-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
maajsz #12776 üzenetére
Jó meglátás, az utolsó küldetés valóban a játék legszarabb része. Ordít róla, hogy csak úgy septiben rakták össze, nincs benne semmi egyedi, semmi koncepció, a tereptárgyak lehangolóan primitívek, az egész egy jellegtelen sz@r, ami érték van benne az kb kimerül abban, hogy el lehet köszönni a társaktól.
A hülyegyerek formát meg ha nem vette volna fel a Catalyst, akkor is extrém béna lenne az egész gyerek aspektus. Nyilván valamiféle szimbólum vagyis inkább megszemélyesítés lenne, Shepard "Nem tudsz mindenkit megmenteni akármennyire is küzdesz" belső, elnyomott kudarcélményének, frusztrációjának a megszemélyesítése. Az álomjelenetekkel próbálják ezt kifejezni, Shepard erről álmodik, rémálmai vannak, nem bírja feldolgozni lelkileg stb. AZ ötlet jó, csak a kivitelezés ugye...random gyerek személyesíti ezt az egészet meg a Földről akivel semmi kapcsolata nincs a hősnek, mintha a támadáskor meghaló katonák és családjaik nem is számítanának, plusz az álomjelenet kivitelezése is extrém béna és primimtív (arról nem is beszélve, hogy a gyerek beletuszkolása az eseményekbe is milyen irreális, nem véletlen adott táptalajt az indoktrinációs teóriának...csak úgy feltűnik út közben a szellőzőben, aztán eltűnik, aztán random feltűnik a shuttle-nél, ahol senki le se szarja stb). Szóval az egész ötletet olyan amatőr módon sikerült kivitelezniük, hogy az ember csak kapkodja a levegőt, ha belegondol. És akkor ezt sikerült tetézni azzal, hogy ezt a hülyegerek formát vette fel a Catalyst. Mert...mert csak.
Tökönszúrás, harakiri at its finest.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
vitaro #12774 üzenetére
Pont ezt akartam írni, a Crucible egy tipikus deus ex machina húzás. Az is logikátlan szerintem, hogy a Cerberus miért támadta a Citadel-t konkrétan. Ez sem lett különösebben megmagyarázva, ha jól emlékszem. Na meg az offscreen dolgok. Egy mondatban elintézik azt, hogy a Citadel a Földhöz került, a Prothean VI mondja asszem. What?
Amúgy az ending az Extended Cut és Leviathan DLC-vel a már izzadságszagú és erőltetett és "nem ezt vártam", de tűrhető fajta. Viszont a botrány nyilván még ezek nélkül robbant ki. Ezek nélkül valóban vállalhatatlanul ócska az egész.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
vendingo #12759 üzenetére
Mentési fájlok egyáltalán nincsenek akkor? Nem lehet hogy a vírusírtód tünteti el a fájlokat mindig? Sok ötletem már nincs. Azt nemtudom hogy meg lehet-e csinálni, hogy a mentési fájlokat ne a default helyen hozza létre. Ha ilyet lehetne, akkor lehet megoldaná a problémát.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
vendingo #12757 üzenetére
Az előbb még játszani tudtál legalább. Valamit elcsesztél akkor félúton...
Mindenesetre az, hogy nem tudott semmilyen mentést sem csinálni a játék, plusz a beállítások sem maradtak meg arra utal szerintem, hogy a megfelelő fájlokat nem tudja módosítani a játék, nem tud "írni" a kijelölt mappájába stb. Én megpróbálnám uninstallálni a játékot, aztán manuálisan megkeresni mindent fájlt ami maradt utána (mentések, appdata ideiglenes fájlok, registry fájlok stb). Azokat törölni, utána reinstall. ha megint nem megy akkor passz.
Refund-ot ha vagy egy hétig is lehet kérni asszem, írják valahol az oldalon amúgy.
-
[Prolixus]
addikt
-
[Prolixus]
addikt
válasz
edgelaszlo #12747 üzenetére
Az elsőt nem kell játszani hozzá. A másodikban viszont jól tudod, bizonyos dolgokat meg kell tenni. Konkrétan:
- Destroy the heretic geth in Legion
- Prevent Tali's exile in Tali: Treason without presenting evidence of Admiral Rael'Zorah's experiments on the geth.
- Broker a peace in the Tali/Legion loyalty argument. If the player did not have sufficient Paragon/Renegade points at that time, loyalty of either Tali or Legion would have been lost. In that case -- even if loyalty had been regained later -- this "point" will not count towards the five needed to pass the Reputation check
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Alucard1323 #12710 üzenetére
Annyit mondhatok, hogy ha minden fontos dlc-t meg akarsz venni, az keményen zsebbe nyúlós lesz. Szokásos gusztustalan EA módi, alapjátékot akciózzák a vérbe, DLC-ket meg soha.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Alucard1323 #12706 üzenetére
Á, csak "kicsit" tévedsz.
Digital Deluxe Edition-ök nem arról szólnak, hogy minden extra tartalmat ad a játékhoz. Google a barátod.
Mellesleg a G2A eléggé lutri. Persze ha szeretsz rulettezni akkor hajrá.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
cyberkind #12685 üzenetére
Az EA csodálatos üzletpolitikája ellen én úgy tiltakoztam anno, hogy megvettem a Collectors's Edition-t az alapjátékból, de utána egy kumma DLC-t sem. Természetesen komplett végigjátszáshoz *más* forrásból szereztem meg a játékot.
Nem akarlak erre bíztatni, de ez is egy megfontolandó stratégia lehet azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest