- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Rx
aktív tag
Iskolába nem szokta vinni, nem is engedjük neki, mert nem egy sztorit hallottunk, hogy megverik, elveszik a telefonokat a kicsiktől.
Ha kirándulni megy vagy nagyszülőknél van...stb akkor van nála a telefon.
Gondolkodtam hogy olcsóbb kategóriában keresek neki telefont, aztán ha elballagott az általánosból akkor lenne érdemesebb meglepni egy komolyabb készülékkel.A 3310 egyhe túlzás, ezt alapul véve megtarthatja a mostani telefonját (LG T310)
Nem akarom elkényeztetni sem, de ha veszek akkor legyen már valamilyen.
Ő mondjuk egyből olyat akart mint nekem van (samsung galaxy s advance) na mondom persze... -
Misua
senior tag
Fura: mindkettőben 1200 mAh-os aksi van, logika szerint ha kissebb a képernyő, akkor akkor kevesebbet is kéne fogyasztania
Aksi szempontjából tényleg jobb a LwW?Xperia mini - Up to 340 h (2G), Talk time Up to 4 h 30 min (2G)
LWW - Up to 350 h (2G), Talk time Up to 14 h 15 min (2G)
-
Mampusz
csendes tag
JA az android most nagyon nyomja magát.
Jól teleszórták a várost reklámanyagokkal.Huhh elvárások?
Hosszú akku idő. Egyszerű,könnyen kezelhető menü.
Jó minőségű fénykép készítés. Szép színvilág a kijelzőn.Gyors adatforgalom a neten. Vagyis ne töltse 10 percig az appokat.
Ha betöltődik valami pl FB játék. Könnyű kezelhetőség, minnél egérközelibb, nekeljen trükközni ha valami menüt megkell nyitni.
Mivel unlimited net akkor ugye skype vagy az azzal egyenlő nemtudom mia neve rezidens telefonos progi.Érthető hangminőséggel esetleg képpel ha videofont is tud.
Gondolom ezek elég láma elvárások , de tényleg nem vagyok guru a témában
-
Mampusz
csendes tag
-
Dhampir
félisten
-
jooker82
nagyúr
Az S3-at sem kell azért annyira éltetni.. Egy tag,aki mindkét telefont használta 2-2 hétig....4x-S3...
"pár szót a telóról (összehasonlítási alap az S3, amit kb. ugyanennyi ideig használtam)
a kijelző gyönyörű, iszonyatos felbontás, majdnem 180° a betekintési szög, full erősségen sötétben kiégeti a szemed. amiben sokkal jobb az S3-énál, az a színvilág, én ott sem vettem észre a pentile matrix féle szőrösödést, de a színei még mindig túlszaturáltak, nekem ez sokkal kellemesebb. kicsit már nagy is, bár lehet csak az én kezem kicsi, a lock gombot én vagy oldalra raktam volna, vagy ahogy a Pradaban is, feloldhatna a hangerő lefelére, sajnos ilyen opció nincs. a fogása nagyon jó, nem az a szappantartó, mint az S3, az iPhone 4-nél is sokkal kényelmesebb
a lock screen a kedvencem eddig, amit telefonon láttam, a gyorsindító ikonok cserélhetőek, az áttűnési effekt is nagyon tetszik, bár ez totál mellékes. hiányoznak viszont a smart gesture-ök nagyon az S3-ból, túlságosan hozzászoktam két hét alatt.
a sebességgel nincs baj, bár lockolt telónál a felvétel érzékelés lagol picit néha, de ez az egyetlen pont, ahol a teljesítménybe bele lehet kötni. a tegra zone-os játékok mocskos jól néznek ki rajta, de játék közben fűt is a telefon keményen, csak saccolni tudok, de a kijelző szerintem olyan 50-60C°körülre is felmelegszik.
akkuidő közepes használattal (1 óra stereo Bluetooth zene, random mennyiségű internetezés és facebook, pár sms 0,5-1óra beszélgetés naponta - szinkornizálás be, adat ba, wifi be, bt be, gps ki, nfc ki, kijelző 50%ról induló automata módban) megvan olyan 30 óra, erős használattal nap végén fel kell rakni töltőre, játékból totál feltöltve kb. 3 órát bír. az S3 ilyen szempontból sokkal jobb volt, az másfél napig simán húzta, ha nem volt időm nyomkodni, volt, hogy 2 napig is elvolt zsebben.
v10a sw van rajta, bugokkal nem nagyon találkoztam, a final fantasy III kilépeget, de ez egyedi eset, másnál nem volt ilyen.
összességében nagyon jó telefon, szerencsére a nevén meg a chipset gyártón kívül semmi köze a 2X-hez, rendesen összerakták, és a softver is rendben van." -
Benőke
őstag
A fő baj az hogy a pici utána járás az igen sok utána járás, és a retek sem akar erre időt pazarolni. Tudom van akinek ez a hobby, de ez nem általános, persze nem baj hogy lehet farigcsálni, de elég lenne ha simán tenné a dolgát. Ráadásul az utána járás azt jelenti hogy kvázi össze kell vadászni a romot, a kernelt melyik lenne a legjobb... stb. A GPS -nek sokat utána jártam, de nem üti meg a használható szintet. Rengeteg időt elpazaroltam hogy utána olvassak és jobb legyen, és jobb lett mert a gyári nem is működött, de nem kielégítő. Sajnos céges, de ezek után magamnak biztos nem veszek samu telefont, se asszonynak. Csak be akarom kapcsolni és használni nem pedig romolgatni. A Leírások meg feltételezik, hogy értesz hozzá mert ezzel kelsz meg fekszel reggel természetesen, meg tudod melyik rom, melyik kernellel és hogyan...
-
Benőke
őstag
Mindenfelől mindenkitől azt olvasom hogy SGS és utódaik milyen jók. Mikor élőben látom másnál meg használom a sajátomat akkor ezeknek a jóságokat sosem látom/tapasztalom. Akad lassul megmagyarázhatatlan dolgok történnek, telefonálás előtt, közben, után, helyett összeomlik, rendszertelenül újra indul (Persze statisztikákban nem ez látszik, de az újra indulás tényét nem lehet kétségbe vonni), reggelre csont keményre fagy -> nem ébreszt. Ezen hibajelenségek nagy részét a 2.3 Robot hozta el, a 2.2 csak simán lassú volt. Már meg van romolva igaz gyári+ lagfix + másik kernel, de ezek nem szűntek meg teljesen. A Gyári 2.3.4 Frissítéssel egy idő után már telefonálni sem engedett. Az egyik kollégámnak javasoltam, maradjon a gyári 2.2 -nél, és ha lassú is de ezeket a problémákat nem ismeri. Szóval Samunál valamit nem csinálnak jól SW terén az biztos.
Ráadásul minél kevesebb program van feltelepítve annál stabilabb a gép. Ha le van szedve minden csak gyári leszedhetetlen sz@rokkal van tele akkor ezek a hibák nagyon ritkák. HA leszedek minden programot akkor kvázi nem sok értelme van ilyen hw -nek.
-
-
maggi1886076
addikt
kb 5-7000ft különbség van a 2 készülék között használtan, mert ugye újan nem érdemes nézni, mert az 5800 már nem kapható.amilyen 5800-kat talál az ember arra lehet, hogy vehet rá új hátlapot, akksit stb... abból az ár különbözetből már jobbat is kap pl egy nokia 500 vagy egy alap androidos is szóba jöhet.
a kettő között van különbség.és már garancia nincs
-
-
gooool
őstag
Tudom, hogy gyengébbek, és nem is várok csodát, csak kell a cash és emiatt kicsit lefelé kell nézelődnöm most.
Anyumnak Blade-je van, az pofás, főleg OC-zva, főzött 2.3.7-el.
A Galaxy Mini is tetszik, bár a kijelzője nem valami nagy durranás, de a sebessége korrekt.Amikre használnám az zenehallgatás, Endomondo(GPS-es edzőprogram), illetve néhanapján megnézni a közösségi oldalakat, PH-t, email-eket.
Szóval tudom mire számíthatok.Akkor Mini?
-
premete
veterán
Azért ICS az xperia őskövület hardverére is kb. olyan, mint windows 8-at tenni egy pentium I-es PC-re.
@TV 2 magos, 1 giga rammal szerelt készűlékeken már van értelme talán, de én sem értem, miért várják annyira, sok különbség nincs a GB és az ICS között a mindennapi használatban.
Sokan azt hiszik, hogy az ICS majd helyettük fog gondolkodni. -
bl0ck
tag
Kipróbálni nem hiszem ,hogy ki fogom, mert gyűlölök T-s boltba bemenni.
Régi Sony-m boltból volt....kemény 1óra 20 perc alatt sikerült megvennünk a telefont, és állandó jelleggel rám akarnak sózni valamit. Utána voltam bent valamit megkérdezni.....még a pult fiókot is rám akarták sózni....
Haver be ment, hogy megnézi telókat....ez most ilyen akcióban van, az abban van, most ennyi ideig fizetsz annyit, kapsz kártyát...haver vagy 5* elmondta, hogy csak meg szeretné nézni őket...de akkor ott egy másik telefon, azt ebben a csomagban ennyi előfizetésre tudja odaadni....haver megint szólt neki, hogy van kártyája, nem szeretne előfizetést, és végképp nem akart akkor telefont venni... -
Rotate
veterán
a beégés sajnos valós probléma, főleg RGB-nél...S2-t én 2 év garival vettem, majd gari vége előtt kicseréltetem a kijelzőt, és eladom szerintem... én is jól járok, illetve az is aki megveszi... mert neki olcsón lesz egy új kijelzős telefonja, nekem meg lesz kezdőtőkém újra
-
-
korpicschess
veterán
Én is voltam SGS-en, szerettem is nagyon, azért vettem a Clip-et, mert O2X-re a voodoo nincs normálisan megcsinálva. Viszont nagyon megszerettem, számomra így sokkal egyszerűbb, tovább bírja, nem fogyasztja a telefont, gyorsabb...
Clip pont befér a fülesem tokjába még.Remusz911:
Hát a közel az kb. a méretben ki is merül, mert egyébként egyáltalán nem.
Neo egy olyan telefon, amit sosem vennék. Nem is csak azért, mert ronda. A felső kategóriától viszont iszonyatosan messze van. -
OnSeT
őstag
Holnap megnézem hogy mutatnak élőben, meg persze melyik lesz készleten, s benevezek az egyik SE-re. Progit nézek a szomszéd topicban, vagy ha van demó verzió akkor leszedem azokat s tesztelem.
(#44105) s4tch Ha WP7 lenne a Nokián egyszerűbb lenne a helyzet. Kár hogy azok a készülékek nem férnek bele a keretbe, ill. annak 2xesébe se.
Köszi a válaszokat.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asztrofotózás
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xbox Series X|S
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest