Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
miles.co
csendes tag
válasz Viktor0610 #191689 üzenetére
De! Nagyon szépen köszönöm
A privátot előbb észreveszem, mint az UP-ot! (a hirdetéseim addig élnek, míg le nem zárom, akkor is ha nincs up-olva)
-
miles.co
csendes tag
Sejtem, hogy nem feltétlen ez a legjobb topic erre a kérdésre, de tudtok olyan nyomogombos telefont ami tud WifiCall-ozni?
Hátha...köszi mindenkinek előre is.A privátot előbb észreveszem, mint az UP-ot! (a hirdetéseim addig élnek, míg le nem zárom, akkor is ha nincs up-olva)
-
miles.co
csendes tag
-
miles.co
csendes tag
Köszi a válasz, illetve akkor nem Indiából rendelek telefont.
Még egy kérdés: az összes S23Plus fizikai Sim + eSim-es, vagy van olyan hogy két fizikai Sim-et tud fogadni?
(bocsánat az értetlenkedésért, de tényleg összezavartak a boltok leírasai, nem egyértelmű, hogy csak bénán írják vagy létező modellről van szó.)A privátot előbb észreveszem, mint az UP-ot! (a hirdetéseim addig élnek, míg le nem zárom, akkor is ha nincs up-olva)
-
miles.co
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy létezik olyan S23+ ami nem tud 5G kapcsolatot?
Illetve van S23Plus-ból olyan ami nem dual Sim-es? Úgyértem 1 fizikai Sim+eSim vagy csak 1 fizikai Sim? Van esetleg erről táblázat?
Kicsit összezavarodtam a verziókban....és még egy kiegészítő kérdés: van különbség ázsia és európai verziók között? (Épp lenne lehetőségem Indiából rendelni)
[ Szerkesztve ]
A privátot előbb észreveszem, mint az UP-ot! (a hirdetéseim addig élnek, míg le nem zárom, akkor is ha nincs up-olva)
-
miles.co
csendes tag
válasz Tombi #187274 üzenetére
Szvsz a szélvédő közepére tett telefon viszonylag nagy teret kitakar a latótérből, pláne a nagyobb telefonoknál.
(Igen, lehet morgolódni, de én nem igazán értem miért erőlteti mindenki oda, középre, lehetőleg ferdén...persze, tudom, jobb kezesek, meg valahol praktikus, anyós ülésről is látni, stb, de sztem rettentő sokat kitakar.)
Szóval az "én" megoldásom erre a problémára, hogy bal oldalra teszem a tartót. Nem takar ki a látóteremből annyit és nem mellesleg de a bal oldali ablak-hűtő-nyílást pont rá lehet irányítani és akár klima nélkül is egyfolytában kering rajta a levegő. Még a melegebb levegő is számít, mert az is valamennyire hűti a telefont az áramlás miatt. Persze, ehhez egy olyan arányú műszerfal-szélvédő kell, hogy a tartó odaérjen a szellőztető elé, de még mindig olcsóbb egy hosszabb nyelű tartót venni mint egy másik telefont.
(Szerk. félregépelések.).[ Szerkesztve ]
-
miles.co
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
-
miles.co
csendes tag
Sziasztok!
Eddig Samu A51-em volt, de megadta magát.Sok olvasás után 3 modellen gondolkozom:
- A52s (akár 5G)
- A54 (akár 5G)
- Nothing Phone 1Árban kb ez az irány, a szempont akku, szép képek, videók (ezen a szinten), játékra nem használom.
Ti melyiket választanátok a 3 közül?
Előre is köszönöm a véleményeket.A privátot előbb észreveszem, mint az UP-ot! (a hirdetéseim addig élnek, míg le nem zárom, akkor is ha nincs up-olva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest