-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
consono #195624 üzenetére
Mert nem vagyunk egyformák, ennyi. Kinek ezt kívánja a szeme, kinek azt. Nincs ebben semmi rendkívüli.
Mondjuk az nekem a halálom, amikor (fiatal) kollégáim telefonjain meg kell nézni valamit, és fullfull le van véve a fényerő. Mert ha felveszi, akkor nem bírja ki délutánig sem, pikkpakk lemerül a sok tiktok pörgetéstől max fényerőn. És akkor kényszeredetten felveszi a fényt, megmutatja a dolgot, és már veszi is vissza, és pörget tovább... -
totron
addikt
válasz
consono #195615 üzenetére
Hát igen, CCFL-lomhaság nem lesz, de vannak mívesebb kivitelek. Az csak a gond, hogy a gyakorlatban nehéz végig nézni, tartóstesztben megtapasztalni mindet, nehéz az adott személy számára! a biztosan legjobb telefont begyűjteni, sokat kellene seftelni ahhoz. A legtöbbek számára ez nem életszerű. Egy közelítőértéket azért össze lehet talán dobni netes tapasztalatmegosztással, még ha eltérőek is vagyunk az érzékenységeken belül is.
Inkább legyen valami IPS ami önmagában nem garancia, de lehet jól csinálni 90Hz-en, de kimaxolva, szépen, ügyesen, igényesen, mint valami, ami "nagyobbat szól", de igazából csak pár másodperces rápillantásra való kutyafuttában, verőfényben.
#195610cs.zs., tudod te. Igaz, a DC dimming hívószóval kellett volna kezdenem. Na ott is tudnak turpisságok lenni, összehozzák. Köszi a tippeket. -
Tamás1966
aktív tag
válasz
consono #194272 üzenetére
A baj mindíg akkor van, amikor az ember legkevésbé számít rá. tudod, ez a Murphi.
Amikor fiatal voltàl, kinyaltwd mahad öltönybe, és megakartál csípni egy nőt, akkor biztosan nem sikerült.
De ha leugrottál a Pennybe egy tejfölért mackó nadrágba, borostásan, akkor tuti, hogy megláttad álmaid nőjét.
Ez ilyen, sajnos. -
Tamás1966
aktív tag
válasz
consono #194223 üzenetére
Egyébk|nt jó kis telefon, de kimentem este 8 körül dolgozni, és éjjel 01- kor 20-25%-al jöttem haza, úgy hogy nagy dolgokat nem csináltam
Nade ne csodálkozzunk. 6 éves aksi, a maiakhoz képest kis erővel.
Kiváncsi leszek én, hogy a mostani telóm 6 ezres aksija mit fog produkálni 5-6 év múlva.
Akkor te is veszel valamit a kisasszonynak.?? -
vacs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Windows 10
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NBA és kosárlabda topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest