- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz
smiti #113060 üzenetére
Ennyire nem értek hozzá. Viszont a P8 járt pont úgy, hogy az nem kapja meg az Android 7-et, mert a processzora nem támogatott.
Én Huaweit venném a garancia miatt. Szebbnek is találom. Hardver ezen a szinten kb mind1, akku időnek nézz utána fórumaikban. Pár napja megkérdezték érdemes-e lecserélni egy S7-et P10-re, azt mondták nem éri meg. -
-
Intel fan11
őstag
válasz
smiti #106782 üzenetére
15 havi részletben ennyi amúgy 5890 kell fizetnem havidijjhoz, de amúgy nem értem, hogy egy meglévő ügyfélnek miért kinálnak drágábban 1 telót mint az utcáról bejöő bárkinek! Nem érdemesebb, akkor felmondanom és kötnöm új szerződést? bár ez már nem ide való kérdés, de dühítő!
-
-
-
-
-
-
-Faceless-
őstag
-
-Faceless-
őstag
Az indokolja, hogy kiválasztottad a 3 messze legtúlárazottabb telefont a samsung kínálatából...
Egyszerű a megoldás, írd le az igényeket, keretet és megnézzük mi jó vétel most a T-nél.#olcsy11 Egy pár ezres szállítást számolj rá, de nagyon megbízható bolt, és itthoni garival adják. Kisebb, mint a Z ultra, egyedi, és a hajlított kijelzővel telefonálásnál messze nem olyan furcsa. A 720p-s kijelző nem a legélesebb, de nagyon jól kalibrált, és ekkora felbontás s800-al még évekig elég lesz.
-
-
bepe79
addikt
alcatel iszonyat melegszik és 1 napot bír ki, lg f6-nak sz.r a gyári kitkat (4.4) frissítése és néma hívás bugot produkál (ergo nem mindig haszálható telefonként), ace3-nak a topikjában sokan panaszkodtak anno wifi hibákra és ledobálásra, F60 és E3-nak ha jól tudom 4GB a belső tárhelye amiből még foglal az OS és kb. 2 használható, G620S bazi nagy (méretre), ha megnézed a paramétereit
Azért ment így fejből, mert én kb. 3-4 hónapja böngészem a T kínálatát, hogy valami épkézláb és hibátlan középkategóriást vegyek 40-50-60 környékén.. -
HuMarc
veterán
Ne felejtsük el, hogy a WP8 nem Android, így egyelőre nincs olyan csillapíthatatlan RAM-étvágya. Persze többen is azzal riogatnak másokat, hogy de bizony, jönnek a nagy RAM-igényű programok WP8-ra, ám erre egyelőre nem került sor, és valószínűleg csak a játékokra lesz igaz, hogy kell nekik a plusz RAM. Márpedig egy-két játékot nem olyan nagy dolog mellőzni (szerintem
)
-
HuMarc
veterán
Az, hogy az új BB, az azt jelenti, hogy a Z10-et, azaz nem is olyan sürgős a választás?
MÁS: A Lumia 620 hamarosan kapható státusban van a T-nél
-
Ricardo
titán
A xperia U megbízható, kétmagos, és újabb. Gondolom egyik készülék sem ütött kopott. Amit neked kell eldöntened, hogy a kijelző mérete megfelelő vagy sem. A tárhely kérdése ahogy olvasom nem probléma.
Ahogy itt az aprón nézem az árakat, nagyjából egy ársávban mozognak.
A Xperia kevésbé barkácsolható szoftveresen, mint a Samu, de ahogy olvasom nem nagyon babrálod. Ebben az esetben a Xperia még jobb is lehet, mert a Sony sokmindent megoldott alapból.
Amúgy babrálás szempontjából az S+ amúgy is egy "mostoha gyerek".Tedd egymás mellé a kettőt, és ha neked bejön a Sony cseréld el.
Lesz egy újabb telefonod, amire tovább van garancia.
Mivel nem romolgatsz, így nagy fegyvertény szerintem, hogy a Sonyra jön a friss szoft hivatalosan, a Samsungra nem. -
DS39
nagyúr
nem tudom, ha a kollégádnak a te telefonod tetszett miért vett Xperia U-t? vagy ha már nem kapott újat, akkor hasonló hardverű telefont. az AMOLED kijelzőt leszámítva az Alcatel OT-995-tel megegyezik a telód.
ha az akku idő nem zavar hogy kevesebb lesz ill. a kisebb kijelző, akkor szerintem nyugodtan cserélhetsz, hardveresen te jársz jobban. (ill. szoftveresen is mert erre van ICS hivatalosan)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest