- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
alratar #11695 üzenetére
Úgy látszik túl felületesen futottam át az eredeti szöveget. Abban tényleg egyértelműen benne van, hogy John és Jane a legpopulárisabbak, csak az ábrán nincsenek ezek sehol sem feltűntetve.
Ezt akartam felróni nekik, hogy miért nem teszik számomra is egyértelművé, hogy John és Jane van a lista élén. De végül is megteszik, az ábrát megelőző szövegben (bár attól én még elviselném, ha látnám az ábra csúcsán is, hogy első ránézésre is egyértelmű legyen számomra).De nem is kerítettem volna ebből ilyen nagy ügyet, ha nem kell neked megmagyaráznom, hogy mi nem tetszik.
Azzal tisztában voltam, hogy mi a statisztikák adatforrása, csak az eredmények prezentálása nem tetszett (legalább is az ábra). Te pedig azt hitted azt nem értem honnan jöttek ezek az eredmények, ezért bonyolúdtunk bele. -
janos666
nagyúr
válasz
alratar #11692 üzenetére
Nem ezt kérdeztem. Esetleg olvasd el újra.
Illetve az rendben lenne, ha ők mindig is tudták, de nekem egyáltalán nem egyértelmű a blogpost olvasása közben, ők mégis úgy veszik, hogy nekem is az (nincs rajta a lista csúcsán és a szöveg is csak közvetve utal rá, hogy ha rajta lenne, akkor ott lenne).---
Más:
Ki volt már itt valahol tárgyalva, hogy James melyik Collector hajót pusztította el?
Mikor kijött végignéztem a rajzfilmet, de nem igazán kötött le és így nem is emlékszem tisztán, de ilyen nekem nem rémlik. -
janos666
nagyúr
válasz
alratar #11649 üzenetére
Általában minden küldetés előtt váltogathatod a kiválasztott csapattagok fegyvereit és azok kiegészítőit.
Továbbá a hajó legalsó szintjén a lifttől balra (és néhány más, akár idegen helyeken) van egy asztal, amin lehet barbálni (de ebben most nem vagyok biztos, hogy mikor kiét, de magukat a fegyvereket tuti, és valószínáleg a saját cuccaid is, csak azt nem mondom biztosra, hogy mindenki másét is, főleg aki épp nem aktív cspattag).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged