Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
Bdanyy
addikt
Árban kompromisszumosak, mert 100k felett vannak használtan is, illetve annyival nem nagyobb a kijelző, mint az s7 edge. Fotózni viszont ennyiért nincsen nagyon alternatívájuk (p30 pro még jó lehet, csak az sok updatet nem kap már) és az akkuidő is jó (a soc viszont csak középkategóriás, de szerintem 2 évig még azért elég kell, hogy legyen a 4a is).
Szerintem alza, vagy hardverapro ahol szokott új lenni, a német media marktos garanciáról nemrég volt itt a topicban is szó. Német storehoz német cím kell úgy tudom.[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Ájvé
veterán
De pedig ahogy építik ki az újabb technológiát úgy kapcsolják le a régieket. Persze 2G marad mivel normál hívás azon megy. Viszont 3G nem lesz fontos, lassú, nem tud kiszolgálni akkora igényt, szóval az előbb utóbb el fog tűnni szerintem mivel leépítik ahol nem szükséges vagy van helyette újabb technológia. 3G egyébként is Vodafone esetében kérdés, neki van a legnagyobb lefedettsége, két T-s szolgáltató kivárt 4G-re így nem nagy 3G hálózattal bírnak.
5G pont IoT miatt lett fejlesztve, okosautó stb ott kell azért hálózat. 5G nem igazán felhasználóknak szól (4G is bőven elég nagy sávszélességet ad még online film streamingnek is, hanem a fejlesztőknek.
Persze hogy eladják, különben nem lesz előfizető és nem térül meg a befektetett pénz.
Vannak alacsonyabb frekvenciák, lásd 4G 800 Mhz a vidéki 4G, de ugyan ez a 3G 900 Mhz.
Ez is üzlet, ahol most nincs 4G nagy valószínűséggel nem éri meg 5G-t se kiépíteni.
Biztos hogy nagy a felhajtás az 5G körül, azért politikát félre téve megértem hogy Amerika betiltotta a kínai cégeknek az 5G hálózat kiépítését, ez már olyan stratégiai érdek, túl sok mindenhez férhet(ne) hozzá ezen keresztül, persze van benne gazdasági érdek is egyáltalán nem vitatom. -
hitchins
őstag
Mert ez divat. Marmint szidni. Multkor a telekomban is felvilagositottak hat a samsung a kiraly inkabb azt kell venni. Mindezt ugyvjogy egy also kategorias hulladek szerintuk jobb mint az xz.
Rengeteg sony telefon volt a csaladban. Nem mondom hogy soha egyik sem volt hibas de aranyaban iphone-nal nalunk tobb problem volt.
A sonynal a problema inkabb a szerviz mert az ultragaz. Meg az xperia care.
Kamera nem a legjobb osszehasonlitva mondjuk s8, vagy u11, iphone 8-cal de azert eleg eros. Videoban pedig szerintem nagyon jo. Ahogy a kijelzo is kivalo.
Alternativakent nezd meg esetleg a huawei P10-et. 5.1 kijelzo szoftver e s kamera is jo. A videofelvetel mondjuk nem az erossege de azert vallalhato az is.[ Szerkesztve ]
-
pit stop
addikt
Vagy ez van, vagy következőnek már 5,2 szerintem.
Kifejtenéd, hogy senki se mond semmi jót az mit takar?
Kamerában a legjobbaknak kéne lenniük, amit még mindig nem értek el, de azért már nagyon jó képeket készítenek az XZ szériával, ezen kívül kirívóan rossz kritika nem szokta őket érni - főleg a felső szegmensben.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
BenHans
addikt
Az üzemidő nem állandó, a frissítések javíthatnak és ronthatnak is rajta, ugyanúgy ahogy a kamerán.
Az U11 kamerája pl tovább javult frissítés után. De vissza az üzemidőre... Ha benézel az S7 edge topikjába, nem feltétlen azokkal az üzemidő adatokkal találkozol mint újkorában, sajnos.
Minden topikban vannak kiugró eredmények, azokra nem szabad alapozni, az átlagra inkább, de nincs két egyforma felhasználó.
A Oneplus5-nek a FHD miatt van előnye, ami még jobb az az S8+ itt a nagyobb felbontás is megvan az üzemidő mellett.
Komolyabb, kiugró különbséget a "sima" zászlóshajók között nem fogsz érzékelni és a gsmarena akkutesztet sem lehet 1:1-ben átültetni a válós felhasználásba.
Szerintem az a legfontosabb, hogy egy napot erős használat mellett is kibírjon egy telefon.Hogy erre a kérdésedre is válaszoljak, igen, van értelme a QHD-nak, de egyénfüggő hogy kinek mennyire fontos ez, és nem volt saját célra Oneplus5-öm, de ismerem és szerintem korrekt lett a teszt. Hogy nem áradoznak róla az azért van mert "semmi extra".
Ha nem szeretnél full üveg telefont akkor pedig mindenképp figyelmedbe ajánlom a Huawei P10 Plus-t és az LG G6-ot is a Oneplus5 mellé.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
axioma
veterán
En a csuszos hatlapra tok jol kinezo, anyagaban mintas foliat tettem, es nem csuszik, meg egyedi is. Mondjuk sony z3c/z3 (ismerose is kapott, neki rezgo hivasnal lemaszott az asztalrol elotte). Volt vagy 1 usd, csak sokat vartam ra, de itthon is biztos van. Erosnek tartanam egy mobilt emiatt nem megvenni. Hacsak bosszubol nem, hogy legkozelebb ne ilyenre csinaljak...
-
axioma
veterán
Meret alapjan amit keresel az kb. a Sony xperia compact-ok,
azt hiszem z5c-tol van benne ujjlenyomatolvaso(opsz ezt hol olvastam mint igeny...) Az en 2 eves z3c-m jatek es waze nelkul igaz beszed se sok de minden kommunikacio bekapcsolva, aktiv email, bongeszes se ritka, ha nem jatszom birna' siman 2 napig (de nekem asztali dock-on ejjel orakent funkcional).[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Ájvé
veterán
-
törölt tag
Arra figyelj, hogy GYÁRI lg garancia legyen rá. Vannak tipushibái ennek a modellnek, pl. bootloop előfordulhat, ami alaplap cserével javítható. Nem mindenkinél jön elő. A budapesti LG szerviz már rutinból javítja őket.
A másik hogy kétféle kijelző panellel szállítják az LG G4 mobilokat, vagy egy JDI (?) meg egy másik, az egyik fajtával az LG G4 topic használóinak egy része nemigen van megelégedve. A konkrét kérdésre talán a topicban tudnak neked válaszolni. -
tybsen
addikt
Nexus 5x jo kepeket csinal, nezz be a fotos topikba.
-
-
naja
aktív tag
Sziasztok!
Először is köszi a véleményeiteket!Kérdezném még ezek kapcsán, hogy a Lumia 635 mennyire marad el a 735-től?
Illetve ugyanez a kérdés felmerül az Alcatel OT Idol 2-re és 2S-re viszonylatában.
Csak mert most hétvégén --sok más mellett-- a Lumia 635-re és az Idol 2-re (de nem a 2S-re) vannak jelentős kedvezmények a Telenornál (szinte ingyen el lehet hozni őket).Telefont keresnék 20-40e Ft Telenor előfizetéssel.
Itt jelen pillanatban az Alcatel Idol 2S-t és a Lumia 735-öt néztem ki.- A legfontosabb számomra egy telefonnál, hogy hibátlanul lehessen rajta telefonálni. A félretárcsázás, meg-megakadó képernyő betöltés (nem tizedmásodpercekre gondolok, hanem sokkal hosszabbakra) megbocsáthatatlanok nekem. Fontos lenne az egyértelmű, könnyen és folyékonyan használható kezelő felület (megbízhatóság), hiba- és allűrmentesség, jó legyen kézbe venni, és a hosszú készenléti idő.
- Másodlagosan érdekelhet: jól látható kijelző, stílusos megjelenés, jó fényképminőség*.
- Egyáltalán nem érdekel Facebook, zenehallgatás és játék. Meg hogy milyen teszten hány pontot ért el.
*Jól látom, hogy a telefonok fényképezési lehetősége --még a jónak minősítetteknél is-- nem bírja elérni egy 20eFt-os kompakt gép szintjét sem? Ne haragudjon meg a világ de, egy Samu S5 vagy Sony Z3 képei is inkább a mosott f?s kategóriába valók. Persze ha nem akarnának megapixel királyok lenni, és fele vagy harmad akkora pixel mellett adnák az adott minőséget, úgy már akár jók is lehetnének.
Szóval 735 vagy Idol 2S, netán valami más?
Köszi előre is, és szép napot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest