- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
Sasskent #191702 üzenetére
Karácsonyi telefonajánló 2024 első két oldalát olvasd el légy szíves és rá fogsz jönni, hogy újonnan nem létezik 30-ért telefon, pláne oled kijelzős!
-
-
vacs
veterán
válasz
Ádám16 #191708 üzenetére
A Vivo X200 pro mini nem jön Európába, Kína only modell (jelen állás szerint)!
A Jó üzemidő és a kompakt méret kizárják egymást, mert kicsi telefonba - kicsi aksi tehető!
A Pixel-ben lévő Tensor valójában egy Samu Exynos, csak a google reszelt rajta picit!
A Google Pixel 9 Pro-t nézd meg, manapság picinek számít és (kis túlzással) mindent tud! -
Sasskent
csendes tag
válasz
Zsolt,72 #191709 üzenetére
Köszönöm, hogy figyelmet szenteltek a kérdésemnek. Csodálkozom kicsit, hiszen csak 2db elengedhetetlen tulajdonságot kötöttem ki:
- OLED - nem kellene, hogy gond legyen, ma már millió modell Amoled
- duál SIM + memóriakártya -talán ez ritkább, de az olyan gyártó, amely gondol a vevőre, nyilván ezt is nyújtja. Gyakoribb, hogy legyen, mint a fehér holló. Legalábbis így látom sassként. -
Ádám16
addikt
Sziasztok!
i13 minit használok, amit nagyon szeretek, de többre vágyok 2024-ben a 60hz-től és a kevés üzemidőtől, továbbá kamerákban is bőven vannak már jobb telók a piacon.
Az abszolút legjobb telefont keresem, a következő elvárásokkal:
Jó üzemidő, kompakt méret, jó kamerák, erős támogatottság szoftveresen, legalább 90hz-es kijelző, gyors tölthetőség.
A rászánt összeg mindegy, ha kell 5-600-at is költök rá.Az iOS jó oprendszer, de nem igazán használom ki az előnyeit. iPadem van, de Mac-em nincs, Apple TV-m nincs (Google TV-m van). Nem feltétlen ragaszkodok hozzá. Azért szeretem nagyon, mert nem érzek avultatást a gyártó részéről szoftveresen, és sokáig biztonságos/friss a telóm.
Szóval lehet iOS és Android is akár.
Az eddig talált telók, amik tetszenek:
Vivo X200 pro mini, iPhone 15 Pro (a 16P kb semmivel sem ad többet nekem), Pixel 9 Pro.
A sima S24 eléggé meg van vágva a nagyobb tesókhoz képest, ezért nem vettem a listába. Nagyobb pedig nem kell.
A Vivo-ról túl sok teszt nincs még kint, az is simán lehet, hogy nem jön hazánkba hivatalosan a mini.
A nagy tesztoldalak szerint a sima X200 Pro 2024 egyik legjobb, ha nem a legjobb készüléke. Jó proci, legjobb kamerák, jó üzemidő, stb.
iPhone: jól ismerjük, minden téren csúcs, sok ideig támogatva is lesz. Talán ez a legoptimálisabb választás. A töltés viszont lehetne gyorsabb.
Pixel: kicsit gyenge ez a Tensor chip, viszont fluid a rendszer. Azt pletykálják, jövőre a Samsungtól vesznek chipet, szerintem akkor fog beérni igazán a Pixel széria.
Viszont tetszik a pure Android felület, jó az üzemidő, sokáig támogatott a teló.Ti tennétek még valamit a kalapba?
-
jeni
félisten
válasz
Sasskent #191702 üzenetére
Használtan régebbi csúcsmodellek 30ezer Ft-ig.
Amúgy okos telefonban még nem láttam SOS segélyéhivó direkt kapcsolatot.
Buta telefonban van ilyen,de azok nem 5G azokban cserélhető aksi van.
Ha így gondoltad akkor nem jó helyen kérdezel,mert azok nem okos telók és nem fotós képességű mobilok,van benne fotómód de 0,3Mp-2MP képeket csinál.
Ezek az idősek mobiltelefonjaik másképpen nagyszülők telefonja.
MYPHONE HALO 4 LTE 4G
EVOLVEO EASYPHONE EP771-FS Piros -
osonte
őstag
válasz
Dhampir #191701 üzenetére
Nem, ez már nem gond, de korábban is amikor megvettem, akkor kb 800 kép után jött elő 2-3 perc alatt hidegben (ez nem életszerű felhasználás). Majd jött a nyár és kiszáradt a nedvesség a telefonból és többé még előhozni sem lehetett a jelenséget. Amúgy az akku ragasztót nem várták meg amíg megszárad összeszerelés előtt és az miatt párásodott, nyáron magától kiszáradt, illetve ha kiveszi valaki a SIM tálcát és lefuttat pár sebességtesztet, akkor az is megoldás volt. Szóval én ez miatt nem aggódnék, jó telefon a Xiaomi 14!
Más kérdés, hogy 2-3 hónap múlva jön a Xiaomi 15, igaz drágább lesz, de biztos lesz valami ajándék, amit el lehet adni és csökkenti az árát. Ami a fő különbség, hogy hatalmas akksi lesz benne, ultrahangos ujjlenyomat olvasóval, újra a legerősebb processzor stb...
-
Sasskent
csendes tag
Sziasztok!
Mi manapság a legjobb új telefon vétel 30000-ért?
Cél: fotó, navigáció, iroda.
Elengedhetetlen:
dual SIM plusz memóriakártya,
(Am)OLED kijelző.Előnyben:
5g (6g),
SOS gomb,
bármilyen gyorshívás megoldás,
tiszta és erős hang oda-vissza
cserélhető akku. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
2019 óta remekül működő Honor Play mobilomról kell váltani az Android 9-et már nem támogató alkalmazások miatt.
A Xiaomi 14 került képbe , de írták korábban a kamera párásodási problémát. Ez a jelenség még előfordul?
-
Livius
őstag
válasz
Winnie The P #191697 üzenetére
A választás olyan állapotról kell döntenem, hogy ennél csak régebbi gagyibb van jelenleg, tehát az nem opció, hogy van ezeknél jobb is azt vegyek inkább, mert konkrétan nem akarok venni új telefont mert felesleges.
-
-
Livius
őstag
Sziasztok,
Karácsonyra rokonoktól jött pár leselejtezett okostelefon. Az alábbi kettőből melyiket lenne érdemes választani sajátnak, napi használatra?
Huawei P30 Lite vagy Xiaomi Redmi Note 6 Pro? -
bazsimano
őstag
Sziasztok!
Apósnak nézünk telót!
Keret 100 korul, szerintetek redmi note 13 pro mennyire lenne jó választás! Semmi extra felhasználás...legyen támogatás rá egy pár évig, tárhely ...ennyi nagyjából ...tudom, hogy erre bármelyik olcsóbb telefon jó lehet de próbáljuk a legjobbat kiválasztani.
Átolvastam a karácsonyi ajánlót is...vagy ha van per pillanat valami nagyon bestbuy akkor szóljatok! -
Ben.93
tag
Sziasztok!
Egy Honor 90 Lite telefonom van, amit tavaly vettem. Túlságosan nem vagyok hanyatt esve tőle, bár eddig megbízhatóan muzsikál, a kijelző pl. nem nagy eresztés... Két telefon kell bizonyos okok végett, ezért úgy gondoltam, ezt befognám a kevesebb használatosra, és lenne egy új a napi használatra.
Olyan mobil kellene, ami nyújtana egy szintlépést. 100-150k között gondolkodtam, nyilván ebben a kategóriában csak a Xiaomi játszik. Kizárólag új. Függetlenül kellene. Kamera, játék nem igazán érdekel, leginkább egy szebb kijelző (esetleg egy fokkal gyorsabb op.rendszer), amivel elégedett lennék már. Akár nagyméretű is lehet, nem zavar.
Mit tudtok javasolni?
Köszi!
Üdv. -
ggeleven
őstag
válasz
Sakira #191685 üzenetére
Igen, nyilván nyolccal jobb lenne. Felhasználási szokásoktól erősen függ, hogy meddig lesz elég. Hány évre tervezel? A jacket előbb-utóbb el kell engedni sajnos avagy vannak jó áron usb-c jack átalakítók is. Én csak emiatt nem mondanék le a 35ösről.
Nem akarlak egyikre sem rábeszélni, csak hangosan gondolkozunk. -
miles.co
csendes tag
válasz
Viktor0610 #191689 üzenetére
De! Nagyon szépen köszönöm
-
válasz
miles.co #191688 üzenetére
Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Nem ezt a topikot keresed? -
miles.co
csendes tag
Sejtem, hogy nem feltétlen ez a legjobb topic erre a kérdésre, de tudtok olyan nyomogombos telefont ami tud WifiCall-ozni?
Hátha...köszi mindenkinek előre is. -
ggeleven
őstag
válasz
Viktor0610 #191683 üzenetére
Itt van egy a kezemben és igazság szerint egy A35 pont elég egy átlag felhasználónak. Az IP67 billenti nálam az A35 felé a mérleg nyelvét.
-
-
Sakira
tag
Segítséget szeretnék kérni. Egy árban van a 2 telefon. Samsung a35 6/128, vagy Samsung a25 8/256? Játszani nem szoktam.
-
Csápájev
őstag
válasz
Thibol #191680 üzenetére
Hát igen, nekem is vonzó volt a puritánság,de aztán nem tetszett.
A készülék egyébként smooth volt.
Melyik iphoneról váltasz?
Ha a Pixel 9 mellett döntesz, az alza bónuszra nézz rá. -
Thibol
kezdő
válasz
Sgr_A #191674 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Pixel-be nekem pont a puritánsága vonzó, de ugye a "real life" tapasztalat általában mindig más. Eléggé bele vagyok ágyazódva a Google ökoszisztémába, emiatt is merült fel a google saját telefonja.
Ahogy Sgr_A is említette, S24-nél az exynos proci tényleg keserű szájízt generál, de hát nem tud az ember mit tenni. Szürkében meg nem akarok snapisat venni.
A kérdés az, hogy Samsung esetében a 8GB ram mennyire lehet hátrány hosszútávon? Vagy esetleg kompenzálja az erősebb exynos?
Pixel-nél a 12 GB mézesmadzag tud lenni. -
Csápájev
őstag
válasz
Thibol #191672 üzenetére
Nekem egy régebbi pixel, egy 2 éves Pixel 6a-m volt.
Nagyon melegedett és ez megvolt a 7a-nál, 8a-nál is,ahogy olvastam, úgyhogy erre kérdezz rá szerintem a fórumában.
A stock android szerintem is puritán, nekem sem jött be.
Jól hangzik,de sok-sok jó funkciót építenek be a gyártók. -
vacs
veterán
válasz
Thibol #191658 üzenetére
Minkét általad írt készülék ajánlott vétel.
Olvasd el a Karácsonyi telefonajánló 2024-et is! -
Gino20
őstag
válasz
Darellus92 #191670 üzenetére
Persze...
"találtam rá samu smart switch alkalmazást, de nem működik se kábelen, se wifin" -
Gino20
őstag
Sziasztok!
Biztos van ennél célorientáltabb topik, de nem tudom melyik az, szóval ha erre kapok ajánlást, az is nagy segítség.
Vettem egy Galaxy S23-at, ami egy Huawei P40-et váltana. P40-et szeretném át copy-zni a Samura, de ugye az nem google támogatott. Ennek ellenére találtam rá samu smart switch alkalmazást, de nem működik se kábelen, se wifin. Van valakinek ötlete, hogy pontosan melyik app-al tudnám átmásolni a P40-en lévő appokat, egyéb fájlokat (mindent)?
Igazából semmi baja a P40-nek, de épp a play hiánya miatt váltottam, ami most is szívás. -
Jimmy8
senior tag
válasz
Dilikutya #191662 üzenetére
Azt, hogy kinek mi éri meg, azt saját magának kell eldöntenie
Ha Samsungot akarsz, és fontos a fotó legjobb minősége márkán belül, illetve hogy a CPU ne Exynos legyen hanem Snapdragon, akkor nincs is más választásod. Az árról neked kell döntened. Az S Pen is lehet döntő tényező
Nekem nem érné meg a különbözet, de van akinek a fentiek fontosak, emiatt megveszi, de lehet, hogy még szerinte sem éri meg... -
trebrona
nagyúr
válasz
Caldera #191665 üzenetére
Nem mondanám. Abból, hogy számodra nevenincs, nem lehet így kijelenteni. Annak idején ugyanilyen reakciók voltak a Xiaomi telefonokra is, mint most a tiéd.
Tíz évvel ezelőtt vettem meg az első Xiaomi-mat Kínából. Töredék áron tudtak jóval többet az átlag által ismert márkáknál. -
Csaby25
őstag
Sziasztok!
12 éves fiúnak kellene egy új Androidos teló, szokásos használat, amit ekkora korban szoktak: net, játék stb... A 8GB RAM gondolom ma már alap.
A keret 75k.
Mit ajánlotok?
Köszi! -
Dilikutya
félisten
Megéri a Samsung Galaxy S24 Ultra a felárat az S24 Plus-hoz képest?
-
HollywoodBoy
tag
válasz
Darellus92 #191659 üzenetére
Alza-n, mert oda volt ajándékkódom.
-
Darellus92
aktív tag
válasz
HollywoodBoy #191657 üzenetére
Hol vetted?
-
Thibol
kezdő
Üdv mindenkinek!
Egy hosszútávra megbízható telefont szeretnék venni.- Árkategória.
250-350.000 Ft
- Használt vagy új?
Új
- Hol vennéd meg?
Függetlenül, hivatalos viszonteladótól.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel
Hosszú
- Mire használnád?
Főként netezés, közösségi média, fizetés (napi tranzakciók, bankolás stb), és kapcsolattartás (elsősorban szöveges), zenehallgatás, eszközök vezérlése.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Eddig iPhone-t használtam (nem pro modellek), most inkább droidoznék.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
6-6,5"
Igazából két készülékre szűkítettem le a dolgot. Első lenne a Pixel 9, második az S24.
Nem igen tudom melyiket lenne érdemes választani. Pixelben 12GB ram van, ami azért erős pont, de nem nagyon ismerem az androidos világot, hogy mire kell vagy mire nem kell alapozni a döntésnél. -
HollywoodBoy
tag
Köszi mindenkinek! Megvettem a Honor 200 Pro-t.
-
tamastoth
csendes tag
Sziasztok!
Max 200K körül szeretnék új telefont, a legfontosabb a hátsó alap kamera lenne.
Iphone 13-at és Google Pixel 8a -t néztem, esetleg a Pixel 8 prot.
Van még androidos, aminek ezeknél is jobb a kamerája és hasonlóak a többi paraméterei? Nem használom netezésen kívül sokminden egyébre, fotózásnál pedig közelre a fontosabb, a zoom nem érdekes.
Köszi előre is! -
Orgi
addikt
válasz
simauser #191654 üzenetére
Konkrétumok nélkül erre nem lehet válaszolni, teljesen más rendszer, kinézet... nézd meg előbb élőben a kettőt, mert nagyon nem hasonlítanak. Amúgy szerintem a 14T konkurense a 200 Pro, nem a sima. Én hosszas mérlegelés és élőben és papíron is történő összehasonlítgatás után, 2 korábbi Honor modell birtokosaként a 14T-t válaszottam a 200 Pro-val szemben. Ebben mondjuk szerepet játszott, hogy a hangzatos szoftveres ígéretek után a Honor 20-am kapott kb 1 főverzió frissítést és úgy ott hagyta az akkori Huawei a p*ba a nulla supporttal, hogy csak lestem.
-
simauser
tag
Egy gyors kérdés:
Xiaomi 14T vagy Honor 200? -
osonte
őstag
válasz
Csápájev #191651 üzenetére
Átmeneti telefont Motorola G54 power, ami parádésan jó amennyiért vettem, szinte hihetetlen az ár-érték része, de a cél a.Honor Magic 7 Pro, majd talán márciusban érkezik itthoni piacra. Szóval maradok a márkánál a tervek szerint, hetek óta olvasok tesztelet, kb 8 telefon jön majd év elején, amik már Kínában megjelentek, de e Honor tűnik a legjobb kompromisszumnak, tökéletes telefon nincs, még 600 ezerért sem.
Azért adtam el szinte újonnan a H200 Pro-t, mert tudtam még sokat fog zuhanni az ára és tudtam, hogy cserélni akarok. Amit meg vettem azon nem bukok.
Amúgy Snapdragon 8S Gen 3 van benne, ami gyengébb, mint a sima 8 Gen 3, de bőven elég és gyors.
-
jeni
félisten
válasz
HollywoodBoy #191648 üzenetére
A 200Pro abban jobb a proci is Snapi 8 Gen3
-
osonte
őstag
válasz
HollywoodBoy #191645 üzenetére
Nekem volt sima 200 2 hónapig és a 200 Pro is 2 hónapig. Sokkal gyorsabb a Pro! Amennyiben a fotó fontos, akkor is megéri a Pro változat, a sima akár 1-2 másodpercig menti a képet, a Pro azonnal elvégzi, sőt jobb is a főszenzor. Ez mellett a sima 200 a tűző napon nálam 20 perc alatt annyira felmelegedett, hogy minimumra vissza vette a kijelző fényerejét és nem láttam mit fényképezek, használhatatlan volt...
-
válasz
HollywoodBoy #191648 üzenetére
nem a 200 próra
-
válasz
szerintem meg az most az egyik legjobb kamerás teló a középkategóriában
-
jeni
félisten
válasz
Esetleg új modell a Vivo V40 5G 12GB/512GB Silver
-
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
150-200e között keresek valami telefont a feleségemnek aminek jók a fotós funkciói. Semmi extra igény nincs, csak hogy nagy legyen (most egy 6,67"-osat nyúz) és szép képeket csináljon. A Honor 200-al szemztem a karácsonyi ajánló alapján. Tudtok jobb alternatívát? A 200 Pro megéri a felárat ha a kamera szempont?
Köszi előre is!
-
vacs
veterán
válasz
Darellus92 #191641 üzenetére
Pixel 8-at nézz (8a helyett), vagy Motorola Edge 50-et (vagy 50 Neo) pl.
-
Darellus92
aktív tag
válasz
Sgr_A #191640 üzenetére
Hát igen inkább valami két éves flagship kellene snapdragon 8+ gen 1-el vagy valami 8s gen 3-al. Ezeknek örülnék a legjobban.
Nothing Phone kettőt lehet még valahol venni? Vagy érdemes megvárom a hármast? Igazából ebben van meg minden amit keresek:
- flaship szintű sebesség (appok közötti gyors váltás, ne gondolkodjon)
- stock android szerű élmény
- decens kamera (esti fotózás fontos)A kínai kezelőfelületekhez (xiaomi/honor) mégsincs annyira kedvem, hogy így két napja teszteket nézek
. Évek óta stock androidot használok (asus/htc). A honoron még gondolkodom, de egyszerűen túl zsúfolt nekem az interface.
-
válasz
Darellus92 #191638 üzenetére
Ha már választani kéne akkor inkább mediatek mint tensor, ami tulajdonképpen egy exynos
-
osonte
őstag
válasz
Darellus92 #191634 üzenetére
Tele van a Hardverapro Honor 200 Pro-val elég nyomott áron, van közte bontatlan, akár 3év rendes/hivatalos garanciával. Én is most adtam el 2 hónaposan, nekem az ívelt kijelző nem annyira jött be, de jó telefon, jó kamerákkal, a rendszer is megfelelő, frissül is. Nekem volt Xiaomi 14 (ami magasabb kategória, mint a 14T), mégis a Honor 200 Pro-t választanám, ha lehetne sík kijelzővel (persze nincs ilyen, de valaki meg pont az ívelt kijelzőt szereti).
-
vacs
veterán
válasz
Darellus92 #191636 üzenetére
Xiaomi 14T, itt a T betű a lényeg.
-
Orgi
addikt
válasz
Darellus92 #191634 üzenetére
Esetleg hozzá veheted még a Xiaomi 14t-t, ami épp 200 a Mediamarktos akcióban még.
-
Darellus92
aktív tag
válasz
Darellus92 #191632 üzenetére
Egy éjszaka nézelődés után négy versenyzőm maradt:
200 alatt:
- Xiaomi 12
- Google Pixel 8a200 felett:
- Nothing Phone 2 (mondjuk ezt jelenleg nem látom sehol elérhetőként)
- Honor 200 proIlletve mivel nem sürgős, arra gondoltam várok még a Honor 200 pro áresésére. Ezek közül ti mit javasolnátok?
-
Darellus92
aktív tag
Sziasztok,
Látom hogy 150 ezer alatt már be lehet szerezni a Xiaomi 12-t. Érdemes 2024 végén beruházni rá? Átlag user vagyok, főleg a kamera és a sebesség miatt venném.
-
válasz
han_lev #191629 üzenetére
Itt a vízválasztó (szerintem) az, hogy a kínai telefonok esetén a fejlesztés és a gyártás egyaránt Kínában történik.
Ezzel szemben az iPhone fejlesztése az Egyesült Államokban, összeszerelése pedig Kínában (Indiában, Vietnámban) történik. Így nem beszélhetünk arról, hogy egy iPhone kínai lenne. Más a fejlesztés helye.
Hasonlóan nem kínai a Google (Pixel), SONY, Samsung… a kínai gyártás nem tesz kínaivá egy japán vagy koreai, amerikai fejlesztésű telefont. -
han_lev
senior tag
HTC van még?
Elméletileg: [link]
Az sem kinai (Bár az hogy Tajvani, ugye a Kinaiak úgy tartják, hogy az "egy Kína része, Úgyhogy az Asus-sal együtt kínaiul beszélők gyártják)
Egyébként mi baj a kInaiakkal? A "nem kinai" mobilok 80%-ában is ők gyártanak kijelzőt, hangszórót, meg kitutdjamégmit. Köztük az Iphonba is. Tudtommal, persze szóljatok, ha tévedek. -
-
pszihó
aktív tag
Huawei Pura 70 Ultra
Google Pixel 9 Pro XL
Honor Magic6 Pro
Melyiket a 3 közül? -
tknof1871
őstag
válasz
trebrona #191614 üzenetére
Szerintem majdnem mindegy. Mondjuk nekem nincs bajom a xiaomi-val sem pl.
Nekem meg minden kínai telefonnal bajom lett. Nem tudok bízni a támogatásukban.
A Huawei-ügy miatt.
Meg a PRC szeretné ha a ROC követné Hong Kong-ot és Macau-t. Állítólag már csak néhány év és elég fegyver lesz, hogy odahajókáznak partra szállni és meggyőzik őket hogy Taiwan igen is szeretne speciális közigazgatási régió lenni a PRC-ben. Ha ezt megpróbálják, akár sikerül akár nem, olyan szankciók lesznek amihez képes a Huawei-ügy gyerekes civakodás.#191616 Helga0203
Úgy történt hogy megírtam a kommentet, lenyomtam a "Küldés" gombot, és a kettő között sok idő telt el. Én hibám. -
Csápájev
őstag
2024 után már "nem lehet forgalmazni olyan eszközöket, melyek töltőcsatlakozója nem USB-C-s. Ennek áldozatául esik például a legolcsóbb iPhone is."
Szerintetek ez a gyakorlatban azt jelenti,hogy többé nem árulnak majd Iphone 15 -nél régebbi iphoneokat újonnan?
Mert nem látom a kiárusítás dömpinget -
dssport
tag
Sziasztok feleségemnek tönkrement az A34 kijelzője... nem mindenhol érzékel, illetve a húzást nem érzi leginkább.... alig tudtuk jelkóddal feloldani, nem lehet gépelni rendesen stb.... Gyorsan kellene egy másik, ezt pedig legaranciáztatjuk.
Jó lenne 100.000 alatt vagy max e körül megúszni a dolgot, xiaomi redmi note 13 5g esetleg pro 5g, vagy vivo v40 se 5g amiket eddig találtam. esetleg vlami honor? Samsung soha többet, használtat nem szeretnénk, mediában vennénk.
elvárások: viszonylag normális kamera, gyors rendszersebesség (ezt a samsung nagyon nem tudta) ip védettség mert minden nap elfertőtlenítjük, nfc, 5g
köszönöm az ötleteket!!!!
szerk.: xiaomi 13 pro 5g most néztem, hogy nem tartalmaz semmiféle tokot fóliát és készülékbeszámítással igaz, hogy 120k, de mire ezeket a díszleteket töltőt mindent megvesszük, az már drága....
-
-
p4radox
csendes tag
Sziasztok!
Edge 40 Neo és Note 13 Pro 5G közül melyiket választanátok, ha árban nincs különbség a kettő között? Felhasználás: Youtube, messenger, fotózás, semmi játék. Egy 4 éves Redmi Note 8T-t váltana. -
bepe79
addikt
Hali, én is strapateló rajongó vagyok, van itthon egy Ulefone Armor 11T és egy BlackView BL6000 Pro. Most leltem rá egy gyöngyszemre, ami jön a nemzetközi / magyar piacra is, mert a BBK/Oppo-val szemben feloldották a tilalmakat: [link] , Kínában Realme V60 Pro néven fut, nálunk Realme 14x néven fog hamarosan. Megvan a MIL-STD-810H katonai szabvány, és az IP68 + IP69 tanúsítványok, és a ít tele van a dobálós, stressz tesztes videóival. Elég masszívnak ígérkezik, nyilván ha külsérelmi nyomokat nem akar rá az ember (karcok), akkor erre sem árt egy tok, attól, hogy belül kibír mindent is. Én egy ilyennek a beszerzésén gondolkodom most erősen.
-
vacs
veterán
válasz
tknof1871 #191610 üzenetére
A Motorola a Kínai Lenovo tulajdona, döntsd el te, hogy mennyire számít Kínainak!
Androidból ami nem kínai (bocs, ha kihagytam valamit):
Asus
Google Pixel
HMD-Nokia
Samsung
Sony[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Ha az ember nem akar kínait venni vajon melyik a jobb választás?Motorola Edge 50 fusion mobiltelefon, 12 GB RAM, 512 GB (ez brutálsok de nincs microsd), 5G, Android 14, upgradable to Android 15, up to 3 major Android upgrades. IP 68, 68W Charging. Most 143k forint, Forgalmazza a(z): eMAG
Samsung GALAXY A55 mobiltelefon, Dual SIM, 8GB, 128GB (ez nem olyan sok de van microsd)
Android 14, up to 4 major Android upgrades (ez nem Android 15 de 3 helyett 4 major Android upgrades jön rá), One UI 6.1. IP67. Most 138k forint, Forgalmazza a(z): eMAG.A Motorola még amerikainak számít? A wikipedia szerint:
Motorola Mobility LLC, marketing as Motorola, is an American consumer electronics manufacturer primarily producing smartphones and other mobile devices running Android. Headquartered at Merchandise Mart in Chicago, Illinois, it is a wholly owned subsidiary of the Chinese technology company Lenovo.
Ebben az árban van más nem kínai ami jobb választás?
-
vacs
veterán
válasz
Joshi #191601 üzenetére
Flip telefonok erre!
Samsung Flip, Motorola Razr és Nubia Flip 5G. -
-
han_lev
senior tag
válasz
papeti01 #191598 üzenetére
És gondolod, hogy telefonálásra fogja főként használni?
Serintem meg tartalomfogyasztásra.
Messenger, SnapChat, Insta, Tiktok, meg minden, amin "beszélgetni" csetelni, videózni lehet. Úgyhogy a jó kijelző szerintem pozitívum lesz nála.
(Még akkor is, ha korlátozni fogod. Hamar megtalálja a módját, hogy kicselezze..)
-
Cs1csó
titán
válasz
Viktor0610 #191605 üzenetére
-
-
Cs1csó
titán
Sziasztok ismerősnek kellene egy telefon két telefon van "képben" amit azonnal meg tudna venni:
Galaxy S8, Galaxy A12Általános használatra: bögészés, YouTube videó, semmi játék.
Mindkettő olyan 20-25k HUF körül lenne.
Melyiket érdemesebb?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Joshi
titán
Üdv. Érdeklődnék, hogy a Samsung Galaxy Z Flip3 telefon után ha nem Samsungot akarok, de az összecsukhatóság szempont, akkor mi a legjobb ajánlat? Természetesen az ár nem mind1. Válaszokat előre is köszi.
ui.: az összecsukhatóságról való lebeszélés ne legyen téma, ezt én már eldöntöttem. THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest