Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ben.93

tag

Sziasztok!

Egy Honor 90 Lite telefonom van, amit tavaly vettem. Túlságosan nem vagyok hanyatt esve tőle, bár eddig megbízhatóan muzsikál, a kijelző pl. nem nagy eresztés... Két telefon kell bizonyos okok végett, ezért úgy gondoltam, ezt befognám a kevesebb használatosra, és lenne egy új a napi használatra.

Olyan mobil kellene, ami nyújtana egy szintlépést. 100-150k között gondolkodtam, nyilván ebben a kategóriában csak a Xiaomi játszik. Kizárólag új. Függetlenül kellene. Kamera, játék nem igazán érdekel, leginkább egy szebb kijelző (esetleg egy fokkal gyorsabb op.rendszer), amivel elégedett lennék már. Akár nagyméretű is lehet, nem zavar.

Mit tudtok javasolni?

Köszi!
    Üdv.

• Ben.93

tag

válasz sfdrakex #180418 üzenetére

Köszönöm szépen a segítséget! :R

Még egy plusz kérdés: Ugye ezen van teljeskörű Google támogatottság? Utána olvastam, de azért 100% biztosra akarok menni :DDD

Mert valami olyasmi rémlik, régebbi Honoroknál nem volt, vagy tévedek?

• Ben.93

tag

Sziasztok!

Egy hűségkeretben lenne telefonvásárlás. A listából az alábbiak játszanak, figyelembe véve a kedvezményes árakat. Sajnos okostelefonokhoz már nem igazán értek (pontosabban kb. semmit :DDD ), de a legjobb választást szeretném meghozni.

Amelyek számomra fontos tényezők:

- Elsődleges a várható élettartam, megbízhatóság és nem a minél magasabb tudás
    - Android - Google Play
    - Főleg YouTube, böngészésre használnám, így a kijelző minősége nem utolsó szempont
    - Kamera annyira nem érdekel, de ha későbbiekben szükségem lenne rá, viszonylag elfogadható képet/videót csináljon
    - Akkumulátor strapabíró legyen
    - Játszani nem tervezek rajta
    - Könnyen találjak hozzá fóliát, tokot belföldön is, akár többfélét

A kinézett készülékek:

Poco M5s DS 128 GB/4 GB
    Xiaomi Redmi Note 12 128 GB/4 GB
    Honor X7a 128GB/4 GB
    Honor X8a 128 GB/6 GB
    Honor 90 lite 5G 256 GB/8 GB

Igazából a kettő legjobb választás érdekelne, ha egyik véletlenül nincs, illetve melyik az, amelyiket inkább kerüljem?

(Nem tudom a Samsungok milyenek mostanában, de csak akkor nézegetnék abba az irányba, ha nagyon ajánlatott lenne. Nyilván árkategóriában csak keveset tudnék lépni.)

Köszönöm előre is a segítséget :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák