- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
Predator2 #173446 üzenetére
Innen lehetett rendelni 100k alatt az A52S 5G-t, de jelenleg nincs készleten illetve nem tudom hogy a kódok még működnek-e. Hogy működik-e még a kuponozás amivel le lehet tolni 100k alá a telefont azt talán a kunyerálós topikban tudod kideríteni. (Én még augusztusban megléptem és vettem egyet fehér színben 99826-ért.)
-
zolnagy
őstag
válasz
Predator2 #120379 üzenetére
Én [itt és ezt] vettem felségemnek (persze más színben). Azt mondták itt, hogy ez a best buy 40-ért.
-
Ájvé
veterán
válasz
Predator2 #120379 üzenetére
Én nem ismerem az üzletet, azt írják gyártói garanciát adnak (forgalmazói mondjuk helyesebb lenne, gyártói azt jelenti hogy közvetlen a Xiaomihoz van garancia, az se lehetetlen, akkor viszont az üzlet által importált termékről van szó, szóval hazai forgalmazás esetén ők adják a garanciát). Garancia részben "külsõs gyártói szakszervíz"-t írnak. Hát nem tudom, inkább venném iponról itt biztos garancia van.
-
Ájvé
veterán
-
s4tch
veterán
válasz
Predator2 #61533 üzenetére
A kompakt méret és a nagy akksi nagyjából ütik egymást. Ilyen állat márpedig nincs, csak a Z1c, de az sem fér bele 90e alá, ill. nem cserélhető az akksija.
Ki lehet fogni kínaiak közül rendes telefonokat, de ott sem fenékig tejfel a választék. Pl ott a Jiayu G4S: méretes (3000mAh), cserélhető akksi, 4,7" kijelző, viszonylag kompakt méret, időtálló hardver (8 magos processzor, 2GB RAM, 16GB ROM, bővíthető tárhely), bagóért megkapod, de a garancia nehézkesen érvényesíthető, és úgy tudom, hivatalosan megragad 4.2-es android főverzión. (Ruszkik hegesztettek rá 4.4-es AOSP-t.) Ha érdekelnek ilyen megoldások is, akkor nézünk neked valamit. De attól tartok, A-brand nem árul olyan telefont, amit keresel.
-
darvinya
titán
válasz
Predator2 #61541 üzenetére
Miért lenne kuka a telo?
Én nem is emlékszem, hogy volt e akku hibás telefon, ráadásul lehet benne cserélni akkut.Ha mindenáron az kell vegyél Samu-t(pl: S4), de annál többször halt be akku, mint ezekben.
Sőt volt nálam már teljesen szétolvadt készülék amit az akku okozot, hála a trágya Samu VE-nek. -
ablack
senior tag
válasz
Predator2 #24580 üzenetére
Ez a bolt megbízhatónak mondható: [link]
Bár ezen telefonon csak Android 4.0 van és nem is lessz frissebb.
Úgyhogy én inkább ezeket a telefonokat is számításba venném a helyedben:
Acer Cloud Mobile -
Švejk
őstag
válasz
Predator2 #24271 üzenetére
A kolléga által javasolt S Advance jó lehet az áráért (51K) de nekem kicsit kiábrándító volt élőben.
Amit nézz még meg az a ZTE Grand X In, nem tudom az árba belefér-e.
Ha ódzkodsz egy kicsit tőle, nem rossz telefon az Optimus L7II, bár kissé túlárazott, 61K az ára.
Ár-érték arányban az S Advancet mondom, de egyébként inkább az utóbbi 2-t ajánlanám.kogyo66: Az L9 remek döntés, az 520 helyett viszont érdemes megnézned a 620-at is, nem sok a felára, de jobb. Nem egy rossz bigyó a ZTE Grand X In sem, ebben is érdemes elgondolkoznod.
A legjobb az Xperia L lenne, ha beleférne valahogy az árba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest