Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
sziasztok. xiaomi redmi note3 SE -ről váltanék.
(snapdragon 650, 3/32, 4000Mah)90ezerig elmennék.
az új vasat is szívesen használnám 3-4 évig.
új és használt is szóba jöhet.
jó lenne ha minél kompaktabb lenne. már a fenti redmi is nagyon határeset volt méretben.
bármit meghallgatok.
köszönöm!Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
daeyvd44
tag
Egyébként a dual sim hogy működne? Amíg netezek/telefonálok az egyik kártyáról addig a másik inaktív és ha hívnak is rajta akkor az nem is lesz elérhető rajta?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Samu s8-at cserélném le valamire ami min ilyen jó. 150 de max 180e Ft alatt maradnék mindenképpen, az sem baj ha olcsóbb Mi ajánlott most? S9-et néztem de lehet kipróbálnék mást is ha ár értékben sokkal jobb (annak ellenére hogy gear s3 órával használnám az újat is). Méretben sem kéne nagyobb semmiképpen. Független és új érdekel csak szolgáltató nélkül. A rendszer és az appok gyors és akadásmentessége a lényeg számomra igazánból többi nem nagyon érdekel zene meg kamera ilyesmi. Köszi[ Szerkesztve ]
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Mate 20 Pro illetve P20 Pro közötti anyagi különbséget megéri kifizetni?
Felhasználást tekintve fotózás előnyben, de nem elvetemült módon, mindent és minden másodpercet fotózva. Közösségi appok, normal telefonálási szokások, minimális, nem nagy igényű játék napi szinten.Esetleg alternatíva?
-
daeyvd44
tag
Jelen esetben Telenornál (vagy adott esetben Vodafone) vennék telefont. Mégpedig az új Galaxy S10-et.
Tudom mivel mai a cucc így semmi előzetes infó nincs róla, hogy kártyafüggetlen lenne-e vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz daeyvd44 #136886 üzenetére
Szia,
Szolgáltatója válogatja, a Telekom például minden készüléket függetlenül ad régóta, viszont gyártója is válogatja, hogy attól eltekintve, azokon szolgáltatói szoftver van, vagy sem - nem minden gyártó enged belenyúlni a szoftverbe a szolgáltatóknak.
Az is változó, hogy a nem szolgáltatós vagy a szolgáltatós készülék kap előbb frissítést, nem törvényszerű és a gyakorlat is sokszor igazolja, hogy a nem szolgáltatós hamarabb kapjon, nem ritka, hogy egyik vagy másik szolgáltató hamarabb kiadja a frissítést, mint a gyártó a nem szolgáltatós készülékre.
Ha olyan szolgáltatónál vásárolsz, ahol függő a készülék és feloldatod a hálózati zárat, akkor ahogy előttem is írták, attól még a szoftver és a készülék identitása nem változik meg és utána is a szolgáltató alapján kapja a frissítést, hacsak fel nem húzol arra egy nem szolgáltatós firmware verziót - már ha van rá lehetőség, illetve a régiókód megfelelően változik is akkor, ami érinti a későbbi frissítést is.trebrona: Bár gyártója is válogatja, de az a jellemző, hogy - amelyik gyártónál és készüléknél lehetséges -, ha függetlenül is adja a szolgáltató, saját szoftverét és/vagy (régió)kódját adja hozzá.
Ellenpélda is van persze, mert sok gyártó és szolgáltató másként áll hozzá, illetve vannak kivételes esetek és egyedi megállapodások is.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #136887 üzenetére
De azok eleve nem szolgáltatói romot használnak gondolom.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
daeyvd44
tag
válasz Viktor0610 #136887 üzenetére
Tehát az is lehet, hogy hiába kártyafüggetlen egy telefon ígyis úgyis a szolgáltató által kiadott szoftverfrissítéseket dobja fel?
-
MODERÁTOR
-
daeyvd44
tag
Sziasztok,
Lehet nem jó topicba írok, de mást nem találtam ami nagyjából passzolt volna a kérdésemhez.
Szóval elvileg ha jól tudom, ha szolgáltatónál veszek egy telefont akkor mivel nem kártyafüggetlen így adott esetben a szoftverfrissítések egy része nem vagy csak később jön meg a telefonomra. Sok egyéb hátrány közül talán ez a legbosszantóbb.
Viszont ha kiüttetem a szolgáltatónál, amit elvileg kötelesek megtenni akkor onnantól kezdve minden frissítés amit kiad a telefon gyártója azt megkapom és nem kell várnom a szolgáltatómra? Plusz ugye minden felesleg eltüntethető a telóról.Köszönöm előre is a választ.
-
kirisz
tag
Sziasztok!
Készüléket keresek 100 ezer Ft környékén (de, ha esetleg van bestbuy ami annyival többet tud, hogy megérje a felárat akkor max 150 ezer).
Legfontosabb szempont a kamera, ebben az árkategóriában a legjobb kell. Ez mellett fontos még az akkuidő, napi 7-8 óra használatot (netezés, zenehallgatás, videó nézés, fényképezést kibírjon).
Köszi a segítséget.
-
törölt tag
válasz M0ng00se #136878 üzenetére
Nyomogattam már, ha kicsi, de erős telefon kell, az esetben jó választás. Viszont az iOS zárt, nem témázható, és ha jól tudom nehezen lehet most már jailbreakelni.
Android fronton talán még a Sony Xperia XZ1 Compactot tudom ajánlani, kicsi, és belefér a keretbe. [link] Turbado-nál 93 ezertől indul az ára.
Az XZ2C már drágább, tehát az ki van zárva. Tulajdonképpen a lehetőségek tárháza itt be is zárult. -
maczera
aktív tag
válasz Bigemperor #136855 üzenetére
Mi A2 Lite méretben nem olyan nagy, de nem MIUI. Én inkább megszoknám a Redmi Note 5-öt
-
M0ng00se
őstag
válasz #81733120 #136872 üzenetére
Ájvé&Roaming: Egyet kihagytam, hogy ne legyen nagy Én tökéletesen megelégednék egy 4,3"-os kijelzővel is (siratom régi HTC One S-sem), de manapság 5" alatt is ritka telefont találni...
Nem csak azért váltanék mert úgy néz ki mint egy Samu, hanem mert a hátulja marha könnyen karcolódik. Tokot nem szoktam használni, fólia pedig nincsen rá hátra.
V6
-
Ájvé
veterán
válasz M0ng00se #136871 üzenetére
Ha jó miért akarod cserélni? Mert Samunak nézték?
Nokia 7 Plus. -
M0ng00se
őstag
Hello Bello.
Gondolkodom telefon újításon. Jelenleg HTC U11 Life-om van, de amikor egyik ismerősöm azt hitte rá (jogosan) ,hogy Samsung kicsit kijöttem a hitemből.
Pénz-80k maximum,új használt mindkettő lehet, Vodafone\Független, ne samsung\huawei\xiaomi ,fémháznak örülnék, legyen rá normális üvegfólia (bár ez opcionális),kamera legyen jó (mostani htc szintje tökély).
Kb ennyi[ Szerkesztve ]
V6
-
Munkas
aktív tag
válasz Metacska #136861 üzenetére
Mate 9-hez és a szélesebb telefonokhoz popsocket kell, és jobban jársz mint a 2:1 es képarányú keskeny vackokkal.
A jobbak is kijönek 5-10 $-ból, és onnét eléred az egész képernyőt. Ráadásul kényelmes tudod fogni, egy mozdulattal le tudod támasztani az asztalon, a kocsiban oda sem kell nézni csak odatartani és felcsattan a mágnesére stb. Mondjuk én már már a második Baseus-t koptatom a Mate 9-en, mert idővel meglazul. -
Ájvé
veterán
válasz Blackhole13 #136868 üzenetére
Ez erősen felhasználó függő, ha nem sokat használja (kevesebb SoT és használatból eredő merülés) akkor nyilván tovább elég.
Mi A2 Lite jobb választás lenne szerintem, kamera lehet gyengébb benne, de amúgy elég hasonló készülék 4000-es akkuval ami már elég kell legyen.
Esetleg kicsit nagyobb méretben Redmi Note 5/6 Pro, ezekben jobb a hardver és nagyobb kijelző ellenére jobbak üzemidőben is. Fotó téren se rosszak.[ Szerkesztve ]
-
Blackhole13
senior tag
válasz Viktor0610 #136866 üzenetére
Hm, egy barátom javasolta, mondván nem érti az üzemidőre vonatkozó panaszokat, neki vígan elvan ennyit.
Esetleg alternatíva? -
Empiricist
csendes tag
Sziasztok, telefont szeretnék venni.
A fő technikai kitételek:
- férjen el kényelmesen marokban -max. 5,3 col
- minél nagyobb aksi 3-4000 miliamper, fő cél hogy ne naponta kelljen töltögetni
- dual sim
- működjön hazai hálózati szabványokon
- android, valami frissebb verzió, nem tudom most hol jár
- kapjon normális időközönként szoftver frissítéseket a telefon
- árkategória: ha minden kitételt teljesít max. 100 ezer forintMeglepő, de alig találni mostanában 5,5 coltól kisebb telefon, nagyon rá van állva a piac ezekre a phabletekre vagy hogy hívják. Szerintem nagyon kényelmetlen, hogy alig fér el egy kézben.
Vettem egy Vernee M5-öt, általánosságban nem ismeri fel a wifi hálózatokat, szerintem valami szoftverhiba, ezért ez kilőve. Kicsit csalódás volt.
-
MODERÁTOR
válasz Blackhole13 #136865 üzenetére
A két napos üzemidő nemigen lesz meg.
Bár én "nagyfelhasználó" vagyok, de nekem az egy is alig jött össze.
Xiaomi 13T
-
Blackhole13
senior tag
Van ellenjavallat a mi a1 vásárlása kapcsán?
Nincsenek nagy igényeim, 2 napos üzemidő, elfogadható kamera és ne legyen hatalmas méretű.
30E Ft-os használtak között hirtelen jobbat nem tudok. -
legenda
válasz Metacska #136861 üzenetére
- így igaz, mind a két készülék keskenyebb a jelenlegidtől (Mate 9: 78.9 mm, S9+: 73.8 mm, P20 Pro: 73.9 mm) és a fogásuk is kényelmesebb, mert sokat számít ilyen tekintetben 5 mm
- akkumulátoros üzemidőben jobb összességében a P20 Pro, az akkumulátor kapacitása (+500 mAh), a kijelző felbontása...stb. okán
- fényképezésben egál nagyjából, annyi, hogy egyik módban az egyik jobb, másikban meg a másik
- videózásban jobb az S9+, nagyobb felbontásokon is van például stabilizálási rásegítés, a Huawei csak 1080p 30 fps-ig támogatja
- hazánkban a P20 Pro alapban 128 GB-os, az S9+ pedig 64 GB-os - a Note9-nél vezették be az alap 128 GB-ot -, a sima P20-ból 64 GB-os is van és 128 GB-os is
- a P20 Pro esetén a Szuper töltési mód gyorsabb, mint az S9+ gyorstöltése
- az S9+ kijelzője minden tekintetben jobb, de a magasabb felbontás csak bizonyos felhasználási módoknál mutatkozik meg (VR és társainál viszont nagyon), ha ez nem szempont számodra, akkor bőven elégedett lehetsz a P20 Pro FHD+ kijelzőjével isA fentiek alapján lehet, hogy valamennyivel előnyösebb lenne számodra a P20 Pro.
A OnePlus 6T, illetve maga a gyártó nem az én asztalom, így azt passzolom.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
-
Metacska
aktív tag
Szia,
Jogos az észrevételed, összegyűjtöm a preferenciáimat. Most lesz 2 éves a Huawei Mate 9-em. Meg vagyok vele elégedve, de nem köteleződtem el amellett, hogy mindenképpen Huawei-nek kell lennie a következőnek.
- Fontos, hogy keskenyebb legyen, mint a Mate 9. Tömegközlekedésen utazva (ha kapaszkodom) 1 kézzel nem tudom úgy átfogni, hogy közben használhassam. Ez az igény mindkét telefon esetében adott, ha jól látom, mert keskenyebbek, habár ugyanolyan magasak.
- Nem nyűstölöm 24 órában őket, ezért előny a jó üzemidő, ha adott esetben mondjuk nem kell naponta, hanem 1,5-2 naponta tölteni.
-Fényképezni szoktam, de csak életeseményeket, nem célom, hogy pro módban ISO-t állítgatva fotózzam a Lánchidat.
- Videózni ritkán szoktam.
-Nem nézek rajtuk filmeket, nem teszek rá sok-sok gigányi tartalmat. Itthoni forgalomban a 256 GB-s P20 Pro kapható? Vagy ugyanúgy 128 GB-s, mint a sima P20?
- Természetesen előny, ha rátöltésnél rövid idő alatt, sok bele tud menni az akksiba.
- A kijelző felbontása, PPI sűrűsége nem szempont. Nem nézegetem 12 cm-ről.
Ez alapján már körvonalazódik, hogy melyik lehet jobb választás.
Még egy kérdés:
Átfutott a gondolat, hogy a lehetőségek között van a Oneplus 6T, de az 150e Ft-nak megfelelő EUR-ért érhető el és egy 125e Ft-os P20 Pro-nál nem érzem jobbnak, hogy megérjen 25e Ft felárat. -
LaliPapiMami
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy erős középkategóriás telefont kb. max 90-95 körül a lehető legjobb kamerával (nyári élmények megörökítésére, stb.).
Az alábbiakat nézegettem:
Huawei Mate 20 lite
Honor 10
Galaxy A7 (2018)
Xiaomi Pocophone F1
Xiaomi Mi A2 + Mi A2 lite
Xiaomi Mi 8 Lite
Nokia 7 plusJó lenne ha lenne benne stabilizátor videók készítéséhez is.
Tudnátok ajánlani valamit?
Előre is köszönöm!
-
Drughi
addikt
-
legenda
válasz Metacska #136857 üzenetére
Szia,
Az S9 (csak 4 GB RAM) helyett az S9+ (6 GB RAM, mint a P20 Pro esetén is) legyen inkább az P20 Pro "ellenfele" és úgy írd le az igényeidet, preferációidat, azok alapján lehet összemérni a kettőt és a számodra jobbat javasolni, de az kevés sajnos, hogy általános felhasználásra lesz, mert az mindenkinél mást és mást jelent(het).
Nagyon sok olyan dolog van, amiben az egyik vagy a másik akár mérvadóan jobb, ezért lenne fontos ismerni, mik a legfontosabb tulajdonságok számodra.
Leírni hosszú lenne, hogy melyik miben jobb a másiknál, miszerint például akkumulátoros üzemidőben a P20 Pro a nyerő, kijelzőben az S9+, a P20 Pro alapban dupla tárat ad, az S9+ jobb videózásban, a P20 Pro-ban van infra, az S9+ jobb wifi és bluetooth modullal rendelkezik, a P20 Pro-nál adott a szuper töltési mód, ami gyorsabb a gyorsnál, az S9+ magasabb fokú IP védettséggel rendelkezik, a P20 Pro ujjlenyomat-olvasója jobb, gyorsabb, az S9+ bővíthető memóriakártyával - nagyon sok ilyen van még mind a két oldalon.[ Szerkesztve ]
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Meglehetősen sok tesztet elolvastam. Mondhatjuk az összes magyar forrást és rengeteg angol nyelvű külföldit. Sajnos igazi összehasonlítás nincs a neten.
Az alábbi két modell között vacilálok:
- Huawei P20 Pro
- Samsung S9Mindegyik esetében van pro és kontra érv. Gondolok itt kamerára, akkumlátorra, méretre, formára.
Azért ezek között rágódom, mert most érték el azt az árat, 1 év után a piacon, amennyit nekem reálisan megérnek (előfizetői hűséggel 120e Ft körül).
Esetleg még hajlandó lennék az S9+-ot is megfontolni, ha szerintetek az mindkét fenti opciónál jobb. "Csak" 20e Ft-tal drágább.
Természetesen általános felhasználásra lesz.
Mit gondoltok?
Köszönöm!
-
addikt
válasz anonymus89 #136852 üzenetére
Én nem kínoznám azzal
Inkább tennék hozzá és néznék az aprón valami használhatót pl:https://hardverapro.hu/apro/oukitel_k5000_5_7_col_8_mag_4gb_ram_64_gb_rom/friss.html iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
Bigemperor
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg nejem egy Xiaomi Redmi 4a készüléket nyúz, ehelyett szeretnék max 50e ft-ig (inkább olcsóbban) valamit.
Jó lenne, ha méretben nem lenne sokkal nagyobb és súlyban sem.
Ami tetszene, szerintem már túl nagy: mi a2, redmi note 5.
Mi lenne ajánlott a redmi 6 mellett? -
MODERÁTOR
-
Mikee868
tag
válasz Mikee868 #136837 üzenetére
Sziasztok!
A következő telefonokat rangsorba állítanátok fotózás szempontjából?
Tesztekben nagy különbségeket nem látok, hátha valamelyikőtök jobban ismeri ezeket.
- Xiaomi A2 lite
- Xiaomi A1
- Huawei P smart
- Huawei P20 liteA fentiekkel egy Samsung j5 2015-höz képest mire számítsak szintén fotó terén?
Köszi! -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Egy nyugdíjas kerékpár szerelőnek némi messenger, viber használatra (külföldön lévő gyerekeivel kapcsolattartásra, némi fotózásra) mit javasolnátok androidos okos telefonból 20k alatt?
Néztem most egy ilyet: Homtom HT50
Ne legyen gond a memória mennyiségével, a gyorsaság nem is annyira lényeges. Odaadta most neki a Honor 8-am de arra meg már van vevő.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
natë
nagyúr
Sziasztok, általában nem szorulok e kérdésben segítségre, de most megkérdem : melyiket érdemes? Elsődleges szempont a kamera (de ugye ott a Gcam is..)...
Poco F1 vagy Pixel 2? (amit tudni érdemes, eddig 3 hibás Pixel-t sikerült kifognom...)
-
törölt tag
-
bedibazsa
senior tag
Sziasztok! Két telefon között hezitálok. Huawei P20 64gb, Samsung Galaxy S9 64gb. A Huawei 4 ezer Ft lenne, a Samsung 29. Céges vétel, mindkettő jó ár - nyilván. Ti melyiket vennétek meg és miért. A preferenciám nem nagy, közösségi appok, böngészés, havi 5-6 fotó random. Köszi!
-
lolal
senior tag
válasz TheBikerider #136843 üzenetére
Engem inkább az izgatna, hogy a Macbook Airemmel mennyire tudnám használni összhangban, illetve, mit várjak tőle. Nagyon régóta le vagyok ragadva az iOS kis világában, de tetszik az a japán csoda.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
veterán
-
lolal
senior tag
Sziasztok !
Az utóbbi időben nagy dilemmában vagyok. Jelenleg egy 128GB-s Iphone 7Plus-t nyúzok elégedetten, de nagyon megtetszett a Sony XZ3 Droidos csoda. ( ne nevessetek tudom Sony xd ) Szívem szerint tennék vele egy próbát, csak az a helyzet hogy Macbookot is használok, aztán félek a komplabilitási problémáktól, meg a szinkronizálási nehézségektől. Vagy szerintetek nem lennének nagy bajok ? Valaki használt már almás gépet zöld robot mellett ? Egyáltalán megérné-e lecserélni a 7Plust egy XZ3 ra ?
A segítséget előre is köszönöm
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Nordic
Közösségépítő
Üdv.
Sajnos új telefonra kellene beruháznom ,de mivel nem tervezett vásárlásról van szó(a használt készülékemet az első tulaj miatt a UPC imei tiltással jutalmazta), nem vagyok tisztában a jelenlegi felhozatallal.
Hosszú távra tervezek, Android rendszert preferálom, nagyon nagyon max 150k, új készülék érdekelne.
Előre is köszi a javaslatokat!
-
MiklosSaS
nagyúr
Sziasztok!
A feleségemnek kellene egy telefon, net, fotók, levelezés. Semmi extra, pár model közül szeretnék választani neki:
Huawei Mate 20 Lite (£280)
Huawei P20 (£399)
Honor 10 (£310)
Nokia 8.1 (£350)Melyik a legjobb vétel ezek közül? Megéri a P20 az árát? (Nekem P20 Pro-m van)
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Mikee868
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok.
Amik most fókuszba kerültek:
Huawei P20 lite
Samsung A6
A kettő között 9ezer forint különbség van ahol én venném.
Mit tudtok ezekről mondani pro/kontra? Megéri azt a plusz párezret a huawei?
Esetleg ebben a kategóriában mi mást tudtok ajánlani? Ami fontos a jó/jobb kamera, ezen kívül alap dolgokra lenne használva, játszani nem fogok rajta.U.i.:Egy Samsung J5 2015-t fogok leváltani.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
baaka
tag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék vásárolni és ebben kérném a segítségeteket.
-max. 60k
-új legyen
-függetlenül újonnan gyártói garanciával
-hosszú távra szeretném venni
-normál felhasználás, fényképezgetés, internet
-Android
-mérete mindegyKét kiszemeltem van eddig: Huawei P Smart(2018-as) és a Xiaomi Mi A2 Lite. Tudtok esetleg valami jobbat ajánlani?
Előre is köszi!
-
-
rover45
őstag
Sziasztok!
A három közül melyikről győznétek meg és miért?Nokia 7 Plus Dual ~ 80k
Xiaomi Mi Mix 2 64GB ~ 85k
Samsung Galaxy A8 32GB Dual A530FD (2018) ~ 80kKöszönöm!
-
Ájvé
veterán
válasz Anthehilator #136827 üzenetére
Attól azért nagyon messze van, egészségügyi határértéken belül van, de válassz mást ha sokallod. Van ott egyébként Pixel és iPhone is a listán.
-
w333
félisten
válasz Anthehilator #136827 üzenetére
Ahogyan az iPhonok -nak is, sőt jóval magasabb !
Xiaomi MI8: SAR 0.701
xiaomi redmi note 5: SAR1.29
xiaomi mi mix 2s: SAR 0.542samsung GS9: SAR 0.294
samsung Note 8: SAR 0.17Iphone 8: SAR 1.32
Iphone 8+: SAR 0.99
Iphone X: SAR 0.92Huawei Mate 10pro: SAR 0.87
Huawei P20pro: SAR 0.73
Huawei P20: SAR 0.76LG V30: SAR 0.48
LG G7: SAR 0.244[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Anthehilator
újonc
válasz flanagan76 #136804 üzenetére
A Xiaomi telefonoknak nagyon magas a sugárzása. Mintha Csernobilban telefonálnánk.
https://24.hu/mobil/2018/02/12/sugarzas-szerint-rangsoroltak-a-mobilokat/
-
novakalex
aktív tag
Sziasztok,
Google Pixel 2 XL mennyire jó vétel most? 110e Ft használtan néztem..
Mi 8 v. ez
Köszi! -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Max. 70-80-ig női kézbe kellene telefon, jó kamerával. Tudom, hogy a trend nagyban a 6" irányába tart, jelenleg valami régebbi Galaxy van neki, ami kb. akkora, mint egy iphone7. Ebben a méretben/ennek közelében a fent említett ársávban van valami?
-
bmarton7
csendes tag
Sziasztok, következő telefon kiválasztásában elég tanácstalan vagyok, ebben szeretném a segítségeteket kérni. A következők lennének az irányok:
-80k körül
-Új
-Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
-Hosszú távra
-normál felhasználás, fényképezgetés, internet
-Android
-Maximum 6"
-Dual SIMA segítségetek előre is köszönöm!
2 féle vélemény van, az enyém és a helytelen...
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Melyiket ajánlanátok?
Samsung A7 DS 65k
Samsung A6 DS 49k
Huawei P20Lite 59k
Huawei Mate 20 Lite 85k
Huawei P Smart 2019 47k
A2 Lite 55k..Melyik a legjobban felszerelt? Proci, ram, sebességben?
[ Szerkesztve ]
-
thomasa
senior tag
Sziasztok!
Telefont keresek normál használatra, gyors reagálással, jó fényképezővel. Egy P9 Lite gépet cserélnék korszerűbbre.
100k a max árlimit.
Amit eddig nézegettem:
- Honor 10
- Huawei Mate 20 Lite
- Xiaomi Redmi Note 6 ProMit ajánlanátok ezekből, vagy ezek helyett?
Köszi előre is. -
Dhampir
félisten
Köszönöm!
-
fr3ntzen
aktív tag
Más márka is jó... Hasonló árban. Esetleg telenor függő, mert ott vagyok... Köszi.mármint a telenor akciói közt...
[ Szerkesztve ]
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
fr3ntzen
aktív tag
Sziasztok. Xiaomi telefont vennék melyiket ajánlanátok? Alap használatra kéne. Max 50k +- 5k.
Segítséget előre is köszi. Válaszotokat várom.
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
törölt tag
Volt már.
-
flanagan76
kezdő
nem tudom mennyire vág a témába, de a Xiaomiknak eléggé magas a sugárzása:
https://24.hu/mobil/2018/02/12/sugarzas-szerint-rangsoroltak-a-mobilokat/
itt vannak az alacsony sugárzású készülékek:
https://www.statista.com/chart/12841/the-phones-emitting-the-least-radiation/
a különbség nagyon sok, akár 4x is lehet, nálam ez is szempont vásárlásnál, hátha másnál is...
-
vinczetibor
aktív tag
válasz eladogeppc #136770 üzenetére
Szia!
Samsung Galaxy S8+ mellé vettem egy Vivo Nex-et. A Vivo összességében nem jobb, mint az S8+, de az akkuja az hihetetlen. Még csak az első aksi feltöltésen vagyok túl, de szobában, a kijelző fényerő automatára állítva, wifi-t használva internetezek és jelenleg 6 óránál tart a SOT és még 51%—on áll az akku töltöttség... Ebből simán ki fog jönni egy 11-12 órás SOT. Ugyan ilyen feltételek mellett az S8+ kb. 6 órát, a Huawei Mate 8 kb. 7,5 órát bírt teljes lemerítés mellett. A Vivo gyorsabb, 8 GB a RAM és 128 GB a háttértárja. A kijelzője nagyobb, de nem olyan fényes. Az S8+-é jobbnak tűnik. A kamera kb. annyit tud, mint az S8-é. A beszéd hangszóró nincs, a kijelző továbbítja a hangot a fülbe. Ez elég hangos, de nincs olyan telt hangja, mint a rendes hangszórónak. A kijelző alá épített ujjlenyomatolvasót még ki sem próbáltam, de ez elmondható a Samsungéról is. A Vivo-n nincs arcfelismeréses képernyőfeloldás, ami hiányzik és nincs NFC sem, de azt még soha sem használtam, ezért az nem is hiányzik. Eddigi rövid használat alapján annyit tudok mondani, hogy a Vivo-t fogom megtartani, mert ha összességében nem is jobb, mint az S8+, de számomra a nagyobb kijelző, gyorsabb processzor és az eszméletlen jó akkumulátoridő mindenképpen a Vivo felé billenti a mérleg nyelvét.
-
eladogeppc
veterán
Köszönöm mindenkinek a segítséget !
Pocophone F1 lett.
Egyelőre iszonyat jó !!!!!Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest