgáltatók miért ilyen pofátlan árakon árulják a készüléket ? hol van a 2 éves rabláncos kedvezmény ?
-
Dhampir
félisten
Jaja.
Valaki írja már le, hogy milyen volt, amikor bolti garanciával kellett gariztatni a mobilját. Lehetőleg többen is írják le, hogy a boltoknak dolgozó ügynököket ki tudjuk szűrni.Azt már tudjuk, hogy mekkora szívást jelent, amikor megszünik egy sufni GSM boltocska és elveszett a garancia. Viszont érdekes lenne megtudni, hogy mennyire zajlik gördülékenyen a meghibásodott telefon javíttatása.
-
-
batai15
félisten
Aha abba viszont nem gondolsz te sem bele hogy a wpvel meg kevesebb a gond.
jogos hasonlítani két hasonló hardverrel szerelt telefont .
én meg azt bírom hogy szar a csempe. Pakold tele a telefonod mindenféle appal négd meg hogy marad e ram vagy minden mozdulat után kilő mindent meg mennyire lesz gyors. Jó a wp is hidd el. Kevesebb nyűg van vele. -
w333
félisten
Miért a szolgátatok szerinted annyira rendesek ?
Ugyan úgy átb.sznak mint a gsm boltok, csak ők nagyban és legálisan csinálják !
Vicc az egész, van olyan független telefon ami olcsóbb mint a függő szolgáltatós !
És azt mivel magyarázod hogy pl. a Nexus 4 normális országokban 250$ kerül ami ugye 53000 + 14300 (27% áfa) = 67300 ! akkor ezt nem értem hogy szolgáltatónál ugyan ez a készülék miért kelül 123500 Ft -ba ?Hűséget vállal az ember 2 évre, olcsóbban kéne hogy adják, ehelyett dupla áron van ! nem is vitatkozom ezen mert vicc az egész itthoni szolgáltató !
-
-
van törvényes kiskapu, így megtehetik. egyelőre...
céges vásárlásnál már kérdésesebb, néhány ilyen esetben mostanság is küldött ki levelet a nav.
igaz, magánszemély is bukhat rajta, ha például gyártói garis készüléket vesz, de nem rendes áfás számlával.
nem véletlenül akarják bevezetni a fordított áfát, főként az it-szektorban. -
Akkor parancsolj. Nem véletlenül írtam amit írtam. Elmondtuk nem egyszer a 3 munkanap arra vonatkozik, ha meghibásodást észleltél, és az akadályozza a rendeltetésszerű használatot, akkor cserélhetik, egyébként nem viheted vissza.
A Telenor honlapjáról:
"Kapcsolódó szabályozás
A megrendelésre, a kiszállításra, a szerződéskötésre a Telenor ÁSZF-je az itt feltüntetett eltérésekkel, az 1959. évi IV. törvény (Ptk.), a 2003. évi C. törvény (Eht.), valamint a további releváns jogszabályok rendelkezései az irányadóak.
Fontos, hogy
az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről szóló 213/2008. (VIII. 29.) Korm. rendelet nem vonatkozik az online megrendelésre, mivel a megrendeléssel a megrendelő keresi meg a Telenort, aki a megrendelőt kívánságára - megrendelése alapján - keresi fel.
a távollévők között kötött szerződésekről rendelkező 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet nem alkalmazandó – tekintettel arra, hogy a megrendeléssel szerződés nem jön létre, hanem a szerződéskötésre a helyszínen kerül sor."Ez nem vita, csak ne legyenek megtévesztő információk a fórumban... De általában akinek nincs igaza, mindig azt mondja, hogy "jó, ne vitatkozzunk"...
Még annyit, hogy ez kizárólag a Telenorra vonatkozik, más szolgáltató ilyet nem tesz, ott visszaviheted 8 munkanapon belül indoklás nélkül. -
maestro87
őstag
-
Blackmirror
őstag
Részlet a Telenor leveléből:
"151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet azt szabályozza, hogy a forgalmazó a vásárlástól számított három munkanapon belül csak a helyszínen tapasztalt vagy a kijelölt márkaszerviz véleménye alapján megállapított meghibásodás esetén köteles kicserélni a készüléket"Átküldjem az egészet?
ez egy 3 munkanapon belüli panaszbejelentésre válasz volt.
Ne keverjétek a dolgokat. -
nézd meg a vonatkozó jogszabályokat, csak 8 munkanapos elállás van távollévők között kötött szerződés esetén, azt nyilván nem kell indokolni, de 3 (munka)napon belül nincs elállás, csak csere azonosra, és az is csak akkor, ha a hiba akadályozza a rendeltetésszerű használatot, ekkor csak abban az esetben kérhető vissza a pénz, ha nem tudnak azonosra cserélni - utóbbi esetben nem távollévők között köttetett a szerződés.
sokan élnek még tévhitben; link
ez van; link
meg ez; link -
Lui82
tag
Ne velem foglalkozz, hanem aki a segìtséget kérte, és olvasd el a mobilarena teszteket, nekem màr volt több mint 60 mobilom, kipróbàltam teszteltem mindegyiket, a tapasztalataimat szeretném megosztani, akit érdekel meghallgatja, akit nem az nem! Fotózni speciel panasonic lumix ot hasznàlokm
-
silvergod
őstag
Igen megértem...de azért azt nem számolják hogy az első amoledekkel ezek már köszönő viszonyban nincsenek ezért jóval kevesebb is az ilyen hiba...ettől nem tartottam volna a helyedben
(remélem leirhatom majd kb 2 év múlva hogy nincs beégés. mint ahogy az s2-m se volt beégve 2 évesen bár az másban volt rossz)... -
quailstorm
félisten
Azt hiszem hogy ha nincs elszarva a gyári szoftver, azon SoC-k ereje még elég egy darabig. Mire nem elég? Asphalt 8 gyengébb gépen is elfut, RR3 pláne.
Az a néhány tizedmásodperc nem biztos hogy ér annyit...Szal megnyugodhatsz, SP vinni fogja az aktuális csúcsjáték GL ES2.0 verzióját 2015-ben is... hiszen jelenleg bitang jónak számít.
-
enginev3.0
félisten
Nos akkor összegzem hogy nem tudom hol olvastál ilyet
Azt mondtam hogy 1GB ram mellett a 4+1 mag szerintem (fontos szó) nem sokat dob, és nem utána olvasás után írok ilyet, hanem saját tapasztalatból. Mire kell a 4+1mag? Böngészésre? Email? Telefon? Játék? Az ion is elfuttatta a Real racing-etHTC ONE X = LG 4X HD
Mi ezzel a baj? Bár ilyet sem írtam szerintem, de a ram, és proci ugyan az, ja és a kijelző mérete és a felbontása is
Egyik Sense, másik meg LG -
Dhampir
félisten
Az kizárt, mert régi szép emlékek fűznek a Sonyhoz.
Sőt, régebben az egész családot én láttam el SonyEricsson (akkor még együtt lejtettek táncot) telefonokkal.
Viszont nem is magamnak kerestem a korábbiakban, ha megnézed ominózus hozzászólásomat..
A régi fémházas készülékeik kecsesek, gyönyörűek.
(#31842) ribery22
P
-
-
atike
nagyúr
Lett volna csak korábbi LG telefonod... Tudnád mire érti...
Finoman szólva is elég foghíjas volt a frissítési rendszerük...
Én majd 2 évig használtam egy LG GT540-et, de 2.1-nál megállt a tudomány... Pff... Ígéret volt persze a további frissítésre de soha nem lett belőle semmi... Például... De ide lehetne sorolni a 2X-et is - nagyon későn kapott hivatalos frissítést miközben sokáig zászlóshajó volt...
-
w333
félisten
Igen itt leginkább a törtvény betartatása a gond ! az EU szerint két évig KÖTELESEK az unió területén forgalmazó cégek a garanciát biztosítani, bármilyen speckó garanciával jön egy termék, lokális vagy céges szinten, a kétéves garancia uniós alapjog !
Itt a Törvényrendelet és a részletes magyarázat !
-
aero.
veterán
Nem látom hol oktattalak ki goromba módon az írásod illetően. Nem hogy örülnél, hogy többet nem írod rosszul és égeted be magad.
Béke.Én is vidéki vagyok, de a oda max azért járok, hogy megnyomkodjak egy új telót, hogy hogy néz ki.
Dhampir: Tudom, sufnigsm, megkérdőjelezhető garanciával, seftes dolgok biztos. Van jópár 35 körül, gondolom a legtöbbje ilyen, vagy tartozék nélküli.
-
Ricsko :D
aktív tag
-
Tyer
őstag
Ezt az infot én is tudom, ill amit még hallottam, hogy kb 2000 töltés vna egy akkuban, valamint,hgoy egy 3-400 töltés után érezhetö a romlás.
A kérdés az lenne, hogy miértlehet, hogy jelenleg uj (ugyanolyan) akkuval anyunak 6 napot bir a tloja 1h+ kijelzöidövel, mielött akkut cseréltünk volna 1-1,5 napot birt max. 18 perckijelzöidövel. (LG GT540)
Ez kicsit durva romlás, nem? Vagy ez normális? -
bepken
veterán
köszönöm szépen!
igazából őt ott is inkább a számok bolondították meg (ugye 3.2 vs 5 megapixel) ...mondjuk az alcatel javára szóljon, hogy a samu se lenne képes ennél jobb képekre
rendben, szerintem megfogadom a tanácsodat és ezt a telefont fogom "erőltetni" inkább. aztán reméljük, neki is szerencséje lesz ezzel a készülékkel és szeretni fogja.
-
bepken
veterán
néztük azt is, de határozottan kijelentette, hogy nem tetszik neki a külseje (nők) ... ráadásul abban csupán 512RAM van, ahogy nézem.
a nyomkodás ideje alatt akadást nem tapasztaltam, remélhetőleg akkora memória mellett nem is lesz jellemző.
de holnap lesz a nagy nap, addig még átrágjuk
-
Ed3r_X_
nagyúr
Mondom, hogy megbízható volt, nem egyszer láttam, és a fórumon is a nevesebbek között volt. Nem egy megbízhatósággal.
Xperia P-t mondtam én is, de az aksi kicsi lenne szerintem.
S2 amúgy se nagyon ér többet 45-nél.. Régi modell, első szériás darabokra garancia amúgy sincs, jó eséllyel a kijelzőt cserélték bennük, garanciaidő lejárta előtt.
-
jooker82
nagyúr
Nincs mit. még annyit hozzátennék,hogy pl minket G tulajokat ez a gyártói szerviz mizéria abszolút nem érint. Mert kb 80%-a a topicnak GSM-ből veszi.
De szervizbe még nem is kellett küldeni telefont. szerintem ez se egy rossz megoldás egy gyártótól,hogy rááll arra,hogy megfelelően rakja össze a telefonokat.. -
jooker82
nagyúr
A samsung nyújtja a legjobbat,ez tény,sose vitattam,bár általába hozzátettem,hogy az a legjobb szerviz,melyet nem kell igénybe venni. De,ha igénybe kell fvenni,akkor a samsung.
viszont ezt a prémium telefonok esetén meg is fizettetik velünk.
És azért Kalinak se kellene úgy irni,hogy a HTC szervize problémásabb,mert az azt is jelentheti,hogy nem szervizelik le rendesen,holot nem erről van szó,hanem ,annyi,hogy nem nyújt olyan magas szinvonalú szolgáltatást,mint a samsung...
És láttam már samsung tulajokat itt vergődni,mert nem javitották rendesen. Ugyh annyira azért nem kell éltetni,ahogy Kali kiemeli. -
superecneB
őstag
Az 520-as szimpibb. Azonos hardver -vaku -előlapi kamera -nfc -equalizer. Egyiket sem nagyon használom. Jó talán a vaku néha jól jön de nem érzem érvágásnak.
Másik opció: Megmarad a Nokia e71 és veszek mellé egy új Nexus 7 tabletet. Telefon megmarad telefonálásra, munkára meg tudnám használni a tabletet. Ez nagyon kifacsart gondolat?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest