- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
puls
csendes tag
válasz
szasanyi #29130 üzenetére
A szolgáltatóm a Vodafon. Itt van egy flotta előfizetése a cégnek, de mint említettem, csak az alap van benne. Igaz mindez egészen olcsó percdíjjal.
A kategóriára vonatkozó kérdésed nem értem, illetve talán a kedvezményre gondolsz. Voltam bent egy álmatag, életúnt ügyintézőnél, adott árlistát, ott pl. a HTC Wildfire 39990, a ZTE, a Nokia C503 32990Ft. Az hogy adatforgalom nélkül is megy/mehet a GPS, egy ismerősöm mondta, neki ZTE Blade-je van. -
CHIPman
nagyúr
válasz
szasanyi #29089 üzenetére
Automatikusan lekapcsolódik mobilnetről, ha van WiFi, akár van rajta net, akár nincs. Az már a te bajod, ha elmész onnan vagy hagyod elaludni a wifit. Inkább akkor a power gombot hosszan nyomva előugró menüben kapcsold ki az adathálózatot, majd amikor kell, akkor vissza.
-
rizso
addikt
válasz
szasanyi #28916 üzenetére
Így van, nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a fontos. Lehet, hogy szintetikus tesztekben alulmarad a HTC (alapba nagyobb felbontású a kijelzője is ugye), de a mindennapok során én nem érzem hátrányát, sőt szerintem nem is nagyon lehet érzékelni. A böngészés iszonyat gyors, kényelmes, az 1-2 kipróbált játéknál sem érzékeltem semmiféle hátrányt. Viszont van kaptam egy minőségi burkolatot, egész jó felhasználói felületet, szerintem korrekt supportot.
Nyilván más lenne a helyzet, ha a Sensation és az SGSII egy árban lenne, de a T-nél az SGSII egy ~35000Ft-tal drágább volt, és már mondhatni a Sensationt is saját erőn felül vállaltam be (részletre).De hogy ne csak pozitívumokról legyen szó: szerintem halk a Sensation hangszórója, legalábbis én annak érzem az eddigi telefonjaim után. Egyszerűen a hátsó hangszóró filmeknél még maxon is édeskevés, alig lehet hallani.
-
rizso
addikt
válasz
szasanyi #28907 üzenetére
Ez a SAMOLED(+) dolog is kicsit "Arc-fíííling". Nyilván mélyebb a fekete, tényleg minden szögből látszik a kijelző (ezeket tudom, mert volt SAMOLED-es Wave-em). Na de a WaveII-ben (páromnak van ilyen), vagy Sensation-ben lévő SC-LCD sem rossz ám. Nagyon szépek a színek (még a fekete is), a betekintési szögek is rendben vannak, ééés, szabadban is jól látható (az előbb próbáltam). A Defy-ben lévő LCD-nél sokkal de sokkal jobb a Sensation megjelenítője (szintén tapasztalat).
Szerintem aki nem látja a Sensation kijelzőjét a napfényben, az az SGSII-jét sem fogja.
-
driven
csendes tag
válasz
szasanyi #28840 üzenetére
Köszi, az SE Xperia mini szerintem tetszene neki, bár tényleg 16mm. Csak sajnos az is csak 2 napig húzza... nehéz lesz okosnak lenni.
Weißturul: Lehet, nem voltam túl világos de ez is azért van, mert még most kezdtem csak hozzá nézegetni a kínálatot. Nem félünk az okostelóktól, csak arra céloztam, hogy nem használjuk ki a fő előnyeit. És persze nyilván ez is változhat majd... ezért gondolkodtam kezdőknek készített Androidban. Azok a nagy lapos csúcskészülékek be sem férnek a kedvesem táskájába... :-P
Üdv, DD
-
Weißturul
senior tag
válasz
szasanyi #28842 üzenetére
Ahogy elnézem a topik elejét szó se volt okostelefonokról (2005-ben?). Gondolom itt a júzerek igényeinek megfelelően szimplán át lett nevezve a totyik
Driven: ezt nektek kell eldöntenetek, hogy mire van szükségetek, hogyha nem használnátok ki egy okostelefont akkor minek, ugye?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
szasanyi #28840 üzenetére
Azt hát, sajnos a gyártók szarnak a felhasználóra, az a lényeg, hogy ők legyenek a legjobbak.
Samsung: brutál hardver, gyors frissítések, de gyenge szoftver.
HTC: gyenge hardver, jó kezelőfelület, viszonylag stabil szoftver.
SE: sz@r kijelző(Neo), lassú frissítések, olcsó és atomsmooth.
LG: Erős hardver jóval ár alatt, gyenge szoftver, és alig jönnek a frissítések.
Google: Erős hardver, immáron jó ár, atomstabil szoftver, gyors, csak a HD felvétel hiánya nem kiküszöbölhető.
Vagy vegyél Arcot, SGS2-t, Sensationt, esetleg Optimus 3D-t, és megkapod amit akarsz minimális kompromisszummal, magasabb áron, vagy vegyél egy régebbit, és rakd rá a CM7-et, ha csak a szoftverrel van probléma. -
CHIPman
nagyúr
válasz
szasanyi #28836 üzenetére
Elmagyarázom. A sgs prémium kategória, zászlóshajó volt egy teljes évig. 10 hónap után kijöttek egy full más hardveres verzióval, mert nekik olcsóbb. A Qualcomm nem erősebb, mint a Hummingbird, és a Samsung ugyanúgy elcseszi mindkettőhöz a ROM-ot. Kijött sgs-re a 2.3.5, de dobálja a wifit. Tehát mondhatjuk, hogy jó, mert naprakész rendszert biztosít a Samsung, de rossz is, mert kicsit hibás. Ezt a plusnál még kiküszöbölni sem lehet moddinggal, ha egyáltalán jönnek majd rá úgy a frissítések, mint a simára. A SE hozzáállását ismerve pedig nem lesz náluk a közeljövőben 2.3.4, az LG-nél meg főleg nem. A SE beígérte a teljes 2011-es modellpalettára az ICS frissítést. Nagyon gyanús nekem, hogy ugyanúgy másfél év után fog jönni, mint a 2.3 az X10-re... HTC-nél nincs ilyen gond, de ott a Sense lassítja a rendszert, és a képernyő csak SLCD, mondtad is, hogy olyat nem akarsz.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
szasanyi #28827 üzenetére
Az Arc-ot nem sgs-el kell összehasonlítani, Desire S meg Neo alternatíva inkább kicsit nagyobb áron. Én sima sgs-t vennék, valahol kapj el egy gyári garist. Vagy Nexus S, bár abban nincs HD. Esetleg LG Black, vagy ami abszolút nyerő az az LG 2X, csak nem gyári szoftverrel.
-
Dhampir
félisten
válasz
szasanyi #28795 üzenetére
Az iPhone szép készülék, bár kétmagos iPhonet nem láttam még (talán majd egy messzi-messzi galaxisban), főleg nem jó kamerával, de amire kitalálták, arra nyilván maradéktalanul megfelel a hazai jól menedzselt, szűk felhasználói körnek.
Azért azt sejtheted, hogy aki Apple termékeket keres, az nem itt fog kérdezősködni a sok "csóringer" (tisztelet a kivételnek) között, amikor a Mac-es fórumokon hamarabb helyreteszik: [link]
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
szasanyi #28732 üzenetére
Nézd meg, már le is vették a honlapról.Mi is érdeklődtünk utána a nővéremmel vettünk volna kettőt is, telefonon el se tudtuk érni őket, aztán emailben először szépen válaszoltak a kérdéseinkre, hogy 8 gigás, meg 2 év gar stb, aztán meg írtak egy másik üzenetet, hogy a termék valójában egy táblagép.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
szasanyi #28711 üzenetére
Miért lenne buzis a fehér hátlappal egy férfi kezében? Ha nem letolt gatyával járkálsz az utcán egy babaszappant szorongatva a kezedben, akkor szerintem egyáltalán nem az.
Ráadásul kezdetben megspórolsz egy memóriakártyát is.Cormac
A Wavekben már gyárilag benne van az Asphalt 5, indulásnak megteszi az is. Az Android meg ugye kitűnő warez-platform is egyben, sokan azért komálják azt a rendszert. A Wavekben legalább normális kamera található, LED-del együtt.
-
Weißturul
senior tag
válasz
szasanyi #28708 üzenetére
A családban is van egy Opti 2X és nem tapasztaltunk fagyást
viszont abban egyetértek, hogy van pár dolog ami nem illik a felső kategóriába: gyenge aksi, kijelző minősége, gyengus kamera. De ezek mellett mi el tudtunk menni, nincs vele nagyobb bajunk, de a friss droid tényleg jól jönne. De a legtöbb hibára írtátok, hogy szériahiba és azóta azok csak eltűntek a polcolról.
Akkor ha a fórumtársnak nem felel meg az Opti2x akkor az SGS+-t ajánlom a Nexus S helyett. -
Weißturul
senior tag
válasz
szasanyi #28631 üzenetére
Nem is mondtan hogy rossz vétel egyeseknek, de aki ad a minőségre annak jó alternatíva az Ace és lassan annak is lejjebb megy az ára
Amúgy 3,5" HVGA nem 3,2 QVGA
Asszem a Fit "büszkélkedik" ezen paraméterekkel, de nekem így is az lenne a jó vétel
ez amúgy szakmai topik
-
Weißturul
senior tag
válasz
szasanyi #28629 üzenetére
Jó kijelző?! Hol van a jótól az a kijelző ami sok esetben gyárilag pixelhibás meg nem bírja rendesen megjeleníteni a szürkét??
jaa hogy vévégéa meg háromfélcol...
Tudtommal ez nem a Blade topik, ennyi erővel mindenkinek aki telefont keres rá lehet vágni, hogy vegyé phengétSokan adnak a minőségre meg a jó kamerára amit a Blade nem tud nyújtani
-
Weißturul
senior tag
válasz
szasanyi #28607 üzenetére
már nem azért de hol van ez a "30-45ezer, lehetőleg használt" kategóriától?
hamár Samsung akkit ennyiért vagy vadiújan Galaxy Fit vagy használtan Galaxy Ace. Ha meg Nokia akkor a C7 nem is rossz darab és létezik több színben is (szürke, pink, bronz a biztos de asszem van kék is)
-
aggleány
addikt
válasz
szasanyi #28597 üzenetére
Emiatt a pár kép miatt (amit betettél ide) támadtuk meg az SE pultját. Ketten voltunk, kettőnk kezében volt három Neo és egy Arc, ugyanazzal a fényerőbeállítással, Bravia is be volt kapcsolva. Minden egyformán volt beállítva, ugyanaz a kép stb. Az egyik Neo láthatóan gyengébb volt, de nem ennyire, mint itt a képen. Ezt a verziót is előállítottuk, kb. 50%-os fényerővel megoldható ekkora különbség. Az SE pultban is elismerték, hogy tényleg gyengébb az egyik, de korántsem ennyire. Le is fotóztuk a telókat egymás mellett, de már nincsenek meg a képek.
-
aggleány
addikt
válasz
szasanyi #28593 üzenetére
Ezt a témát anno elég alaposan kitárgyaltuk, de nem tudom, melyik topikban. Nekem a MM-en volt a kezemben több Neo, és csak egynek volt gyengus a kijelzője, de a többi jó volt. Ez még valószínűleg előszériás példány, mert ekkora különbség nincs. Én írtam erről elég sokat, mert én fogdostam hosszú ideig a MM-en. Talán a MM topikjában van, talán a Neo elején, már nem tudom.
Mondjuk az tény, hogy a SAmoled Pluszt nem érdemes összehasonlítgatni a Braviaval, mert nem ugyanaz a szint a kettő (nekem legalábbis).
-
aggleány
addikt
válasz
szasanyi #28575 üzenetére
Ha így folytatod, még kinőhet!
Itt a fórumon van egy piros illető, akivel találkoztam a MM-en, és vörös haja van, bordó pulóverben volt, szóval könnyen megismertem. Ebből kiindulva, ha találkozom egy narancssárga szakállas, hegyes fülő, piros orrú valakivel, az Te leszel?
-
Weißturul
senior tag
válasz
szasanyi #28558 üzenetére
mondjuk kösz, hogy belinkelted a gyártók hazai oldalát meg az operátorok webshopjait... előbbiken mennek a legújabb, legüberebb készülékek reklámjai, utóbbiakat pedig én is néztem és arra a következtetésre jutottam, hogy ott nem nagyon lehet ennyiért vásárolni...
ezért is fordultam ide és kértem a tanácsotokat, hogy a belőtt összegért mklyen használt, lehetőleg garia, okostelót kapni, de használtan ennyiért olyan telókat kapni amiknek jól elrejtik a dolgait a honlapjaikon... -
EsoxLucius
csendes tag
válasz
szasanyi #28555 üzenetére
A fényképezés, olyan szinten fontos, hogy csináljon jó minőségű képeket! Nyílván nem azt várom el tőle, hogy olyant csináljon, mint egy Canon Eos 5D, mert arra ott van az... hanem hogy pl buliban, meg olyan helyeken jó legyen, ahova nem tudom magammal vinni a nagy gépet!
A lényeg itt a WP7 vs. Android!!!...ebben kéne a legnagyobb segítség..
Köszi!
-
Weißturul
senior tag
válasz
szasanyi #28519 üzenetére
Mondjuk a Black nekem se kéne, de ha nagyon akarnám megvehetném, de nem akarok 25-30-nél többet költeni egy telefonra. A többi tökéletes lesz márkás ruhákra és bulizásra
Nos akkor segítenétek? Mit ajánlotok a fenti összegért okostelót (droid, bada, symbian) hasznátan/újonnan (gari a lényeg) t-mobile-ost amin lehet jól netezni és fotózni?
szerk.: Debrecenben
Dhampir: az E7-nek meg is van az ára
-
zseko
veterán
válasz
szasanyi #28490 üzenetére
Én is most vettem egy SGS2-t, kb 2 hete, az XXLGSM-től. Az igaz, hogy most elég vastag volt az a buxa amiből vásárolhattam (azért is lett ez), ám azért persze szerettem volna minél olcsóbban megúszni én is. A 115e-ért hirdetett 1 év bolti garisat persze hogy nem vállaltam be, így 20e-el többe fájt, de rendes garanciapapírt kaptam hozzá, céges bélyegzővel és vásárlási dátummal.
Ja, és az se mellékes, hogy a bolti garis dolgokhoz legtöbbször (szinte mindig) nem járnak a tartozékok. Csak a készülék és a töltő. -
CHIPman
nagyúr
válasz
szasanyi #28485 üzenetére
1: A Samsung Magyarország még jobban sz@rt volna a fejemre bolti garral, még ők borították volna rám az asztalt a szingapúri készülékemmel. XXL-től meg én 300km-re vagyok.
2: Ez a 0 perces duma legális adócsalás, főleg bolti garinál. Nem ér annyit az egész, még lehet, hogy én jöttem volna ki belőle rosszul. -
CHIPman
nagyúr
válasz
szasanyi #28483 üzenetére
1: Mitől lenne egy Isten tudja honnan származó telefonokat papíron használtan áruló üzlet hivatalos viszonteladó?
De, eszik olyan forrón a kását. Omnia2-m volt XXL-ből, Samsung által elismert gyári hiba, hogy a por és az egyéb dolgok(pára stb.) a híváskezelő gomboknál beszabadulnak a kijelző és a digitizer közé. Gyári gariban egy hét alatt cserélték volna az egészet kijelzőstül, engem meg elküldtek, hogy nem ismeri el a nagyker a hibát, így jártam.
2: Mit érsz vele, ha közel laksz? Rájuk borítod az asztalt? Egy kiskerrel akármit csinálhatsz a jogi dolgok bevonása nélkül, ha a nagyker nem csinálja meg... -
Dhampir
félisten
-
BRIKLY
veterán
válasz
szasanyi #28464 üzenetére
ezt értem. de sebességgel nem szeretne úgy járni, mint a Pulse-al
akkor megéri? vagy van jobb választás is?én X8-at nyúzok, én teljesen meg vagyok vele elégedve, egyenlőre nem is cserélném le... ha cserélem, akkor XPERIA MINI pro...
ha ez az one touch is hasonló sebességet nyújt, mint az X8, akkor nem is gondolkodom tovább. -
Dhampir
félisten
-
BRIKLY
veterán
válasz
szasanyi #28461 üzenetére
Néztem a Blade-et is, de újan nekem nagyon drága, használtan néha bele lehet botlani 1-1 darabba,ami 25k alatt van, de annak meg az állapota is olyan...
Nő lesz a tulaj, egy T-mobile pulse helyett kellene,aminek a kijelzőjével meg van elégedve. tehát ebből a szempontból nem gáz az One Touch kijelzője. -
rayman2006
tag
válasz
szasanyi #28316 üzenetére
Nekem is Lg Optimus Black van nagyon jó sebesség gondom nincs, flash akadozást sem tapasztaltam.Tesztekbe még régebbi szofttal tesztelték lehet akkor még akadozott, azóta több kisebb szoftver frissítés is kijött telefonra javították hibákat.
Navi gyárilag google navigációja van, de én 3 betűs navit használom jól működik elég pontos nem volt vele gondom.A 2.3 frissítés ebbe a hónap-ba ígérték éppen most kérdezték meg az Lg-től. -
Recon666
Közösségépítő
válasz
szasanyi #28313 üzenetére
Optimus Black, haver-nak Galaxy S van nekem pedig a Black, de közel nem éri meg az a plusz 6gb tárhely a 12k-t a Galaxy S esetében.
Kijelző: Személy szerint az LG Nova IPS-e jobban tetszik, de ha szereted a telített színeket akkor Samoled. Akksi kb ugyanannyit bír, sebességben kb azonos. -
!attis!
tag
válasz
szasanyi #28299 üzenetére
Köszönöm a választ.
A gáz per pill. csak az, hogy nem lehet kapni a vodánál egész Veszprém megyében
.
Siófokon meg állítólag van, legalább is azt mondta az ügyfélszolgálat.Itt helyben az Huwaei X3 ajánlották. Olcsóbb is és hasonló a tudása, csak az még igen új készülék. Így elég nehéz eldöntenem milyet vegye, Ha Bladet veszek akkor utaznom is kell érte több mint 2,5 órát :S, ráadásul drágább is. A X3 nem ismerem nincs róla semmi.
Teljesen tanácstalan vagyok :S.
-
aggleány
addikt
válasz
szasanyi #28218 üzenetére
Nem kell kifogni a jót, de elég sokan panaszkodtak pl. GPS hibára.
Ezért kell mindig már aznap rendesen nyúzni a telefont, és mindent kipróbálni rajta. Ez ugyan elvesz egy pár órát az ember életéből, de ha 3 napon belül visszaviszed, akkor cserélik. Én eddig két telót vittem vissza másnap cserére, és szó nélkül adták az újat.
Szerintem annyi lehet a különbség, hogy ha már régebben áll a raktár egy eldugott sarkában, akkor esetleg nem a legújabb szoft van rajta, de az SGS-re nem jellemző, hogy elfelejtődne és megporosodna.
Jó az aláírásod!
-
aggleány
addikt
válasz
szasanyi #28200 üzenetére
Én egy nagyon jó SGS-t fogtam ki, soha nem volt vele semmi baj. A II sokkal gyorsabb, és sokkal szebb a képe is (mivel több subpixele van), de annyival szerintem nem ér többet. Én mondjuk megint megvenném a II-t, mert nekem nagyon sokat jelent, hogy milyen a kijelző. Átlagos felhasználásra szerintem tökéletes a sima SGS is.
Boticell
Szívesen.
Remélem, sikerül olyat választanod, amivel elégedett leszel. Mióta van meg a barátodnak az Xperia Minije? Mert ha egy hónapnál régebben, akkor az még X10 lesz, és az nagy különbség, ahogy dokee78 mondja.
bszotak
Hát, ha minden egyben kell, akkor valóban SGS II lesz belőle.
Még a Neo-ban is HD videófelvétel van. Én ezt a kettőt tudom nyugodt szívvel ajánlani. A Te listádból még mindig az Optimus Black-et találom a legjobbnak - arra is, amit most írtál, de ha van rá keret, akkor SGS II. Ha nincs keret, akkor Neo.
Aktív témák
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest