Hirdetés

Hirdetés

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

  • Érkezik a Redmi Watch 5 Lite

    ma Szeptember 25-én Indiában lesz az aktivitáskövető premierje, és lehet, hogy marad is azon a piacon.

Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz Vinyard# #8266 üzenetére

    Igen, eredetileg EDI csak a "cyberwarfare" eszközöket működtette harc esetén, meg figyelte a legénységet. Az én feltételezésem az, hogy miután összekapcsolódott a hajóval, gyakorlatilag az ő elpusztulásával a hajó teljes vezérlése is megszűnt, mivel EDI már helyettesítette magával a korábbi vezérlő programokat.

    Persze ez csak találgatás, de ott a dzsungelben ezt a problémát megoldani nem lehetett egyszerű, főleg h. még a hajó is romokban van. (viszont az EC-ben már legalább nem szakadnak le a gondolák...)

    Amúgy akinek a sorsa érdekelt volna még, az a Captain Baily, ő egy szimpatikus karakter volt, meg a szinkronszínészét is kedvelem, a szeszkazán kenyérpirítót.

    Shep megmenekülését áttételesen megmagyarázták, mert az EC-ben már látható rendesen, hogy nem pusztul el az egész citadella. Mondjuk h. honnan hová repült a teste, mikor szétlövi azt a valamit, az jó kérdés, mögötte nem volt túl hosszú járda.

    *jah egy karakter még szintén hiányzott nekem, a 2-ből a WC karbantartó / szakács kopasz faszi, az jó fej volt. ;]

    [ Szerkesztve ]

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák