Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiralybali
tag
Jelenlegi céges sony xperia z3 compact telefonom másodjára játsza, hogy a normál beszélgetéseknél használt hangszórója nem szól már egyáltalán. Egy éve, amikor elsőre csinálta, volt gari és javítottak rajta, de most ez már nem opció.
Gyorsan kell egy telefont választanom. Kollégáknak az utóbbi időben a Samsung Galaxy A3 2017-et vették. Amennyiért ez most kapható, van-e jobb választás, és miért?
Amúgy a telefonon nem beszélek sokat, játszani jewel szerű játékokkal szoktam, ha valahol várakozni kell, fotózni kirándulásokon néha szoktam, ha lusta vagyok a rendes fényképezőm elővenni. Egy-egy rövid videót is csinálok néha.
Egyéni rigolyám, hogy a számokat csoportosítva lehessen tárolni, csoportokhoz csengőhangot rendelni, de azt egyénileg más hanggal felül definiálni. Ezt egy korábbi HTC simán tudta, sony-ban meg nem lehet csoporthoz rendelni, ami egy agyrém, ha x munkatársnak ugyan azt kell beállítani egyesével...
Sony szintén nem tudta a csengőhang és az SMS értesítés hangerejének külön beállítását. Ez se lenne rosz.
Nyilván ezek nem életbevágóak, de nekem fontosak.
Zenét nem hallgatok a telefonról.
Otthoni panasonic telefonom tud olyan beállítási lehetőséget, hogy este x órától reggel y óráig néma, utána csöng. Mobilok tudnak-e ilyet?[ Szerkesztve ]
Balage
-
Kiralybali
tag
válasz ablack #72758 üzenetére
Köszi a választ. Cégnél kell SOS rábökni valamire egy listából, ehhez kértem a segítséget.
Más forrásból is az LG G2 NFC lett első helyen javasolva, aztán talán LG G3s és utána a Samsung.
IPhone-t nem ajánlották, és mivel nekem soha nem is volt OS X-es (sem windows-os, csak androidos), így a késztetés sem volt meg.Balage
-
Kiralybali
tag
Sziasztok!
Az alábbi készülékek között milyen ajánlási sorrendet állítanátok fel?
Használta, nem sok beszéd, hébe-hóba játék (cany crush jellegű, nem akció). Nem baj, ha nem csinál szar fényképet.
Fontos, hogy hívás csoportonként és akár eberenként egyedi csengőhang legyen beállítható.Tehát a versenyzők:
- IPhone 5C 8GB
- HTC Desire 610
- LG G2 NFC
- LG G3 S
- Samsung Galaxy S4 NFC
- Sony Xperia T2 Ultra
- Sony Xperia T3Köszi a válaszokat.
Balage
-
Kiralybali
tag
Sziasztok!
Általános iskolás lányomat tervezem meglepni egy olcsó okostelefonnal (annak ellenére, hogy nem látom feltétlenül szükségesnek, hogy legyen neki egy ilyenje, minőségi és egyben drága darabra nem áldoznék, mert lába kélne, elhagyná, stb. én meg gutaütést kapnék, de ez most mellékes is).
Szóval ahogy néztem, pl. van most nem kártyafüggetlen Samsung Galaxy Y és Pocket 13-17 ezer körül.
Mobiarénán olvasva a két tesztet azt sejtem első ilyen telefonnak tökéletes lesz, de nem egy csoda. Pocket kapcsán azt írták, ugyan az a hardver van benne, mint az Y-ba. Ez alapján van-e egyáltalán értelme a drágább Pocket-en gondolkodni?Röviden,melyiket válasszam, és miért?
[ Szerkesztve ]
Balage
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest