Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • naja

    aktív tag

    válasz BenHans #119427 üzenetére

    Köszönöm a véleményeiteket!
    BenHans: Az U11 túl új az ízlésemnek, nem tudom, hogy túl van-e a gyerekbetegségein. Üzemidőben átlagos, vagy "nem rossz" kategória. Ráadásul eléggé kimaxoltad vele a keretet, azt is úgy, hogy GSM shopban kell okosba megvenni, nem hivatalos forrásból. Amúgy akkor már miért nem iPhone7 vagy S8?

    Tapsi75, lezuvius: Köszi, az S7/S7e lett a fő jelölt. Edge talán a jobb akkuidő miatt, és mert tényleg gyönyörű. Bár szörnyen félnék tőle, hogy leesik és törik, és véget ér az álom. Majd rákérdezek a topicjában, hogy mennyire törik ténylegesen, és egy vékonyabb tokkal mennyire lehet védekezni a baleset ellen. Páncélba öltöztetni semmi értelme egy ilyen gyöngyszemet.

    Újabb kérdés: Időközben rátaláltam még a OnePlus 5-re. Kamerában (az elsődlegest) az S8-hoz hasonlítják, proci ua. mint S8+U11, akkuidőben mindkettőt leveri. Érdekes, hogy a PHs teszt egy tökmás készüléket körvonalaz, mint a külföldi tesztek. Szóval ehhez mit szóltok?

    Ui: Amit az u11-re írtam a O+5-re is igaz, hogy még elég új. Ráadásul kapni sem igen lehet. Lehet ezekkel még várni kellene kicsit, hogy kiderüljön milyenek egy kevés idő után.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák