- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba1203
addikt
válasz
Citroware #167117 üzenetére
Nálam is ez a felállás csak egy S10+ és jelenleg egy i12 mini van használatban....
Mindegyiket szeretem és az se rossz ha véletlenül valamelyik meghibásodna van mihez nyúlnod.
Az IOS kicsit zártabb és sok program fizetős hozzá de szokható bár van, aki nem tud megbarátkozni vele droid után.
Próbáld ki és ha nem jön be kis bukóval az i13 pro-t simán el tudod adni. -
bigmasterg
addikt
válasz
Citroware #167117 üzenetére
Nekem úgy van kettő, hogy céges telóm egy iphone se 2020, mellette a saját pedig egy mi10 pro.
Így jópofa a két OS egymás mellett, sőt cégesnek jobb is, mint az android. Volt előtte céges android, iphone jobban kezeli a belsős levelezést, calendart, ezt-azt.
De saját költségen nem tartanám mindkettőt.
Korábban kifejezetten zavartak az ios korlátozásai és alternatív megoldásai, de igazából megszokható. Akár csak ios-en is el tudnék lenni már. Volt korábban is céges sima iphone se-m, na akkor még nem tudtam volna elképzelni csak almásként az életet.
Vannak olyan dolgok amik a mai napig zavarnak rajta, de van amiben meg jobb mint a droid.De nekem az árával van bajom. Tök korrekt telefonok, csak iszonyat drágák.
Oké a csúcs droid is ennyibe kerül újkorában. De ha az ember ügyeskedik kicsit, figyeli a piacot, akkor fél év -év múlva már fele annyiért lehet csúcs közeli hw-es android telefont venni. -
RoBos
senior tag
válasz
Citroware #146593 üzenetére
Itt megnézheted, h szted jobb-e a kamerája!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Citroware #145870 üzenetére
Kamerában P30 Pro a nyerő, szeptemberig a frissítések jöttek rá havonta, azóta nem, viszont érkezik rá novemberben a 10 es droid. Reméljük utána ismét sűrűn frissül.
Én S10+ és P30 Pro között vaciláltam tavasszal és a P30 Prot vettem, eddig nem bántam meg. Érdemes pl MMben megnézni, megnyomkodni mindkettőt.
-
monti0222w
addikt
válasz
Citroware #72819 üzenetére
Igen megéri , kompaktabb mint a Mi3, sd bővíthetőség, 3GB rám, nagyon jól megoldott hőelvezetés a Mi3 ez nem működik, +energia takarékosság.
Voyager4.4: játékok futtatás ugyanúgy megy mint a snapdragonon, az hogy a tesztben a snapi többet dob mint a Kirin ez a játék élményt nem befolyásolja! Minden elmegy rajta akadás mentesen.
-
Ájvé
veterán
válasz
Citroware #72794 üzenetére
Igen, de bolti garanciával kerülnek annyiba, azt is vedd figyelembe. Honor6-ra pedig hivatalos forgalmazói garancia van. Mi3 pedig legjobb esetben is 90k (xiaomishop.hu-ról), ha idehaza veszed meg, persze lehet hivatalos oldalról rendelni (xiaomishop.com) EU storeból, akkor 78k+39$ postaköltség ami még egy 10-es vagyis így is 90 lesz .
-
-
pit stop
addikt
válasz
Citroware #24422 üzenetére
Ezt így a vakvilágba nem lehet megválaszolni. Jack bemenetből is többféle szabvány létezik. Pont a SE volt az, aki egy másik fajta szabványt használt a telefonjaiban. Sonykban már egy újabb van, ami a régiekben ha jól tudom nem működik. Ugyanakkor ez az új szabvány a legtöbb másik okostelefonnal is használható - de nem mind.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest