- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
[Prolixus] #12758 üzenetére
A felsoroltakon már túl vagyok. Írt magját is lepusztítottam a gépről, majd számtalanszor újratettem.
Most megy a játék, configurátorban beállítottam a felbontást, stb, de továbbra se ment és már baromira unom a játék első 10 percét, mert kötelező lenyomni, csak utána lehet menteni. Kiírja, hogy a mentés sikeres, de nem ment. -
vendingo
veterán
válasz
[Prolixus] #12756 üzenetére
Próbáltam ezt is.
Jelenleg ott tartok, hogy a játék el se indul. Rákattintok az exe file-ra, elindul az origin, kiírja, hogy cloud syncing, végig fut a szinkronizálás, aztán semmi nem történik.
-
zsoltee10
addikt
válasz
[Prolixus] #12745 üzenetére
Köszi, akkor valamit félre olvastam.
-
Alucard1323
csendes tag
válasz
[Prolixus] #12711 üzenetére
Akkor lehet marad a torrent ott egybe megvan minden
-
Ryder62
őstag
válasz
[Prolixus] #12711 üzenetére
Én apránként veszem, így talán kevésbé fáj. Már csak Omega van hátra, na az a leghúzósabb. Ráadásul 200-300 pontom benne is marad.
-
cyberkind
félisten
válasz
[Prolixus] #12686 üzenetére
Ezt én nem akarom, mindenáron akarom hogy digitálisan legyenek meg a tartalmak hogy bárhonnan letudjam szedni.
De még mindig nem tudom hogy van-e értelme megvennem a Trilogy-t mivel alig drágább.
-
cyberkind
félisten
válasz
[Prolixus] #12684 üzenetére
A 3. rész leárazv szokott lenni 5 euró meg ugyebár az upgrade is 2.5, összesen 7.5, de amúgy meg szinte mindegy, mert a többi DLC egy vagyon lesz, félek is belekezdeni pedig kell mert isteni egy széria ez.
Mondjuk 8.5 euró digitálisan a Trilogy ahol én nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest