- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardline
senior tag
10 percig ment a wifi!Aztán felpakoltam az nvidia webdrivert ennek örömére és azóta az alma logó után a homályos háttérképnél megáll a dolog. (webdriver előtt ez csak szürke kép volt és az is akadozva, darabokba jött be, tehát a webriver félig meddig működne) Nem jön be a bejelentkező rész. Próbáltam cloverben kikapcsolgatni a kext-et meg webdriver elől kivettem a pipát stb, minden létező módon próbáltam, de nem jön be semmi, sehogy nem jön már be a login képernyő. Pendriveról gondoltam betolom neki a telepítőt újra, hátha helyre áll, de végig ment az install, aztán ugyan ott megáll. Van erre valami megoldás, vagy format aztán mehet újra a tiszta telepítés? Hátha legközelebb nem hal meg a webdrivertől?
Még a hanggal kellene valamit kezdeni, mert nincs hangeszköz még mindig, de így próbálkozni sem tudtam vele. -
scream
veterán
Sajnos hiába nézem, nem lehet sehogy sem állítani.
Pont ilyen az én gondom is.
-
blade1526
csendes tag
Kiprobáltam. Maga SSD copy copy müködik, viszont az EFI nem. Hiába másoltám át, a régi bootloaderrel probálkozik és persze nem indul, de ha annak a winyónak a bootloaderéről indítom el amiről másoltam, akkor oke. Szóval tud valaki olyan SSD klonozó programot ami sektorrol sektorra átmásolja az SSD-t?
-
Smiley
addikt
Jah, jo kis gep a mai napig... ahogy szamoltam olyan 4,2-4,3 korul volt a vege de ott az NB mar nagyon melegedett, a proci szerintem ment volna tovabb is de a vacak Hyperx ramok meg az NB nem birtak a tempot. Kozben jott egy lehetoseg 3570k-ra valtani, szoval ugrottam egy nagyot.
Hetvegen keritettem egy ivy i5-t ideiglenesen, es sajnos a MacPro5,1 SMBIOS mar nem jo az ivy-hez, ha szamit az energiakezeles, szoval lepni kellett MacPro6,1-re ahol viszont a dual amd vidkari hianya miatt kellett trukkozni. (lilu meg nvidiafix) Most mar megy minden frankon, sot a sleep is... de nem a szivem csucske ez a Sierra, nagyon elkefeltek benne valamit a hanggal kapcsolatban, mert a Maya44 kartyam ossze-vissza dobalja a hibauziket a kernelbe. (Raadasul kapott friss driver-t is 2017-ben, szoval szivas.) Kezd egyre jobban a windows-ra hasonlitani ez a rendszer.
-
Smiley
addikt
-
törölt tag
Igen, igazad lehet, sőt!
Feltelepítettem a 13.2-őt, viszont egy régebbi clover bootloaderrel indul, illetve nem indul, telepítés és EFI mappa felülírása után, elindul a töltés és újraindul.
Egy EFI mappám van ami működik Sierrán és HSierrán ( 13.10.13.10.1 talán?).
A kérdésem, hogy a mik azok a "fájlok" amikre szükségem van egy új Clover verzió telepítés után, felülírni/hozzáadni? - Kext/Other, config.plst, frissített apfs, lilukext, Dsdt?
Őszintén fogalmam sincs. -
Plasticbomb
addikt
HM. Kár is, meg nem is. Valami nagyon nem akaródzik normálisan működni nálam, iMac16,2 SMBIOS-al. Végre elindult valami ötletelés tonymacx86on, hogy mi lehet, (ki is vágtam egy halom szemetet, amit azt hittem, már töröltem az efi kext mappából, de a multibeast berakta őket system/library/extension-be meg library/extension+be is). Mondjuk megoldani nem oldotta meg a problémát, ugyanaz megy:
Mindkettő 16,2 SMBIOS, és mindkettő eddig ezt dobja. 14,2vel bootol a gép, de nem 14,2 gépet raktam össze... És Sierra alatt ment is.
-
scream
veterán
Kikapcsoltam a TRIM-et és így megint normális sebességgel bootol, köszönöm.
Viszont lehet inkább élek úgy, hogy hosszabb a boot időm és nem gyilkolja le a macOS az SSD-met.
Amúgy ezt találtam még hozzá, remélem igaza van és tényleg lesz javítva a következő patchek valamelyikében.
-
scream
veterán
-
scream
veterán
Ezeknél áll elég sokat:
apfs_mount_update:17878: er: mount check: ro->rw update: no encryption rolling in progress, balling
illetve
apfs_vfsop_mount: 1368: mounted volume: VM
bash: /etc/rc.installer_cleanup: No such file or directory
bash: /private/var/install/deferred_install: No such file or directoryAmikkel próbáltam nézni: HWMonitor, iStat, iStats, Macs Fan Control.
Amit próbáltam tenni: más FakeSMC-ket próbáltam, hátha az a bajaCsak az SSD-k hőmérsékletét látja az összes program, se CPU se GPU, se ventik, ugyan ezen a konfigon Sierra alatt mindent látott.
-
Mr.C
őstag
Bocsánatot kérek.
High Sierra-t akartam telepíteni, az nvme ssd-m 512-es szektorral rendelkezett és kellett hozzá a 4k-s szektor.
Ubuntu live > formatáltam az ssd-m hogy meglegyen a 4k szektor, reboot és utána nem látja semmi. Most Ubuntu live alatt próbálom életre kelteni, de sehogy se látja az se. Gondoltam az fw lett szétbaltázva, ezért hátha találok valami firmware flash szeruseget, eddig sikertelenül.Az ssd-m 1 tb-s....Nem tudom mi lehet a probléma és hogyan sikerült ez... Sírok
-
-
syC
addikt
Hali
Megint nem jó, pedig szűz osxre tettem fel, log:
barnabass-pro:~ syccutterosx$ /Users/syccutterosx/Desktop/postinstall/audio_CloverALC-master/audio_cloverALC-130_v0.3.command ; exit;
Agreement
The audio_cloverALC script is for personal use only. Do not distribute
the patch, any or all of the files or the resulting patched AppleHDA.kext
for any reason without permission. The audio_cloverALC script is
provided as is and without any kind of warranty.
File: audio_cloverALC-130.command_v0.3
Release Mode
Password:
EFI partition is mounted
System Integrity Protection status: enabled (Custom Configuration).
Configuration:
Apple Internal: disabled
Kext Signing: disabled
Filesystem Protections: disabled
Debugging Restrictions: disabled
DTrace Restrictions: disabled
NVRAM Protections: disabled
BaseSystem Verification: disabled
This is an unsupported configuration, likely to break in the future and leave your machine in an unknown state.
OK to patch
Confirm Realtek ALC1150 (y/n): y
Clover Audio ID Injection (y/n): y
Use Audio ID: 1 (y/n): y
Download ALC1150 files ...
% Total % Received % Xferd Average Speed Time Time Time Current
Dload Upload Total Spent Left Speed
100 23555 100 23555 0 0 7996 0 0:00:02 0:00:02 --:--:-- 7995
Edit config.plist/Devices/Audio/Inject/1
Add: ":Devices:Audio:Inject" Entry Already Exists
Edit config.plist/SystemParameters/InjectKexts/YES
Download kext patches
100 1855 100 1855 0 0 5029 0 --:--:-- --:--:-- --:--:-- 5027
Print: Entry, ":KernelAndKextPatches:KextsToPatch:", Does Not Exist
Edit config.plist: Add KernelAndKextPatches/KextsToPatch - Fixed
Print: Entry, ":KernelAndKextPatches:KextsToPatch:1 dict", Does Not Exist
Download config kext and install ...
100 4223 100 4223 0 0 11997 0 --:--:-- --:--:-- --:--:-- 12031
Install /Volumes/EFI/EFI/CLOVER/kexts/10.12/realtekALC.kext
Install System/Library/Extensions/AppleHDA.kext/ALC1150 zml files
Fix permissions ...
Kernel cache...
rebuilding //System/Library/PrelinkedKernels/prelinkedkernel
kext-dev-mode allowing invalid signature -67054 0xFFFFFFFFFFFEFA12 for kext AppleHDA.kext
KernelCache ID: ED574C497E4CC04A0D88A36083F2A299
kextcache updated critical boot files, requesting launchd reboot
Install finished, restart required.
To save a Copy of this Terminal session: Terminal/Shell/Export Text As ...
logout
Saving session...
...copying shared history...
...saving history...truncating history files...
...completed.
[Process completed] -
sad_Vamp
őstag
windows-os regedites vackot? persze! restart után be is jött....de most úgy tűnik mind2 konstansan el van csúszva a valós időtől (később helyreáll - gondolom time server frissitéskor) csak az egyik előre a másik hátra 2 órával.... a BIOSban meg a normális idővan... érti ezt a fene.
-
Dimebag88
aktív tag
Mar vegigprobaltam
Most az ssd n csinaltam egy kis particiot amire felmasoltam a telepitot a terminalos megoldassal
de ugyan ez a helyzet
Viszont az utolso kepen az utolso sorbol en ezt veszem ki: Still waiting for root device! Szovl valami csak hianyozhat a repertoarbolDe fingom nincs hogy mi!Bios rendben mert a sierra meg poccre indul
-
Wiz Khalifa
veterán
A monitor nem kapcsol ki, csak fekete marad a kép.
Egyszer régebben még pár gépemmel ezelőtt volt ilyesmi jelenség akkor ha vártam vagy 5 percet akkor bejött a kép. Na ez ennél a gépnél egy olyan 10-20perc várakozás után sem csinált semmi mást.
A -v elfelejtettem tényleg.
Ha hozzáírom akkor ez lesz.
Tehát akkor valamiért bootolni nem tud. De vajon miért nem?
-
-
general
addikt
ok, és azt vajon honnan lehet tudni, mit támogat? le van ez írva valahol? vagy essek neki a google-nek..?
esetleg ha olyan új alaplapot veszek majd, amiben van BT is, az talán könnyebb szitu, vagy pont ugyanez és kell majd egy spéci kext?ThuG4LifE, köszi! tudnál esetleg egy képet/fotót mellékelni, hogy néz ez ki? ebay-en megpróbálok keresni.
-
rii
nagyúr
rádugtam mind a két hdd-t, tünetek:
(de ez már nem az a topik .... esetleg ha valaki tudja mi a baja ... )- boot előtt a hdd-led sokáig ég, lassan jut el a boot-hoz
- clover tényleg lát mindent, de osx-et betöltve az nvidia webdriver is kilépett és mondta h installjam mégegyszer, dock megfoghatatlan ... le is állt magától
- shut down, csak az osx-es ssd maradt: POST a megszokott gyorsaságú, hdd led nem világít folyamatosan egxy percig, osx pöpecül bejön, nvidia meg minden van -
rii
nagyúr
hat van fejlődés az ügyben! .-O .-)))
letöltöttem akkor már én is a sierra-t... (eddig csak az volt, ami már le volt töltve melóhelyi gépre) és pikk-pakk felment (még nem tudtam felfogni, pedig mar sierra alól írok .-))))
- vga-t szeretném még belőni (Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G)
- meg meg nem tudok bootolni az SSD-ről:
-- EFI-t felpakoltam az összefoglaló alapján, FakeSMC-kext a legfrisebb hwsensorbinaries.dmg-ből .... de fekete képernyős csont fagyás-- majd kicseréltem arra, amit a z270-es Asrock-hoz "adnak" .-) azzal már "-v"-vel néztem, csak a csomóplusz jelig jut el, és csonttá fagy
itt tart most
ezen az ascrock-specifikus útmótatóval volt hajlandó csak eljutni idáig ( itt a efi/clover/kexts/other tele van kext-ekkel .-//// )
nem lehet, hogy ahogy a pendrivnál, az SSD-n is a teljes EFI folder-t cserélni kell arra amit ők csináltak?
vagy "csak" a FakeSMC.kext"-et? ... ja ez nem működöttilletve azt szeretném még megkérdezni, hogy a pendrive-ról való boot-kor, clover: options: boot arguments nem kellene az SSD-ről való bootoláshoz is?
(pendrive-ról bejön az OSX)
(illetve bios-t nem bántottam még ... asziszem legutoljára default-ra visszaraktam, ... 1 hónappal ezelőtt kb.) -
rii
nagyúr
az összefoglaló alapján most mégegyszer megcsináltam, sajna mint korábban, csak eddig jut el:
+++++++++++++++++++++++++++az SSD-t mindig a telepítőből csak, de úgy már többször megcsináltam
vmware player alatt nem kapott disk utility-t (most látom, nincs is ilyen lehetőség, hogy connectaljon hozzá)".... nem iso-ból tetted fel? ...."
ja de .-))) iso-bol .... de az iso meg a pebdrive is ugyanabból az install sierra-bol van .-)))gondoltam, még ezekkel probalkozom majd, csak sajnos koran kelek, köpött a maci .-((((
- pendrive efi particio findr-ből delete, clover újrarak az itt írt beállításokkal (gondolom a clover is felülírná, nem kellene törölni, csak így tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés)
- efi // clover // kexts // other folder -t átveszem a fenti linken mutatott bezippelt anyagban levő other folder-ből, .... eredetileg csak a fakesmc.kext-et akartam átvenni, de most látom, jól tele van:AppleALC.kext
AtherosE2200Ethernet.kext
FakePCIID.kext
FakeSMC.kext
IntelMausEthernet.kext
Lilu.kext
NvidiaGraphicsFixup.kext
USBInjectAll.kext
XHCI-200-series-injector.kextmondjuk - sajnos - nem hiszem hogy kext megoldaná, hogy elinduljon a telepítés ,,, mivel gondolom azért nem indul, mert damaged-nek gondolja, csak ez az ablak csak aztán jön fel, hogy egyszer már rányomtam az install-ra, vártam-vártam, .... és utána valami mást indítottam el-majd léptem ki belőle, vissza az "install" gombhoz, ami aktív lesz megint, csak most már damaged-ol ...
a bios-ban, az ssd-nél van egy olyan, hogy:
storage configuration // kingstone xxxxxxxx // SATA device type
ezt átállítsam hard disk drive-ról solid state drive-ra?
úgy értem .... van jelentősége?
telepítőben a disk utility látja, és kezeli az ssd-tmeg a telepítő a "select boot drive" vagy hol továbbra sem látja az ssd-t, mint bootolható eszközt ... voltaképp üres a lista .... (önmagát nem teszi ide,m illetve az ssd-n meg nincs semmi, azért?)
-
Ugye letöltöttem az AppStoreból a High Sierrat. Utána felmentem a tonymacx86.com-ra és ott van hogy hogyan kell csinálni. Na igen és én az alapján csináltam mindent. Ez alapján csináltam: https://www.tonymacx86.com/threads/how-to-create-a-macos-high-sierra-public-beta-installation-usb.225520/
Azt is írták hogy rossz az SMBIOS-om szóval átállítottam 14,2-re mert ezt írták nekem de akkor is ezt írja ki. Másik HDD nincs rákötve csak az az egy amire fel akarom telepíteni. -
-
-
rii
nagyúr
,-D
én is egyből minden osx-es gépen elindítom az activity monitort és a dock-on legalább a cpu-usage-t lássam ... indesign progress bar-ja nem túl informatív .. és lehet hogy épp nem
persze kéne a mem-et is meg a disk-et is ...
a régi ... iatkos vagy milyen hacklira, amit annó, 2009-ben segítettél feltolni, az osx 10.5.8 menüsorába fentre tettem ilyen progress bar-okat vagymiket ..... nem tudok már beszélni-írni se ... szanaszét vagyok esve .... -
-
general
addikt
nem, ezt a kártyát nem támogatja. ki is van írva az nvidia oldalán, hogy gtx 680-tól. feltettem, szét is fagyott...
hogyan lehet belépni automatán? ezt nem vágom. illetve hogyan tudom a Clovert beállítani, hogy magától továbblépjen 3-5 mp múlva? régebben így volt, a mostani telepítésnél csak megáll és vár.
-
general
addikt
a Display Port kimenettel volt leginkább gondom, mert azt erőltetem a monitor miatt, de mint kiderült, az inject nvidia nem szereti. most, hogy már felállt a rendszer, látom, hogy a jelszó bekérése előtt mindig eldobja a képet, ekkor kihúzom a kábelt majd vlssza és tádáám, megint van kép. hamarosan lecserélem a vga-t, az újhoz valszeg a webdriver maj ezt d megoldja, mert ehhez a vga-hoz pont nem kell (gtx660ti)
szóval igen, haver gépére is felment ugyanazzal a telepítővel, majd anélkül, hogy bármit változtattam volna a pendrive-on, elindítottam az enyémen újra egy installt, és ekkor fogadott az említett hibaüzenet (hibás telepítő alkalmazás...), amit semmi sem indokolt.
ekkor csináltam egy új, de tökugyanolyan telepítőt, szarakodtam kicsit a bios-szal, de ugyanaz a hibaüzi itt is.
ekkor eszembe jutott, hogy egy üres hdd-re feltettem sikeresen a Sierrát még napokkal ezelőtt (teszt volt, hogy sikerül-e, addig a minden nap használt ssd-t nem töröltem le). na azt bebootlotam, simán bejött, ezen még nem volt webdriver, ami bekavart volna, és a Clover/EFI mappát egy az egyben átmásoltam az új usb-s telepítőre. aztán ezzel egyből sikerült a telepítés....nem tudom, hogy sikerült, mert mondom, mindent tökugyanúgy csináltam. és a hiba okára sem jöttem rá, hogy mit jelent a sérült telepítő. az ssd-t vagy 5x töröltem, mindig ugyanúgy, nem is nagyon lehet máshogy..
tehát így.
a kérdésem továbbra is aktuális:
a NullCpu Management kext sajnos valamiért kell a boothoz, de ez kilövi azt, hogy ki tudjam kapcsolni a gépet, ezt kéne megoldani.
-
rii
nagyúr
sikerült nem elb.szni .-)))
(win-update-tools.cmd)fen'van a vmware tools
csak a darwin.iso miatt akartam unlockert keresni, meljikben van benneakkor most visszatérhetek oda, hogy usb-s "éles" telepítő létrehozása?
(pendrive-o kipróbáltam, látja a sierra)
(a vmware lent info-bar-ban írja már a legelejétől, hogy "vmware tolols enables many features and improves mouse movement, video and performance. log in to the guest operating system, and click "install tools".
mellette gombok:
"install tools", "remind me later" "never remind me"én mindig a "remind me later"-t nyomtam.)
ez mi lenne? .-///
" ... de nem értem miért nem megy nálad semmi ... "
még a végén túl egyszerű lenne .-/// -
-
rii
nagyúr
most meg volt egér
(tegnap este nem én a gépet, hanem ő küldött engem aludni, azzal hogy elhazudta előlem az egeret)felment a sierra (win10, vmware player 12)
az unlocker tools folderébe nincs semmi, darwin iso-t nem látommost elkezdem keresgélni, másik unlockert nézni
ha meglesz a darwin.iso, akkor a vmware player // (bal fent) Player // removeable devices // cd-dvd-sata // settings-be adjam majd be a darwin.iso-t, mikozben fut a sierra? (mint roland0807 altal linkolt videón is ... ?)
vagy a win-update-tools.cmd-t kellene elindítanom?
-
general
addikt
igen, fent volt már a gépen, de csináltam egy új telepít pendrive-ot, hogy újrategyem a Sierrát (igen, megitn, mert a webdriver bekavart nagyon, displayporton nincs képem...), és a Colver lefutása után, amikor a telepítő elkezdené a munkát, dobott egy olyan üzit, hogy a Sierra ezen telepítője sérült és ezért nem használható...:-(
ebből gondoltam, hogy vmi nem stimmel az én példányommal (utóbb kideült, hülyeség..) kukába tettem, de ezek szerint nem igazán törölte, vagy nem rendesen.
lehúztam torrentről a 10.12.6-os sima telepítőt, megcsináltam az usb-t, de most ezzel is ugyanezt a hibaüzit dobja, hogy sérült a telepítő, szóval nyilván nem ott van a gond.
csak akkor meg ugyna hol?
az usb-s telepítőt teljesen újracsináltam, de pont ugyanúgy, ugyanazokkal a beállításokkal, amikell eddig simán felment, sőt tegnap haver gépére sittysutty ugyanúgy feltettük.
nem tudom, hol lehet most a bibi. -
rii
nagyúr
aszittem helyes úton indulok el oszt közbe vakvágány ,-DDD
nem baj ... a vakvágány is hangulatos hely ... sok virág nyílik a kövek közt .... lehet bóklászni ... nem kell attól tartan h jön az intercity 200-al .... csakhát .....amint hazaérek (másfél óra kotsikázás - jobb esetben csak ennyi ... ) meg a kiskutyáim 12 óra távollét után adnak néhány percet csesztetni a gépet, megcsinálom, .... köszönöm .-)))))
még a végén mingyá el lehet kezdeni csinálni az osx usb telepítőt ....(#30405) Mr.C:
" ... mert ez amit csinálsz -számomra- követhetetlen. ... "
gondoltam is hogy nem lesz érthető, hiszen én se tudtam már micsinálok mikor be-bootolt a vmware ... csak nyomogattam mindent, mint 5 éves gyerek az atomerőmű irányítópultjánál ..... h menjen már ... oszt eccercsak feltünt az alma .... oszt mire 45(+/- 300) -öt pislogtam .... át lett húzva ...
.-/(#30404) ThuG4LifE:
nincs már hátra mint előre .-))))már a sierra.iso -t letölteni google drive-ról is egy heroitikus küzdelem volt - melóhelyen arra nem volt időm, hogy észrvegyem, pampog a pendrive, hogy too big for this filesystem .... itthon le akartam tölteni ..... google.drive -ban nincs copy link, nem lehet átadni download managernek ... kétszer szakadt meg a net mikor tölöttem le... 3.jára elfogyott a mobil-keret, de életben maradt a letöltés, csak épp 20 kbyte-al, akkor meg ne szakadjon 7,2 gb-nál vettem 2300 ft-ért még 5 gb-ot ... lejött, asszem 3 óra volt .... (összesen megszakadásokkal együtt 4) pendrive-ra ki ... persze nem kellett volna ... hát így élünk mi
és ez csak a sierra.iso letöltése volt
azt hogy a win10 -hez volt egy 10 órás partició resize, majd egy 5 órás particio move, majd asse használt, le kellett gyakni az egész hdd-t .. melóhelyen ... usb2.0 - usb 2.0 - 450 gb - 12 óra - amíg ez a másolás tartott, feltettem egy 2,5"-os 400 gb-os 5200 rpm-es hdd-re .... csak próbaképp ... ez a próba ki is nyírta a kis hdd-t .... kereplés, majd rommá fagyás ..... jameg a win10 is 3-jára jött csak le ... az is kétszer megpustul download közbe - ... meg h hány win7 ment már fel .... meg repült ...
-
rii
nagyúr
sierra.iso usb-re írva (nincs itthon 8 gb-os dvd)
win10 - vmware 12 plyaer - patchmajd ebből:
" .... virtualHW.version-t írd át "10"-re vagy smc.version-t "0"-ra .... "az első végrehajtva - miután nem bootolt e nélkül.
így viszont bebootol a vmware osx 10.12 profillal ...csak smc.present = "TRUE" -t bejegyzés van a vmx file-ban
smc.verion bejegyzés nincslehet még nem látja jól az usb-t, vagy nem tud usb-ről boot-olni
4-5x-i probalkozas utan (boot-kor hdd-t kiírja, dvd-t is, networköt is, usb-t nem) bejött az alma logo, de egy tilto tabla lesz a kb. a progress bar felénél .-/
azt hittem nem látja az usb-t és networkrol kezdte szednimost bepipáltam a vmware/devices menüpontban az usb-t is ...
... és akkor nagy nehezen elindult, utp ki is van húzva, de megint tilto tabla lesz, mikor alma logo alatti progress bar felénél .... verbose módot 'holnap' fogom tudni már csak megnézni .... -
general
addikt
nem titok, csak nem igazán tudom. kb harmadjára is újra megcsináltam a boot usb-t, bemásolva a két kext-et (Fake és NullCpu...), ezúttal semmi mást nem kipipálva csak, ami itt a leírásban van (már egyszer megcsináltam így is), configlist-ben kivettem a két ## jelet az Arguments elől, és a gép biosában (vagyis uefiben) reseteltem és tulajdnoképpen mindent ugyanúgy állítottam be, mint eddig. csak eddig nem volt minden próbálkozás előtt bios reset. sztem ez oldotta meg.
-
general
addikt
-
rii
nagyúr
ok!
sima vmware12 install-kor megin kiírta, hogy fut a vmware.exe ....
windows oldalról leszedett, dvd-re kiírt win10, a vmware vette el a rendzser virginitását ... mégis balhézott .... annak mi a tosz lehet az oka? aztán akkor letöltöttem a vmware 12 player-t, az meg felment kajakra .... o.O(#30373) tlac:
annak nem az .... az én oldalamról nézve
programfuttatás szempontjából ha kap serial number-t akkor viszont annak kéne lennie, nem? -
rii
nagyúr
tegnap este: win10 felment, vmware12 player felment, patch megvolt
10.12 osx -es gép létrehozvaugyanaz a hiba, mint win7/vmware11/osx 10.9
ma este megcsinálom amit írtál, hogy át kell írkálni .-///
volt már h sima patch után el is indult valakinek az osx 10.12-es emuláció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged