- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Note 9 is lassan 5 éves mobil 4 főverzióval ezelőtti MIUI-val, ezek alapján írtad le, amit írtál. Értem. Azóta nem változhatott a legfrissebb MIUI ill az azt frissítő HyperOS?
Egyszerűen, rootolás nélkül kikapcsolható reklámok vannak, egy kattintás, ahogy a Google accountban is, ez alól kivétel, amit írtam is, a Tisztító app. Ez a jelenlegi helyzet és ahogy sejtem, a kérdező fórumtárs a jelenlegi állapotok alapján szeretne mobilt választani. Ami nem lesz könnyű, mert FM rádió már alig van telókban, jack az éppen van a Redmi Note 13-ban, de mi számít normális üzemidőnek meg normális kijelzőnek....szerintem a Note 13-as sorozatban normális a kijelző és az üzemidő is, van jack, nincs FM rádió. Hosszú támogatás?
Amíg Facebook is van ezeken a mobilokon, addig idős felhasználóknál a reklámtenger meg az üzemidő sajnos igen egyedi lesz.
-
cs.zs.
veterán
Az a baj, hogy ha valaki Telekom/Voda/Yettel előfizura/részletre hozta ki, (kifejezetten azért hogy eladja és pénzhez jusson) és nem fog rendesen havonta fizetni, akkor a telefon a szolgáltató által blokkolva lesz, és kb dobhatod a kukába.
Ezt kellene valahogy körbejárni, hogy van-e ilyen háttér a biznisz mögött.
Én egy kicsit gyanakvó vagyok. -
cs.zs.
veterán
-
nyisziati
veterán
Garanciában mindenképp a samu a nyerő. Épp most van róla szó az okosóra topikban, hogy egy Gear 3 kontakthibás lett és csont nélkül cserélik a bécsi Samsung store-ban.
Na ilyenre a Xiaominál ne számíts, ott még teljesen egyértelmű garis hibánál is voltak komoly viták, bizonyítások, kijelzősárgulás, házmeghajlás miatti tömeges visszautasítások, meg egyebek.
-
Ájvé
veterán
3-4 évre manapság már kompaktnak mondható mobilt? Nem sok akad. Meizu X8 talán jó lehet. Esetleg még 10-et hozzá tudná tenni, akkor Meizu 16th egészen biztos jó lenne még 3-4 évig is, de jó eséllyel az X8 is azért.
lewis214:
Nem szoftveres megoldás a dual active mód, ilyen készülékekben két antenna van ezért tudnak egy időben egyszerre hálózaton jelen lenni. Hívás átirányítás esetleg opció lehet. -
-
pengwin
addikt
Támogatottság, megvett programok miatt inkább Lumia 630. Az L70 borítékolhatóan nem fog annyi frissítést kapni, mint a Lumia.
Meg június végéig jár a 630-hoz 8000Ft szoftvervásárló kupon, ha nem tévedek. Lehet májusi volt az akció.
A pixelességről meg annyit, hogy Androidon sokkal bántóbb az alacsony ppi érték, a csempéknél és a WP-s menükben nem feltűnő, családban van L820, 4,3", 480*800, szép képe van, nem látszik pixelesnek. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- PlayStation 5
- Könyvajánló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest