- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
AAtt1la #12651 üzenetére
De ez most akkor azt jelenti,hogy én nem vagyok igazi rajongó?
Egyáltalán nem erről van szó. Az előtted lévő hozzászólás jól összefoglalja az én véleményem is. Mindenkinek lehet saját véleménye az endingről, azonban tiszteletben kellene tartani mások véleményét is.
Számomra azért különösen fájó az ending lassan már 4 év után is, mert a sorozat igazán kiemelkedő volt. Személy szerint rám igen komoly hatással volt, nagyon durván beleéltem magam (ezt egyetlen más játékról sem mondhatom el a mai napig, szerencsére
). A második rész kiemelkedően jó történetmesélése és befejezése után valami hasonlóan kiemelkedő jó dologra számítottam.
Előrendelve meg is jött a Collector's Edition, amelynek hatalmas elvárások mellett ültem neki. Ehhez képest a történet eléggé közepes volt, a semmiből előkerülő szuperfegyver ötlete olcsó és gagyi volt, de ezt még elfogadtam volna, azonban a befejezés egy ME2 után olyan volt, mintha pofán rúgtak volna. Ez még az eredeti, Extended Cut nélküli végződés volt. (Amúgy számomra ez utóbbi is egy rakat szemét lett...)
A döntéseink a végére abszolút semmit sem értek, kaptunk egy hazudós kisgyereket, akinek el kellett fogadni a baromságait, ha tetszett, ha nem. A végén meg el lehetett dönteni, hogy zöld, kék, vagy piros színben robbanjon fel a Citadel Sheparddal együtt. Ja és ezek után végignézhettem, hogy Joker lezuhant a love interesttel egy lakatlan bolygón. Hát ezért nem tudom a mai napig elfogadni az endinget és ezért nem tudtam rávenni magam egy újrajátszásra a mai napig.
Minden bizonnyal butthurt fanboy vagyok, csak azt nem értem, hogy ezzel mi a gondja egyeseknek?.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Vicces képek
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest