-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz mrhitoshi #1312 üzenetére
nekem egy újabb E6300-am van egy 4830-cal, elég jól fut, semmi FPS drop nincs
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz mrhitoshi #1758 üzenetére
hú, nekem úgy rémlik megfektettem valamelyiket, csak tudnám már melyikőjük volt az...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz mrhitoshi #3186 üzenetére
Originben jobb klikk a játékra --> Játékadatok feltüntetése --> Bővítmények vásárlása
-
pohár
félisten
válasz mrhitoshi #3196 üzenetére
nincs mit
tényleg, zeroxp itt van? vagy nem ő vinnyogott multi közben?
-
JamesHun
addikt
válasz mrhitoshi #3579 üzenetére
Egyelőre nincs bizonyíték, hogy feltudták volna használni a titkosított hitelkártya adatokat, de tanácsként elmondta, hogy érdemes figyelni a kártyákon történő pénzmozgást.
ennyi?
ezért kell egy webkártya és nem milliókat tárolni rajta, csak annyit amennyit kellSeriesX: JamesSHun
-
válasz mrhitoshi #4242 üzenetére
Na de minden civilizáció csak Mass Relay-eken keresztül tud közlekedni, ebből következik, hogy mindegyik - mely a játékban bármilyen módon megjelenik - olyan rendszerben él, melyhez tartozik relay, így az összes kipusztul. Kivéve persze azokat, melyek nagyon messze élnek a relay-ektől, de azok amúgy is el vannak szigetelve mindentől.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz mrhitoshi #4273 üzenetére
Szóval így nézve maximum Respect a Fejlesztőknek. Szeretem, mikor az újonnan megszerzett ismereteket ötvözni tudják egy borzasztó jó történettel, és mindezt baromi jó hangulattal tudják kísérni.
És az utolsó 10 perccel úgy elcseszik az egészet, hogy azt kívánod bárcsak soha ne játszottál volna vele.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz mrhitoshi #4441 üzenetére
Nem tudod őket elkerülni, ha csak nem piszkálsz bele a coalesced.bin-be. Amúgy ha tudod hol kell keresni akkor lehet olyan pozícióból pingelni, hogy megúszd őket. A war asset meg arra van, hogy a gép eldönthesse melyik fost öntse rád a végén kéket, pirosat vagy esetleg zöldet. a Redadiness meg csak akkor megy 50% fölé, ha játszol a multival, de, ha elhanyagolod utána a multit akkor elkezd újra csökkenni.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz mrhitoshi #4601 üzenetére
A régi befejezés alatt az eredeti elképzelést gondoltam. A jelenlegi befejezés alapgondolata nem rossz, de a kivitelezés tele van illogikus pillanatokkal és az alapja is szembe megy a játék addigi történéseivel. Tényleg kicsit olyan, mintha Frodo bekerülne a Mátrix fő videótermébe...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pohár
félisten
válasz mrhitoshi #4728 üzenetére
tényleg, az 1. rész hogy kezdődik? meg miért kezdődik el az egész harc?
-
tiv83us
veterán
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz mrhitoshi #4776 üzenetére
Én az Insanity-t preferálom úgy legalább van benne kihívás, bár az elég gagyi, hogy a Javelin-el vagy a X-98 Widow-al egy fejlövés nem nyírja ki az ellent míg bármelyik másik szinten viszont igen.
@bolondember: pontosan én is ott ragadtam be de nekem nem akar kijönni onnan de még csak elfordulni sem. A kamerát persze forgathatom körbe csak Shep nem mozdul.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest