- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Misua
senior tag
válasz
korpicschess #47544 üzenetére
Köszi fiúk, akkor ha már nem jött össze a WP7-t telcsi, akkor nem is kell
A két platform amugy ugyanolyan intenziven zabálja az aksit?
-
Misua
senior tag
Majdnem vettem végkiárusitott Nokia Lumia 710-t 53 ropiert...azt a kasszánál - bocsesz végkiárusitási táblacska mellete lévő Nokiára szól...elcsúszott
Ell lett cseszve az estém...Viszont ha már majdnem Win7-s telcsit vettem, akkor az érdekelne hogy Androiddal szemben jobb vagy rosszabb?
Elsődleges kritérium: PC-ről szoktam átdobni zenét, filmet... -
Misua
senior tag
Fura: mindkettőben 1200 mAh-os aksi van, logika szerint ha kissebb a képernyő, akkor akkor kevesebbet is kéne fogyasztania
Aksi szempontjából tényleg jobb a LwW?Xperia mini - Up to 340 h (2G), Talk time Up to 4 h 30 min (2G)
LWW - Up to 350 h (2G), Talk time Up to 14 h 15 min (2G)
-
Misua
senior tag
Üdv!
SE Xperia mini vagy inkább SE LwW? Megéri az a plusz 8 ezer forint hogy a képernyő 3,0 helyett 3,2 legyen, vagy van más különbség is?
-
Misua
senior tag
Üdv!
Andróidos telók miért nem képesek 1-3 napnál tovább működni?
Azt értem, hogy modern technika sokat zabbant, de pl a szintén okos (symbian) de már 2 éves nokiám 8-9 napokat bír ki.
Különböző opendszer mennyire befolyásolja az aksi fogyasztását? -
Misua
senior tag
LG optimus L3-ról mi a véleményetek?, ha fontos a működési idő, android...és azért ne legyen méregdrága
-
Misua
senior tag
Üdv Urak!
Új telót szertnék, de sajna nem tudok választani...mivel annyira nincs is miböl választani, alig haladt a technológia 2 év alatt. Na jó, a lényegre térnék
30-37 ezret szánnék rá, főbb kritériumok: min 3 mp kamera, min vga video 30 mp/perc, ne merüljön le 2-3 naponta...na és legyen okos
Eddig Nokia 5230-m volt...most lehetne androidos.
Egyenlőre LG optimus L3 felelne meg az elvárásaimnak...de hátha ki lehet hozni valami jobbat e keretből. Várom a tippeket. Köszi szépen.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest