-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Szia!
Nagyon hasonló a két készülék. Legnagyobb eltérés a 4X javára a 4G LTE támogatás és a nagyobb kijelző. Egyikkel sem jársz rosszul.
A mindennapi használatból adódó tapasztalatokat a topikjaikban tudod kikérni: [4C] & [4X]Honor 4C volt már főszereplő a MATV-ben [link] nemsokára lesz részletes teszt is. Honor 4X [link]
Szerintem várd meg a MA! tesztet, egy terjedelmes írás sokat segíthet a döntésben. -
w333
félisten
Mivel a Nexus 4 egy nagyon jó telefon, ráadásul sebességben és smoothságban simán felveszi a versenyt a sokkal erősebb telefonokkal, sőt hozza az iPhone 5 szintjét, így elég nehezen válnak meg tőle a felhasználók, lassan minden boltból elfogynak és nem hinném hogy ettől már lejjebb fog menni az ára
Ott van pl. a GNex. már elég régi db.mégis 50k körül mozog a használt ára
Én is nagyon imádom ezt a telefont, semmi pénzért nem válnék meg tőle, pedig már kaptam elég sok ajánlatot (S3, S3 LTE, Huawei P6, Xperia Z, Galaxy S4 stb.) teljesen megvagyok elégedve a Nexus 4 -el akkor meg miért váljak meg tőle ? hogy vegyek egy sokkal rosszabbat
Őszinte leszek jelenleg nincs olyan telefon amire megérné lecserélni
megvárom a Snapdragon 805 / Adreno 420 vagy Nvidia K1 hardverrel szerelt új telefonokat
-
Neck
veterán
Nexus 4, nem is említeném egy lapon az Ace3-mal
Qualcomm, S4, 4 mag, Adreno 320, hagyok időt
A supportról már nem is beszélve.w333: tisztában vagyok vele, de nem az Ace3 procija, az MSM8930.
A MSM8960T az XPeria SP-ből már más tészta, az tényleg megcsapkodja az MTK pici száját
Qualcomm ez is, az is, de ég és föld a kettő
-
MurdR
veterán
-
tvamos
nagyúr
Nalunk ez van:
LG Google Nexus 4 16GB
4400-4500SEK (kb. 150 000 Ft.)Amugy van dual sim W8 telefon?
Lehet, nekem az is jo lenne. Nemmragasszkodom a droidhoz!.."Röviden: Létezik jobb megoldás, de az iskolákat szerintem ez nem is érdekli. Egyébként mivel nemes egyszerűséggel meg van tiltva, nem is ellenőrzik. Így ha a lányod órákra lehalkítja/kikapcsolja/repülő üzemmódba állítja, akkor a tanár úgyse fogja észrevenni."
Mondjuk nem biztos, hogy jo a szabalyok megszegesere tanitani a gyerekeket. Megha ertelmetlenek... -
CYPRIAN
tag
-
-
HuMarc
veterán
Mivel a HOX-nak nem cserélhető az akkuja, erre elég kicsi az esély...
Az LG Nexus 4 utlrazsíratombrutál!
A 4S akkor, ha kis kijelzőt szeretnél. (van, akinek 4" felett már kényelmetlen)
4X típushibáiról kérdezz a topikjában, én még nem hallottam ilyenről
Xperia T - Igen, most ő a befutó, de mind a Nexus 4, mind a 4X olcsóbb nála. -
lsebestyen
addikt
Sony Xperia T: igazából az ára szerintem kicsit sok, másról nem nagyon tudok, nem volt még vele dolgom
HOX: akksi kevés neki
i4s: szerintem kicsi a kijelző, iTunes-t muszáj használniSGNote 2: az már kicsit talán nagy is
Amúgy ott van még az LG 4x, SGS3, egyik sem rossz telefon, sgs3 kicsit bóvli hatású, az lg, meg lg...(huhh ezért megfognak kövezni...)
-
HuMarc
veterán
1. Xperia T:
+ Snapdragon S4 (kisebb fogyasztás, gyorsabb processzor)
+ 13 MP-s kamera
+ Adreno 225
+ Android 4.0.4
~ 4.55 colos kijelző
- 323 ppi2. Xperia S:
- Snapdragon S3 (nagyobb fogyasztás lassabb processzor)
- 12 MP-s kamera
- Adreno 220
- alapból 2.3, frissíteni is csak 4.0.3-ra lehet.
~ 4.3 colos kijelző
+ 342 ppi2. Xperia Ion:
- Snapdragon S3 (nagyobb fogyasztás lassabb processzor)
- 12 MP-s kamera
- Adreno 220
~ 4.55 colos kijelző
- 323 ppi4. Xperia P:
- NovaThor U8500 (még lassabb processzor)
- 8 MP-s kamera
- Mali 400MP
~ 4.0 colos kijelző
- 275 ppiMég az akkuidőt még meglehetne nézni, mivel az is egy fontos tényező.
Abban talán nem a T a nyerő.
Mivel a kijelző méretéről nem írtál, így azt nem tudom sem a pozitívumok, sem a negatívumok közé sorolni, ezért ~ jelölést kaptak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest