- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bastard-s
tag
válasz
blade1526 #31544 üzenetére
Bootnal a clover jon be eloszor,mint bootloader. Ugye ez tolti be az os-t. Ott ha nyomsz egy o-t,akkor bemegy a beallitasokba. Ha sikerul bebootolni az os-t,akkor a clover configuratorral mountolni kell az efi particiot,ott megtalalod a config filet is,abban lehet,kell mokolni. Amugy van egy azthiszem files mappa is a telepitoben, talan az asztalra teszi ki,abban is benne a configurator
-
Bastard-s
tag
válasz
blade1526 #31542 üzenetére
Elso hackintosh telepitesem volt,de ahogy olvasogatok a facebook csoprtban,talan azt probald meg,hogy a clover beallitasaiban kikapcsolod az nvidia kartyat. Ha jol remlik nekem is hasonlot irt, nekem a cloverben a gpu beallitasnal kellett a gpu injekt id-t vagy mit atirni,h elinduljon. Lepj be ebbe a csoportba , nagyon porog, segitokeszek!
-
Bastard-s
tag
válasz
blade1526 #31539 üzenetére
Ezt toltsd le: High Sierra
Kikell csomagolni es a raw file-t win32diskimagerrel kiirni windows alol. Elore telepitett clovert tartalmazza. A biosban/uefiben minden jol legyen beallitva,mert en is amiatt szoptam 3 hetet,h 1 valami mashogy volt kapcsolva es csak ugyanilyen uzeneteket kaptam. -
Bastard-s
tag
Sziasztok. Sokadjára próbálom a high Sierrát telepíteni a laptopra, de egy ilyen üzenetet dob fel:
Apfsstart:1454: Mounting with apfs_efi_osx-748.31.8
efi_container_create:1077: -efi_container_create, Status = 8000000000000007
Mi lehet a baj? -
Bastard-s
tag
Halo.
Kene egy kis segitseg, mar nem tudom mit csinaljak. Probaltam telepiteni sierrat,high sierrat. Tobb oldalon talalt leirassal, tobb felekeppen, volt mar minden. Ezt-azt csereltem a clover mappaban,amikor irtak tippnek. Ilyen-olyan-amolyan osxaptiofixdrv 1-2-3. Minden variacio variacioja megvolt. Probaltam mar raw-ban letoltott sierrat windows alol kiirni. Sehogy nem jutok elorebb. Bejon a clover, es utana csak par sort ir ki,aztan vagy megall vahy ujraindul. Valaki tudna segiteni?
Az alany egy samsung np900x3c laptop. Hd4000, i5 3317u, 128gb ssd, 1600x900 kijelzo. -
Bastard-s
tag
Windows alol kell csinalni egy ures particiot, mielott telepiteni probalom a mac os-t?
-
Bastard-s
tag
Nincs esetleg itt egy "nagy koponya" Bekes megyebol?
-
Bastard-s
tag
Megcsinaltam a link alapjan a telepitot.... Megint nem jo valami. KÉP
Mi nem jo? -
Bastard-s
tag
válasz
Plasticbomb #31427 üzenetére
Ha megcsinalom,akkor csak a kepernyo vilagit,ha annelkul inditom,akkor csak apple logo...
-
Bastard-s
tag
válasz
Plasticbomb #31427 üzenetére
Most egy unibeasttel csinalt telepitonel ez a kep van: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=309IMG_20180118_130859.jpg
Bocs,mobilrol vagyok.
-
Bastard-s
tag
Csinaltam egy telepitot, clover is rajta. Fekete alapon feher apple logo fogad,onnan fel ora mulva sem lep tovabb. Mi lehet a bibi? Tobb config.plist filet is probaltam(hatha ez a baj). Az alany egy samsung np900x3c. I5 3317u 4gb ram hd4000. Mid 2012 air-re hajaz. Valaki tudna segiteni?
-
Bastard-s
tag
Valaki tudna segiteni? Megcsinaltam egy sierra telepitot a leirtak szerint, de hiba fogad. http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=729IMG_20180114_163827.jpg mi lehet a hiba?
-
Bastard-s
tag
Halo. Volna valaki,aki elvallalna,hogy csinal nekem pendrive-ra egy sierra telepitot. Nem igazan van idom orakat olvasgatni utana a gyerek mellett. Akar postan is kuldok pendrive-ot. Helyileg Bekes megye. Samsung np900x3c notira kene. Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest