- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ace Ventura #184233 üzenetére
Navyon hasonló a két telefon.
Sebességben nincs nagy különbség, a kijelző az A14-ben jobb. -
Cblacksmithc
tag
válasz
Ace Ventura #184233 üzenetére
döntsd el magad
-
kutga
félisten
válasz
Ace Ventura #165803 üzenetére
Sokkal jobb nem lesz üzemidőben az A52s, én mégis azt választanám, az 5g és a jack miatt. Ha ezek nem számítanak, az FE nagyon korrekt. Egyébként én pont az S21-gyel szemeztem, de ilyen akkuval nem oké.
-
Ájvé
veterán
válasz
Ace Ventura #162815 üzenetére
Mi 10T Pro LCD szóval ha AMOLED kell akkor ki is esett (szóval kérdés mi fontos a kijelzőben).
"nem zavar, ha kicsit kisebb"
Az biztos hogy nem fog mivel mostanában elég lapát készülékek vannak, S21 elég kompakt mondjuk.
Akku időben egyik se bajnok, ez mondjuk hardver miatt várható is, de akku se olyan gigászi bennük. Mi 10T Pro a legjobb ezek közül, másik kettő nagyjából egálba van.
Sebességben Mi 11 nyer, de egyik se gyenge vagyis napi használatban nincs köztük számottevő különbség. -
Ájvé
veterán
válasz
Ace Ventura #135517 üzenetére
Pedig mindenben jobb nála, Honor Play egyetlen előnye a SoC lenne, de még abban is jobb az F1. Kamera is gyenge benne, P9 szintjét sem üti meg, persze te tudod.
(#135519) Ace Ventura:
Kamera az egyetlen szerintem, üzemidőben jobb is például. -
válasz
Ace Ventura #135517 üzenetére
Nem tudod, mi a jó, de ez a te bajod.
A Honor Play sem rossz egyébként. -
Ájvé
veterán
válasz
Ace Ventura #135514 üzenetére
Pocophone F1
-
csaba1203
addikt
válasz
Ace Ventura #134221 üzenetére
-
Soybex
őstag
válasz
Ace Ventura #118165 üzenetére
P9-re megéri a 10k ráfizetés minden téren. Hiszen flagship telefonról van szó míg a másik kettő egy középkategóriás.
-
windlord
őstag
válasz
Ace Ventura #118165 üzenetére
Én biztos a P9 -et venném a helyedben.
-
DS39
nagyúr
válasz
Ace Ventura #78533 üzenetére
az pont olyan mint a 9505-ös, tehát s600-as, annyi a különbség, hogy asszem újabb droid van rajta alapból.
a spec felső részén írják ezt a verziót is. [link] -
törölt tag
válasz
Ace Ventura #78507 üzenetére
Az egyik Finkle, a másik Einhorn
Amúg e szerint az összehasonlítás szerint (ami nem tudom mennyire megbízható), a támogatott frekvenciák közt van különbség.
Meg amit ViSAS mond. -
ViSAS
senior tag
válasz
Ace Ventura #78507 üzenetére
-
ViSAS
senior tag
válasz
Ace Ventura #78505 üzenetére
i9505 vagy i9506?
-
BenHans
addikt
válasz
Ace Ventura #78190 üzenetére
Szia!
Huawei G620S
-
Dzsana
senior tag
válasz
Ace Ventura #75346 üzenetére
Hogyhogy hajszállal gyengébb benne a hardver, mikor a neoban 4 magvas 1,4 GHz-es proci van, 1,5 GB RAM-al, az ACE 4-ben meg csak két magvas, 1 GHz-es proci van, 512 MB RAM-al? A neo fényévekkel erősebb mindenben, mint az ACE 4.
-
atosan
veterán
válasz
Ace Ventura #73080 üzenetére
Azért már kb 2,5 éves modell, eljárt felette az idő. Ha nnem ragazkodsz a samsunghoz, nézd meg a Huawei G620s telefont.
-
atosan
veterán
válasz
Ace Ventura #73077 üzenetére
Ha samunál akarsz maradni, én inkább az Ace4-et javasolnám, én már nem bíznék az S3-ban.
-
Gery1987
őstag
válasz
Ace Ventura #72895 üzenetére
Mindkettő mezei TFT-TN panel. Nekem stabil a 3G nincs vele gondom. Ahol kell lennie full térerőn ott az is. Max leárnyékol valami. Pl bolt beltér de akkor is max 1 térerő jelet veszít. Amíg van addig tartja.
Az akku használat függő. Mondjuk kicsit rosszul jelzi vissza a szintet, de 3-4 nap kihozható belőle 3-4 órányi kijelző idővel. Nincs vele gond ami rá van írva azt tudja, valami szoftveres gebasz lehet mert volt hogy nekem kiírt 30%-ot és levágott szó nélkül. Szokható, de figyelni kell.10-15%-nál már felteszem vagy ha már elég sokat ment akkor töltőre dugom. Megoldható.
-
Gery1987
őstag
válasz
Ace Ventura #72893 üzenetére
Lényegesen. Hacsak a sajátomból indulok ki ami a Lenovo A328-as ami hardverre ugyanaz mint az A536-os akkor sokkal. És akkor nem beszéltünk a 4.4.2-es Androidról. Jó kis gép, azzal bukni biztosan nem fogsz. Annyi a különbség az A328 és az A536 között hogy utóbbi nagyobb kijelzős és belső tárhelyes. Meg talán AF-es a kamera. Minden más tök ugyanaz.
Páromnak ACE 3 LTE van, simán leveri az enyém.
-
ablack
senior tag
válasz
Ace Ventura #72848 üzenetére
THL T6S , Lenovo A536, THL 4000
(#72851) IXTRO
Lumia 635 vagy 630
630-ból van pár új, garanciális it fenn a Hardveraprón jó áronVagy edigital THL T6S, ha Androidos jobban bejön.
(#72856) szatomi30
Sokkal jobb lenne egy Galaxy S4. HW-ban jóval erősebb, ami fontos ha hosszabb távra tervezel.
-
w333
félisten
válasz
Ace Ventura #47649 üzenetére
LG Optimus F6
-
atosan
veterán
válasz
Ace Ventura #47634 üzenetére
Én F6-ra teszem a voksom.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Ace Ventura #47117 üzenetére
En meg, mint Lumia 620 tulaj azt mondom, inkabb tegyel hozza egy kicsit, es vegyel droidot, mint barmilyen wp-t.
Az elso problema, hogy az internet explorer iszony. Pont olyan, mint pc-n... Cserelne le az ember rogton!
Amugy a keszulek topicjara erdemes atnezni... Azt mar tele flame-eltem.
Nekem nem bir egy napot, kis bongeszes, adobe, office, fenykepezes, wifi hotspot...A letisztultsag... Hat, az droidon azon mulik, milyen launchert teszel fel, meg mennyi widgetet pakolsz ki! A Nexuson a launcher szerintem boven letisztult.
-
Pano
addikt
válasz
Ace Ventura #47117 üzenetére
Mint egy 520 tulaja talán én konkrétumokat tudok adni
Az 512 RAM jelenleg maximum játékoknál okozhat gondot, mert egyelőre én még nem találkoztam olyan progival, ami ne ment volna el vagy lassú lett volna.
A WP8 512 rammal vígan elvan, simán hozza a 70-80 ezer forintos droidok sebességét.Én a következő alkalmazásokat használom rajta:
- Navigáció szoftverek (HERE drive, HERE maps)
- Facebook
- Instagram
- TuneIn
- Gmail
- TeamViewer
- Twitter
- Hírolvasó alkalmazások (pl.: index, origo)
- CamScanner (ennek a lényege, hogy lehet "scannelni" a telefon kamerájával dokumentumot)
- WikipediaEgy átlag felhasználást, amiben van internetezés, közössége kapcsolat tartás, bőven kiszolgál. Teljesítmény beli probléma abszolút semmi. Minden gyors, folyamatos, nincs akadás/fagyás.
-
válasz
Ace Ventura #47114 üzenetére
A WP 512 mega memóriával sokkal jobb, mint azonos mennyiségű memóriával szerelt Android készülékek.
A WP-s 625 is jó vétel lehet, az Androidosak közül én az F6-ot venném.
-
Švejk
őstag
válasz
Ace Ventura #47114 üzenetére
De, nagyon nagy lenne a javulás, ne félj a droidtól. Ezek közül egyértelmű, hogy LG F6. Ez a legerősebb, és az LG-nek sok hasznos fícsör van beépítve a telefonjaiba.
A WP-ről annyit, hogy 512 ram-al nagyon fürge, nem veszed észre a működési sebességben hogy mennyi van benne. Csak hát pár alkalmazást alapból nem támogat a kis ram méret miatt. -
válasz
Ace Ventura #46781 üzenetére
szia,
sima ace 3 esetén inkább az xperia l, de ha ace 3 lte - ami hardveresen is erősebb, és akkumulátorban is jobb a sima verziónál -, akkor utóbbi mellett döntenék.
-
DS39
nagyúr
válasz
Ace Ventura #9539 üzenetére
Blade 3, nagyobb kijelző, (de még nem tepsi), nagyobb felbontás, 480 x 800 pixels, 4.0 inches (~233 ppi pixel density) a Miro 320 x 480 pixels, 3.5 inches (~165 ppi pixel density), hardveresen ugyanaz, de a Blade-ben 1 GHz-en megy a proci, az akku nagyobb kicsit, bár azt a +100mAh-t elviszi a nagyobb kijelző.
(a Miro javára a vaku, ill. az előlapi kamera írható, ha ez esetleg fontos, bár a nemzetközi specifikációkban a Blade 3-nál is szerepel előlapi kamera, a Telenoros verzióban valamiért nincs) -
btudos
nagyúr
válasz
Ace Ventura #9515 üzenetére
Milyen felhasználásra keresel telefont? Így elég sok lehetőség van. Feltöltőkártyásan vennéd?
-
nextman
aktív tag
válasz
Ace Ventura #8192 üzenetére
Nem hogy teljesen jo, hanem kivetelesen jo a 2 nap okostelefonnal
Olyan ami 4 napot bir, meg nem is letezik.
-
Wa2x_
veterán
válasz
Bizony, előttem szólónak igaza van, a 2 nap teljesen jó a mai okostelefonoknál, főleg hogy az U-nak 1290 mAh-s az akuja...
-
maggi1886076
addikt
válasz
Vegyen egy nem okostelót és az majd elmegy tovább.sajnos ezekkel az üzemidő a probléma. a 2 nap sztem egész jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Patapon 1+2 Replay teszt
- Házimozi belépő szinten
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest