- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
gyuszmó #109390 üzenetére
Nyugodtan feltöltheted teljesen, csak ne hagyd rajta a töltőn, az ami nem tesz jót neki (bár én mindig fent hagyom éjszakára és már több mint 2 éves a telefonom).
Amire viszont ügyelni kell, nem szabad túlzottan lemeríteni, van is bennük védelem ilyen esetre, vagyis null %-ra nem lehet lemeríteni, de jobb a békesség, ha nagyon le van merülve ne várd meg még kikapcsol, kapcsold ki és tedd töltőre, csak később kapcsold be mikor kicsit feltöltődött.
Használhatod egyébként a Huawei töltőjét is ha szabvány micro USB type-c, vagy a töltőfejre gondoltál csak? Ebben az esetben gyors töltés funkciót nem fogod tudni kihasználni, szóval szerintem érdemes a mellékelt töltőt használnod.
Ez itt egyébként off topic, szóval máshol kellene ezeket feltenned.(#109389) Bolobi:
Nem nagyon van jobb vagy akár hasonlóan erős választás, én legalább is nem tudok.
-
Ájvé
veterán
válasz
gyuszmó #109316 üzenetére
Ha jó helyről veszed (eustock) 1 év garancia van rá a Wayteq-nél.
Túlzás csúcsmodell közelinek beállítani, attól azért elég messze van.
Csúcsmodellt akarsz olcsón, akkor Zuk Z2 kintről 70 körül megvan. Ebben azért S820-as SoC van, 4/64 RAM/ROM, kamera nem tudom mennyire jó, de egyébként nevezhető felső kategóriásnak a telefon (sokkal inkább mint Redmi Note 3 Pro SE). -
lezuvius
őstag
válasz
gyuszmó #109259 üzenetére
Hasznaltam mind a ket keszuleket es szerintem ha hosszabb tavra tervezed a vasarlast, akkor mindenkeppen megeri a felarat, mivel sokkal gyorsabb,jobb a kameraja,szebb a kijelzoje es full femhazban van csomagolva. Viszont ha csak par honapra tervezed, akkor a Lite is jo valasztas a jobb uzemido miatt.
-
BenHans
addikt
válasz
gyuszmó #86807 üzenetére
Telemax. Lehet olvasni pozitív és negatív véleményt is, de negatívból mindig több van mert ugye jobb esetben az a természetes ha pozitív és azt nem szokás külön leírni. Nem csak Huawei-t javítanak, hanem pl Samsungot is.
Szoftver támogatásról a legfrissebb információ hogy megkapja a 6.0 Marshmallow droidot.
-
ablack
senior tag
válasz
gyuszmó #73033 üzenetére
Ezek azonos árban vannak? Pl. Galaxy S4, LG 2, Galaxy Alpha már nem férne bele?
De ha csak a te általad írtak jöhetnek szóma akkor és azonos áron vannak akkor egyértelműen az A3-at választanám mivel hardveresen az a legerősebb.
(#73035) Sanyi2007
Én már biztos nem vennék ennyiért telefont 4.2 Androiddal és MTK6589-el.
Amit én linkeltem az is köjönne ennyibe. A THL szintén 40k a Prestigio kuponnal pedig 42,5k. Mind a 2-vel jobban járnál szerintem. -
-
jeni
félisten
válasz
gyuszmó #21583 üzenetére
ha szolgáltatóit vennél szerződés hosszabbítással akkor gondolom a Tmobiltól vennéd?
ZTE Grand X INA Samsung Advace S az két magos de kisebb kijelzővel szerintem ez minőségibb teló,jobb a supportja
bár mindkettőnek azonos helyen van a szervizük.elsősorban ezt
Samsung Galaxy SIIfüggetlenként GSM boltban megvehető
Motorola Artix 2 -
phobeus
aktív tag
válasz
gyuszmó #20475 üzenetére
Én nem igazán vagyok winfos párti, de a wp8at már lehet mondani stabil és jól optimalizált rendszernek. Annyira nem köpködi itt senki, a korábbi verziókat inkább
(#20478) s-tomi: kell neked fullhd-s telefon? Ha nem akkor nexus 4, optimus g, s3 lte, esetleg kisebb áresésnél a fullhd-s xperia Z, htc one, vagy s4.
-
istnag
addikt
válasz
gyuszmó #20468 üzenetére
Nézd, megveszel egy sensation-t, 0 esetleg 1-2 hónap garival..
nagyon szeretem a HTC-t -jelenleg is azt használok,de a Sensation nem a legjobban sikerült széria. Az Sensation XE egy fokkal jobb,de nem tudom belemernék-e vágni. Sokkal jobban megvennék egy Xperia P-t,vagy egy samsung S2-t esetleg egy advance-t. Kicsit Kínában is körülnéznék,40 ért jó telók vannak,DE ugye a gari meg támogatottság nem az erősségük.
hirtelen leválogatva:
PandawillEsetleg Wp fronton nem nézegelődtél? Lumia 800 pl..
-
istnag
addikt
válasz
gyuszmó #20464 üzenetére
Annyit még hozzátennék,hogy én mindenképp,olyan telefont keresnék,ami viszonylag "friss".
pl. Xperia P,Galaxy S Advance. /Már az S2 is kezd lemenni használtan 50 környékére/ . ZTE grand X In szerintem nem annyira jó,ill. nagy lutri kifogni egy hibátlan darabot. Érdemes nézni máshol is a hirdetéseket,mert aprodon is van Xperia P 45 -ért független. Mindegy szóval a lényeg, amennyire lehet friss telefont vegyél, HTC sensation már annyira nem az,inkább akkor már XE. -
pit stop
addikt
válasz
gyuszmó #20444 üzenetére
Garival már rögtön jobb
Ha ez jobban tetszik, és leírtak mellett vállalod a készüléket, akkor hajrá. Nyilván semelyik új nem tudja, csak drágábban. Az pedig hogy meddig bírja... Technika ördöge kifürkészhetetlen, lehet 1 nap, lehet 10 év.
Te fogod használni, végső döntést neked kell meghoznod - reméljük szerencsés lesz bárhogy is döntesz. -
pit stop
addikt
válasz
gyuszmó #20436 üzenetére
HTC felső kategóriába pozícionálja magát, közép kategóriás cuccaik pedig túlárazottak, ezért nem lett írva valószínűleg.
Sonytól ami mondható, az Xperia U - de ott csak 5,5 GB szabad helyed van és gyengébb kicsit mint SGS Advance. Vagy Sola, ami alatt ugyan az a hardver van mint U-nál, csak bővíthető. Arc S-t már túl réginek mondanám.
Újonnan van még huawei Y300 amit sokat láthattál emlegetve, vagy xperia E - de ezeket nem írtuk, mivel sokkal-sokkal gyengébbek mint akármelyik fennt említett.Minden kategóriának egy-egy idősávban megvan a favoritja nagyrészt - vagy ha nem akkor mondjuk itt mi jöhet még szóba. Használtnál bekorlátoz az is mit vesznek emberek - miből találsz nagyobb kínálatot és nagy mennyiség miatt nyomott árat; és a népek a samsungot veszik leginkább (sajnos vagy nem, ezért használtban is például dominál).
Remélem elég részletes lett(#20439) Jamby18: Ami Amoled az beéghet - a technika velejárója.
-
phobeus
aktív tag
válasz
gyuszmó #20432 üzenetére
gyuszmó nem akarlak elkeseríteni, de már 5x megkérdezted, hogy 40 körül milyen telókat ajánlunk, ajánlottunk is megköszönted 4x és most újra megkérdezed, hogy nem tudunk esetleg valami mást. Hát 40 körül azok vannak amit a korábbiakban felsoroltunk, gondolom nem felejtetted el egy délután alatt. Ha meg szimplán nem tetszenek a telefonok amelyeket válaszba kaptál nagyon sajnálom/sajnáljuk, de nem akarunk félrevezetni és szarokat ajánlani
-
istnag
addikt
válasz
gyuszmó #20345 üzenetére
Ha stabilan tartod,akkor kivált egy kamerát.
Itt egy teszt videó. Állítsd át a felbontást 720-ra.(#20351) gyuszmó:
3,7 -rő l 4-re igen észrevehető.
4,0-ról 4,3-a fura,de annyira nem feltűnő a különbség. -
pit stop
addikt
válasz
gyuszmó #20256 üzenetére
Én egyetértek a boltossal és nem vennék zte-t ha van alternatíva. Főleg ha boltos garival vetted volna ahogy kivettem és ő előre közli hogy nem tudja javítani.
SGS advance jó választás szvsz.
T-s cseregari nem rossz de ha valami apróság miatt elúszik gatid ugyanott vagy ahol a part szakad.Aki pedig jövőbe lát privátba tolja át lottószámokat, jó lesz két évvel későbbi is
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gyuszmó #20251 üzenetére
2 évnél tovább akarod használni? Addig meg a ZTE kiépíti szerintem az itteni szervízközpontját, két éven belül. Ahogy terjeszkednek.
A kisbetűt is megértem például, nem kell ordítani.A nincs alkatrészre is írtam, vagyis ajánlottam, hogy T-Mobile függőt vegyél.. ennyi.Semmi, értem
-
phobeus
aktív tag
válasz
gyuszmó #20248 üzenetére
zte grand x In nagyon jó kis telefon, véleményem szerint az S Advance felett jár. Tesómnak egy ilyene van és nagyon meg van elégedve. Az meg hogy egy sufnigsm-es gyerek mit mond, hogy mihez nincs alkatrésze az más kérdés, lehet, hogy még a samsunghoz sem lenne...
Én elvből nem veszek használt telót, vagy olyat ami nem nyersen jön hozzám, de ez más tészta. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy milyet vesz, valaki megveszi a csájnafone-t is meg a tákoltgsmfone-t is.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gyuszmó #20248 üzenetére
Nem vennék olyant. Ám éppen Advance-ról váltottam Grand X-re, én nem bántam meg. T-Mobile-ba cserélik is, és máshonnan nem nagyon kapsz, csak szürkeimportosat.
Erősebb mint az Advance. Nem ég be a kijelzője, nagyobb a felbontása, FULL HD videót vesz fel például. Ezek nekem jobban jöttek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- BestBuy topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Könyvajánló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest