- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
-
Ryder62
őstag
válasz
Micsurin #11158 üzenetére
Most éppen mesterlövészkedek a ME2-ben és mindig kommentálják a társak a fejlövéseimet.
"Niiiiccce..." - Jacob
"Impressive" - Garrus
De amúgy a random battle idétetek is tetszenek:
"If I die I will hunting you Shepard" - Jack
"Watch out, charging Krogan!"
"Ready for close combat" - Garrus
"Don't shoot me, idiot" - Grunt
-
-
Polllen
félisten
válasz
Micsurin #10640 üzenetére
Ez mindig jó duma, hogy kanapén milyen kényelmes játszani, de igazából fetrengve elég nehéz egy komolyabb játékot tolni. Fekvésnél elég sűrűn kell pozíciót váltani, főleg ha oldalra nyúlsz el.
A másik baromság, meg hogy a gép előtt görnyedsz, de bezzeg a kanapén nem fogsz ám előrehajolni ülés közben... neeeeem.
Aki így szeret ülni, mindkét helyen gubbasztani fog.
Amúgy én is jobb szeretek a 3d tv-n játszani kanapéból, de igazából a fő faktor a tv mérete.
+ nekem még megvan az a szabadságom, hogy ha akarom kontrollerrel játszok, ha akarok akkor meg bill+egér kombóval.Illetve még egy fontos dolog. Ha valamit nem számolsz ki, csak becsülgetsz, nagyon lyukra lehet futni. A melyik drágább vita pont ezért baromság.
-
tiv83us
veterán
válasz
Micsurin #10640 üzenetére
Oke, eleg lett volna annyit irni, hogy "Husk", 2007 ota ME-zek, tudom hogy mi a palya, de aze koszi a reszletes leirast
Na mindja felugrok Live-ra, ha van kedved letolhatunk egy par Goldot, en USA-bol vagyok, ugyhogy lehet kicsit lagolni fogsz, de legalabb a kapcsolatam (amerikai szinten) eleg jo, igy talan nem lesz olyan veszes. Szoktam jatszani meg egy magyar sraccal es meg nem rinyalt a lag miatt. Na majd lovok invite-ot. -
VoidXs
nagyúr
válasz
Micsurin #10633 üzenetére
Ha a konzolokkal veted össze, a sima PC sem igazán avul el előbb. Veszel egy konzolárú PC-t. FPS felező Vsync-et raksz rá (monitortól függ, de legyen most 30), minimum grafika, és ott van egy gép, ami a konzolok minőségét, vagy még jobbat is prezentál, legalább 5-6 évig.
tiv83us: PC-re is van kontroller, méghozzá olcsóbban, mint konzolra. Vagy esetleg pont ugyanazt is rákötheted.
-
tiv83us
veterán
válasz
Micsurin #10633 üzenetére
Jah, hat az en preferenciam is kanape+kontroller+sosmogyoro+sor, feltett labak, ME3
-KP-: Hat nem akarok egy kocsi arat (~2000 dollart) elkolteni egy olyan gepre, amire kb 3-4 jatekot fogok megvenni egy evben, de amit megveszek, azt szeretnem, hogy siman elfusson minden maxra feltolva.
Micsurin, igen a Rachni mission. A bogarak azok gondolom a Ravager-ek, de mik azok a hejak??
-
KubanitoS
veterán
válasz
Micsurin #10624 üzenetére
az elején ashley megsérült valami robot dokival vivott harcban majd a kórházban udina felajánlota neki , hogy legyen fantom ezt ashley elfogadta.... akkor innentől ő már nem is lesz gondolom a csapat része?
Ashley az első és a harmadik játékban lehet a csapatod tagja.
Még valami , ha az 1-ső részben Wrex életben marad a 3.-részben benne lehet a csapatban? És esetleg a 2.-részben is?
A második és harmadik részben is komoly szerepet kap, de a csapatod tagja nem lesz. Ha jól emlékszem a harmadik rész egyik DLC-jében viszont ismét csatlakozhat a csapatodhoz Wrex, de ez csak tipp, mert én még azóta sem próbáltam ki a DLC-ket, a jó kis befejezés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest