- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
Tálydi #47268 üzenetére
Z1c nem mondható karcállónak, szóval az anyaghasználat nálam egál. Sebességben hasonlóak, a két márka megítélése (imázs, szerviz, frissítések) szintén hasonló, a Sonynak is kiváló a kijelzője, mindkettőnek viszonylag combos az akksija, a menüvel meg ne foglalkozz, bármelyikre lehet tetszőleges csicsás launchert telepíteni. Méret alapján dönts, másban szerintem nincs döntő különbség.
-
phobeus
aktív tag
válasz
Tálydi #19161 üzenetére
Értem, bár még egyiket sem láttam vagy fogtam élőben, igazából kinézetre teljesen mind1 a kettő.
Azt még elfelejtettem mondani, hogy, soha nem voltam még androidos telefon tulaj, persze nem vagyok analfabéta, illetve a családban volt kiét nyomkodnom és több ezer comment óta követek több topicot is köztük ezt is. Csak soha nem jutottam el odáig, hogy beleszóljak bármibe, vagy kérdezzek, most jött el a pillanat amikor már közeleg a vétel
Szóval ebből adódóan a kérdésem az lenne még, hogy nem lesz baj, hogy csúcstelefont veszek elsőre ügye?
w333:jólvan csak vicceltem
-
jooker82
nagyúr
válasz
Tálydi #19141 üzenetére
Lesz már úton van,amiket láttok ,hogy hirdetnek 103E-ért G-t azok mind a telenor által tesztelt LG készülék...
Ed3r_X_: várj várj,ha 4,3-as telefont akarok venni,akkor az legyen 4,3-as külső méretben,vagy nem?? Ha már feláldozom,hogy akkora méretű telefont veszek,hogy alig fér el a zsebembe,akkor ne egy hozzá nem illő kijelzőméretet kapjak már Ue. van a Z-nél is... errefel irtam..
A g-t meg azért ajánlom mert jó és tudok róla dolgokat... -
Young92
tag
válasz
Tálydi #18442 üzenetére
A szívem nekem is a 4x hd felé húz egyrészt az ára miatt( Samut kicsit drágának tartom) ugyanakkor tetszik a Nexus 4 is de eddig akármennyi videót néztem róla a kijelzője egyiken sem győzött meg minta homályos mosott színei lennének. A rangsor egyenlőre 4x,nexus 4, s3.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Tálydi #18001 üzenetére
Én már nem használom,G-t veszek,a JB-ről személyes tapasztalatom nincs,de annyi biztos,h ICS-el semmi akadás nem volt,meg semmi bug,a multitaskingról nem tudok sajna nyilatkozni,a topicjába érdeklődj.
Szabad ram nekem kb 450-550 mb körül volt,ez elvileg JB-el kicsit kevesebb...
Összeszereltség,meg anyaghasználat nagyon jó... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest