- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
korpicschess #35599 üzenetére
Innen jut eszembe.
Mi a különbség a két topic között?
(Ahogyan nézem, ott sem a candybar és nem okos telókról van szó...) -
bigmasterg
addikt
válasz
szentkuti11 #35554 üzenetére
+ korpicschess
Köszi a válaszokat.
Innov8-ról tudtam én is, csak a kamerán kívül már minden másban eljárt felette az idő.
Nokia N8 is lassan erre a pályára kerül, 'halott' OS-el és 680mhz-es procival...4s is eszembe jutott, csak apple-nél meg utálom az itunes-t (volt már touch-om). De nem lehetetlen, hogy még visszatérek hozzájuk, mert jókat írtak a hangjáról és kamerája is OK.
Androidéktól valami, jó kamerával ? (és legalább sgs szintű, vagy jobb hardverrel)
Vagy WP7 ?
Mondjuk vele még nem nagyon találkoztam, igazából nem tudom, hogy gyakorlatban mire számíthatnék.. -
bigmasterg
addikt
Melyik telefonnak van most a legjobb kamerája ?
Galaxy S-em van most, nem is lenne vele semmi bajom, kivéve a kamerát.
Iszonyatos képeket csinál. Érdekessége, hogy a fotók sokkal fakóbbak, mint a videók.
Előtte I8910 és n95 8gb is jobb képeket csinált.Másik fontos szempont a hangminőség. (Beépített hangchip, dac/ fülh. erősítő.)
Ebben az SGS voodoo sound-al kiemelkedő. Nem tudom, hogy az aktuális nagyvasak közül tudja-e ezt a minőséget hozni valamelyik. (SGS II-nek pl. tudom, hogy gyengébb a hangja.)
De végső esetben veszek külön lejátszót a telefon mellé... -
bigmasterg
addikt
válasz
HardRic #10182 üzenetére
A legújabb, 40. mittoménmennyis frissítéssel sokat javult a kezelhetősége. Havernak van vodás, simán voda nem adott ki hozzá frissítést (és nsu-val sem lehet), de a Nokia szervizben felrakták rá a legújabbat.
Sokkal érzékenyebb lett a telefon és megkapta a kinetic scroll-t is. Előtte szerintem is botrányos volt az érzékenysége, de most egész jó. -
bigmasterg
addikt
Az n900-ról mi a véleményetek?
Igaz, hogy én írtam, hogy nem érdekel, de akkor úgy voltam vele, hogy 150 sok érte.
Viszont most két helyen is láttam 90ezerért használtan, így már elgondolkodtam rajta...
Igazából az lehet az én bajom, hogy élőben csak n900at nyomkodtam, a többi jelölthöz még nem volt szerencsém, így nem igazán tudok viszonyítani.Sly Bp.: Én a 8gigásat simán zsebben hordom, pedig nagyobb. Sőt zavar, ha megyek valamerre és nem nyomja a zsebem.
-
bigmasterg
addikt
Úgy tudom, hogy az i8910-ban 600 MHz-en megy a proci.
Ettől függetlenül nekem is szimpatikusabb, mint a vivaz.
Meg ahogy néztem kis millió házi rom van hozzá, amikkel sok mindenen javítottak.Még azt hiszem megvárok pár Desire tesztet, meg tényleges magyar árakat.
Kicsit off, de ez is számít a döntésben: Ha a n95-el csinálok egy backup-ot, azzal az i8910 vajon tud majd valamit kezdeni?
-
bigmasterg
addikt
Üdv, sziasztok!
Visszaolvastam itt olyan 200-250 hsz.-t és feltenném a szokásos kérdést.
Milyen telefont vegyek?
Már valamivel több, mint 2 éve használok egy n95_8gb-ot, lassan ideje cserélni. (Ismerős viszi április elején/közepén)Oprendszer tekintetében még bizonytalan vagyok, de az itt olvasottak alapján mostanában az Android ajánlott. Azt viszont sajnálattal olvasom, hogy nem nagyon van rendes kamerás andoridos telefon, illetve még a filmnézés se lenne tökéletes rajta.
Viszont én elég sokat fényképeztem a mostanival, ezért is jött számításba pl. symbianos telefon.
Még szempont lenne, hogy szörnyűűű nagy pdf-eket és doc-okat gyorsan kezeljen, bár gondolom ezzel már nem nagyon szokott probléma lenni.Akkor elkezdem sorolni, hogy mik merültek fel (igazából még bármire rábeszélhető és bármiről lebeszélhető vagyok
) :
Samu i8910 (Omina HD), HTC HD2, Diamond2, (Omina II, a jó ár miatt), Se Vivaz, Moto Milestone, HTC Legend. (Esetleg az előbb felsorolt i9000 galaxy s 4, X10, csak ezeknél jó lenne egy megjelenési dátumot tudni. Valami tipp?)
A Nexus One-t azért zártam ki, mert nekem nem ér ~ 50ezerrel többet, mint a Droid, vagy Legend.
A Desire is kecsegtetőnek tűnik, de láttam már 150 ill. 180 ezres árakat is, az egy kicsit sok lenne.Eleinte néztem az n97/minit is, aztán rájöttem, hogy az felejtős, kb. qwerty-s 5800. Az i8910 jobb vétel.
N900at meg akkor vetettem el, amikor kipróbáltam ismerősömét. Egyáltalán nem tetszett, nem fogott meg benne semmi. (Hiába a Maemo, meg van rajta terminál is). Ill. amin nagyot néztem, hogy rakott rá valamilyen sima sorozatot (divix vagy hasonló, sima sd felbontás) és eléggé alacsony volt az fps, nem ugrált, nem (kifejezetten)szaggatott, de folyamatosan alacsony volt, ami nekem elég zavaró .
Esetleg még szóba jöhet az iphone, itt egyedül a sok program és jobb minőségű játék vonzó számomra.
Mi legyen, valami tipp?
ui.: Majdnem elfejtettem, symbianon kívül tényleg nem tud semmi sem kikapcsolt állapotban ébreszteni?
Ez számomra igen nagy negatívum.
Bocs ha túl hosszú lett.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest