- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
solfilo #189051 üzenetére
"...semennyire sem védi a vásárlót attól, hogy mondjuk másfél évvel vásárlás után kellene érvényesíteni a garanciát a közben megszűnt webshoppal szemben..."
Ez a legnagyobbakkal pontosan ugyanúgy megtörténhet, mint a legkisebbekkel. Egyetlen (üzleti/politikai) döntés kell hozzá, hogy ma még van Yettel, Vodafone, Telekom, holnap pedig már nincs. Egyetlen külföldi tollvonás, és a bármilyen gyártó vezérképviselete ma még itt van, holnap már nincs.
-
cs.zs.
veterán
válasz
solfilo #188085 üzenetére
2/32GB-os Samsung A10 esetén én mindössze azt tapasztaltam, hogy marha lassan történik meg minden, különösen a bankolás, az említett jóváhagyások. (ki is szálltam belőle, feladtam)
Olyat viszont soha nem tapasztaltam, hogy ne ment volna végig a folyamat, vagy ne rendesen tért volna vissza a kiinduló oldalra. -
cs.zs.
veterán
válasz
solfilo #187745 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Általános levélírós, exceles-pdf-es ügyintézéshez PC kell, nem telefon. Nem leszokniuk kell róla, hanem jobban rászokni, valaki segítségével "felvilágosodni, kiokosodni".
Voltak gondjaik mobilról? Ha erre a célra használják, lesznek is.
Havi 15-20 ezerért egy laptop hosszú távon is jobb vétel, bár a családi fotózáshoz valóban "nem ideális"
-
válasz
solfilo #185447 üzenetére
Az miért van, hogy ide - kis túlzással - minden típusból a kevesebb RAM-mal szerelt jön csak?
" Az alap A15-be Helio G99 került 8 GB RAM-mal és 128 vagy 256 GB bővíthető belső tárhellyel, az A15 5G a Dimensity 6100+-t használja 8/256 GB-os memóriacsomaggal (szintén bővíthető), az A25 pedig maradt házon belül az Exynos 1280-nal, amihez 6 vagy 8 GB rendszermemória áll rendelkezésre és 128 GB bővíthető raktér." [link]
A bemutató cikk szerint nincs is 4GB-os A15, de én meg csak olyat találok nagy boltban vagy a Samsung Experience Storeban, igaz nem régóta keresem őket. Még mindig anyámnak vadászok valami telefont, most épp az A15-nél tartok, miután elolvastam az A15 és A05s teszteket a gsmarena-n.
Samsungnál is olyan kevés a 4GB, mint MIUI-n? Redmi Note 11-emben annyi van, meg is utáltam érte a márkát.
-
Brandynew
őstag
válasz
solfilo #119264 üzenetére
Szia,
Az a fél col tényleg számít?
http://eustock.eu/shop/okostelefon/homtom-ht-17-pro-sotetkek-reszletek
-
BenHans
addikt
válasz
solfilo #81973 üzenetére
Szia
A felsoroltak közül egyértelműen az LG Leon 4G-t venném. WP vonal is kielégítő lenne pl Lumia 640, de itt gondot jelenthet a nagy méret (5"), a 735 (4.7") meg drágább az a baj... WP-ből a minimum a Lumia 635 (1GB RAM-os változata) lenne de az meg nincs a vodánál, ez alatt viszont nem szívesen ajánlom, ahogy a droidot sem mondjuk a Leon szintje alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Apple asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Motoros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest