- Magisk
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ben.93
tag
Sziasztok!
Egy Honor 90 Lite telefonom van, amit tavaly vettem. Túlságosan nem vagyok hanyatt esve tőle, bár eddig megbízhatóan muzsikál, a kijelző pl. nem nagy eresztés... Két telefon kell bizonyos okok végett, ezért úgy gondoltam, ezt befognám a kevesebb használatosra, és lenne egy új a napi használatra.
Olyan mobil kellene, ami nyújtana egy szintlépést. 100-150k között gondolkodtam, nyilván ebben a kategóriában csak a Xiaomi játszik. Kizárólag új. Függetlenül kellene. Kamera, játék nem igazán érdekel, leginkább egy szebb kijelző (esetleg egy fokkal gyorsabb op.rendszer), amivel elégedett lennék már. Akár nagyméretű is lehet, nem zavar.
Mit tudtok javasolni?
Köszi!
Üdv. -
Ben.93
tag
Sziasztok!
Egy hűségkeretben lenne telefonvásárlás. A listából az alábbiak játszanak, figyelembe véve a kedvezményes árakat. Sajnos okostelefonokhoz már nem igazán értek (pontosabban kb. semmit
), de a legjobb választást szeretném meghozni.
Amelyek számomra fontos tényezők:
- Elsődleges a várható élettartam, megbízhatóság és nem a minél magasabb tudás
- Android - Google Play
- Főleg YouTube, böngészésre használnám, így a kijelző minősége nem utolsó szempont
- Kamera annyira nem érdekel, de ha későbbiekben szükségem lenne rá, viszonylag elfogadható képet/videót csináljon
- Akkumulátor strapabíró legyen
- Játszani nem tervezek rajta
- Könnyen találjak hozzá fóliát, tokot belföldön is, akár többfélétA kinézett készülékek:
Poco M5s DS 128 GB/4 GB
Xiaomi Redmi Note 12 128 GB/4 GB
Honor X7a 128GB/4 GB
Honor X8a 128 GB/6 GB
Honor 90 lite 5G 256 GB/8 GBIgazából a kettő legjobb választás érdekelne, ha egyik véletlenül nincs, illetve melyik az, amelyiket inkább kerüljem?
(Nem tudom a Samsungok milyenek mostanában, de csak akkor nézegetnék abba az irányba, ha nagyon ajánlatott lenne. Nyilván árkategóriában csak keveset tudnék lépni.)
Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen videókártyát?
- Magisk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Autós kamerák
- Peugeot, Citroën topik
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest