Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ájvé

veterán

válasz Dalzarus #113376 üzenetére

Ha tavalyi P9 Lite-ról van szó akkor Redmi Note 4-et mondanám a RAM és ROM miatt is. Idei P9 Lite (2017) már jobb, de ennek is csak 16GB ROM-ja van, ennek pedig a fele szabad alapba. Bővíthető mondjuk és telepíteni is lehet SD-re tudtommal, de a belső ROM akkor is gyorsabb és 1 SIM használata esetén Redmi Note 4 is bővíthető (telepíteni viszont nem mindent lehet rá). Én Redmi Note 4-et választanám, SoC hasonló tudású, RAM/ROM-ot leírtam, akku nagyobb és üzemidő is jobb. Kamerát nem tudom, de P9 Lite-ot se nagyon dicsérik, Redmi Note 4-be Sony kamera van.
    P9 (nem Lite, de P9 Lite 2017 is 7.0-ás, de tavalyi P9 Lite is frissíthető 7.0-ra, szóval mindre van).
    MTK-ból nincs B20-as verzió, teljesítményre jobb, üzemidőre rosszabb. Igen sok féle van, nehéz követni. Alapvetően van MTK-s és Snapdragon-os, ez utóbbiból van B20-as verzió, ha mobil net fontos ez éri meg igazából. Sima Note 4-ből és Note 4X-ből is van Snapdragonos B20-as ha jól tudom, köztük lévő különbség korábban is felmerült fórumon, de lényegi (hardweres) különbséget nem találtunk.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák