- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
galuska95
aktív tag
atr, amelyik vélhetően jobban fog tetszeni neki
eléggé hasonló készülékek, a meizuba van ujjlenyomatolvasó és 3GB ram, így az lehet jobb választás, bár a xiaomit valamiért szoftveresen stabilabbnak gondolom, de ez szubjektív dolog, mivel nem volt meizum.
Érdemes mindkettő topikját kicsit átnyálazni. Nekem 4A van és eddig elég jól teljesít, semmi egetverő hiba nincs, stabil, jól teszi a dolgát. -
MK VII
veterán
Ezt alátámaszthatom..
Havernak Nexus 5 van már egy vagy másfél éve.. Nem tudom pontosan.. Épp egyik nap találkoztam vele és kezembe vettem megint a telefonját, és meglepve tapasztaltam illetve mondtam is neki, hogy ez a telefon még a mai napig meg sem reccen egy pillanatra sem.. Amióta megvan neki az a telefon nem laggolt, nem voltak fagyásai egyáltalán.. -
bepe79
addikt
Ha ez így van, akkor lassabban futna a vadiúj A3-on a Hearthstone, mint a másfél éves Ace 4-emen (az A3 nagyobb kijelzőfelbontása miatt) ? Hát már nem azért, meg bocs a kirohanásért, de elmehet a Blizzard a picsába, hogy nem lehet még középkategóriás telefont sem olyat venni 2016-ban, amin elmegy az alkalmazásuk...
Én az A3-omban nem vagyok biztos benne, hogy akadozna azért olyan nagyon, mert ugyanaz a hw-e gyakorlatilag, mint az Ace 4-nek, csak kicsit nagyobb a felbontása, nem hiszem, hogy ettől játszhatatlan szintre süllyedne rajta a játék. Ez honnan ez az infó? Láttad A3-on futni valakinél? Mert elég hihetetlenül hangzik.
-
bepe79
addikt
Most néztem yt-on HS videót sima S3-on, hát azon valóban elképesztően laggos, lassúak az animációk, ~ játszhatatlan. Nálam, az Ace 4-en viszont 800x480-on Snapdragon 410-el (Adreno 306) repeszt, abszolúte játszható, és csak néha akad meg, mikor már T10 környékén esetleg 6-7 minion van mindkét oldalon és valaki elnyom mondjuk egy swipe vagy hasonló effektet, igen, akkor már beakad. De meglepően pörgős a game Ace 4-en. Akkor azt hiszem, ez viszont el fog tántorítani az S3 Neo-tól, mert az is szempont nálam, hogy a Hearthstone menjen tűrhetően viszonylag. A3-al mennyi az esély erre? És ha esetleg A3-ra esne a választás, hol lehet kérni nano-SIM-et? Bemegyek a T-hez, és aszondom, hogy vettem máshol telefont, kártyacserét szeretnék nano-SIM-re?
-
bepe79
addikt
Hát, pedig, biztos forrásból biztosíthatlak affelől, hogy nem lenne rajtuk játszhatatlan / élvezhetelen.
A jelenlegi Ace 4-emen is abszolúte játszható a Hearthstone az S410-el 1 giga RAM-al (lehet, hogy a kisebb felbontás miatt), és az A3-nak nem sokkal nagyobb a felbontása és több a RAM-ja is.
P.S.: most néztem, hogy az S3 / S3 Neo-n a nagy felbontás miatt lehet, hogy tényleg akadna a game.
Akkor teljesen elbizonytalanodtam most már.
-
bepe79
addikt
A Nexus 5 nekem by default nem tetszik, a tetején meg az alján az az ív, vagy micsoda..
Sajnos nekem ez is számít, hogy ha már nem vagyok ízlésficamos, akkor hallgassak is rá: ) , és azért valljuk be, egy sötétkék Neo nagyságrendekkel szebb külsőre, mint egy Nexus 5. A spec meg nekem elég, igazából az 1 giga RAM-ban is elfértem eddig is, 1.5 GB nekem elég, a tárhelyből kell a több (ezért nem jó pl. egy Moto G 2nd Gen vagy egy M4), így abból 16 GB kéne, azt tudja a Neo. Az S400/Adreno305 pedig nagyjából a mostani telóm chipsetjének az elődje, nem sokkal gyengébb.
-
Dhampir
félisten
Így van.
Minden fronton ez folyik most. A WP is bedurvul, valamint a Firefox OS már 512 MB helyett 1 GB RAM-on is futhat a közelgő ZTE Open L készüléken.
-
Dhampir
félisten
-
pit stop
addikt
Választ már kaptál mástól, hogy wp sokkal kevesebbel beéri. 512 rammal úgy szaladgál, mint drodi 2 GB-vel szinte. Annyit fűznék hozzá, hogy ez wp-be se sok, de teljesen használható vele telefon. Lumia 710 jobb ilyen szempontból, de úgy rémlik használtba 30-35 tájékán járkál az már inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- SzoftverPremium.hu
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest