- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazika
senior tag
Ilyen nekem is volt és ezt írták, utána ment: Okay it sounds like your version of Lilu.kext & AppleALC.kext is causing issues with your hackintosh. Download version 1.1.0 of AppleALC.kext and Lilu.kext version 1.0.0. Mount your EFI Folder and place them in EFI/Clover/kexts/Other replacing the existing versions.
-
Sapphi
aktív tag
-
Plasticbomb
addikt
Ma ki próbáltam, csak bedobod a whatevert meg a lilut az othersbe, kikapcsolsz minden gpuval kapcsolatos bütykölést, s mehet a menet. A ref rx480amat gond nélkül bevette (valami radeon pro 480 vagy milyen név alatt vette be), s nem kellett igpu sem (uefiben letiltottam). Amit át kell néznem, az a hdmi audio, valamiért nem rakta ki hdmire a hangot az OSX. 10.12.6-al próbálkoztam, nem akartam még High Sierrázni...
-
-
Plasticbomb
addikt
Ouch. Akkor kell egy segéd kártya neked, mert IGPU nélkül a Radeonokat hack alatt nem jól kezeli az OSX: legutolsó alkalommal amikor erről olvastam, akkor valami az EFIben másképp van rendes MACen, mint Hack-en.
Kérdezz rá ebben a topikban, hátha lesz ötlet (ahonnan a táblázatod is van): tonymac
-
Plasticbomb
addikt
0x67B1 / 0x67B0 csak egy része a fakeidnek. Írd utánuk a 1002 számokat is.
PL így: 0x67B11002itt hasonlóval szórakoztak: tonymacx86Most látom, ez a guide volt az első...Viszont egy hozzászólással később: tonymacx86
Esetleg itt akad info: tonymacx86
-
syC
addikt
Végülis sikerült feltenni Sierrát. Érdekesség, hogy 5ből 1-2x kiakad a pci configuration-nél bootkor, mint a telepítésnél, mint pedig osx bootoláskor. Biz. "xhci handoff" bios beállítás elvileg segíthetne rajta, de nekem olyanom nincs ( hasonló van, próbáltam, de semmi .. ) R9 290 driver holnapra marad. Aztán irány fcpx
Köszönöm az eddigi segítségeteket
-
hemaka
nagyúr
Nem pc, de a sierra regen fent volt a gepemen, siman felmegy kb 0 mokolassal, csak kellett az ssd amin rajta volt igy megszabadultam tole, gondoltam most vissza rakom, erre nincs telepito.
Ezzel a toollal meg nem talalom, hiaba kerestetem, nem dobja ki se nevvel, se szammal.
-
Mr.C
őstag
Nekem a runtime area hibakod azért jött, mert túl fragmentált a ram és ezért kellett available pages-t számolni és az alapján beállítani a slide értéket.
Tegnap linkeltem egy test.zip-et a rappernek (wiz Khalifa) abban van egy .efi amivel hátha sikerül elinditani. Vagy ott van tlac linkje. Azokkal probaltad? -
syC
addikt
Megpróbáltam legacy módban bootoltatni. Kicsit más lett így a jelenség. Install-t kiválasztva bejön a villódzó kurzor, egy ideig agyal, aztan megjelenik egy sor '+' majd újraindul a vas. Ötlet / tapasztalat? Most detto ugyan úgy néz ki a telepítőm, mint ahogy az összefoglalóban van.
-
Lazika
senior tag
-
gandalf
aktív tag
Kulcskészitésnél mit lehet elbaltázni, ugy, hogy már maga a clover sem jön be?
mindent ugy csináltam ahogy le van irva az összefoglalóban, a vége ugyan az, bootolásnaál villogó kurzor..mondjuk nem vártam 5 peret, gondolom hamarabb be kellene jönni a clover menünek..a gép:
Ml 150 g6 szerver
ati 5670 512MB videó
van benne egy p410 512MB-os raid kártya
2db xeon 55420-es prociha a kártyát kiveszem akkor sem változik semmi...
mi a fax kell, hogy egyáltalán a boot elindulson a 16gb-os penröl..
az usb3-as, de a gépben csak usb2 van szal az gondolom nem oszt, nem szoroz..
egyszerüen értetlenül állok az eset elött..
-
sad_Vamp
őstag
Referencia a kártya, ugyanis Sapphire. Amúgy közben megoldódott a dolog a ResXtreme nevű programmal. Csak ki kellett választani a monitort, meg a hozzá tartozó színmélységet és hertz-et. És a szincsere abba maradt.
Viszont hogy 2 drb-tól miért kerül boot-loop-ba az rejtély. Főleg hogy 2 teljesen identikus kártyát elméletileg támogatja az OsX. (még lehet, hogy most hogy már -nagyjából- működik a rendszer megpróbálom visszanyomni, hogy lássam mit is csinál pontosan)
Trackpad-et it használ valaki haklival?
Ha a billentyűzetemen az Fx gombok nem mennek úgy mint az erdetei MAC-eken azzal lehet csinálni valamit?
-
scream
veterán
-
pusihusi
addikt
Akkor csak kérdezek, mert egy előre telepített PC. Torlom a C,D, ill. recovery partíciókat , s a C-re felrakom a Windows 10-et. Eddig rendben. Nem is mentek semmit mert a Win 10-et elfogadja MS. Digitális aktiválás. Oké eddig. A D partícióval mit csináljak? De kellene a letöltéseknek kb 600gb. A fennmaradó kb. 300 gb-ra menne föl a Leopárd. Akkor itt mit hogyan formázzak?
-
sad_Vamp
őstag
kérdés most, hogy melyik kártyáról beszélgetünk. de a HD5850 egy 2 PCIe-t elfogalaló szörny. Ráadásul elég hosszú is 29-30cm körül van. Amibe 2x 6pin áram is kell, ha csak 1et nyomsz be már el sem indul.
a minimum req. a manual szerint:
"A 500 watt or better power supply with two 75 watt 6-pin PCIe power connectors." -
sad_Vamp
őstag
hát én ebben nem tudok neked segíteni, én is majd most(anában) fogom csak összerakni majd az első hacklimat. Amit én kihámoztam a dologból, hogy bizony ha az ember nem akar szívni, akkor érdemes öregebb ATI kártyát választani, én vettem is a célra egy HD5850-et ami állítólag csont nélkül megy (azt állítottá hogy FCPXben a kártya olyan gyors -néha gyorsabb- mint a GTX980 -- ha jól emlékszem). Ráadásul használtan felénk rettentő olcsó!
-
Smiley
addikt
A lap kb tokmind1, nvidia 4xx felett rakhatsz bele barmit, igazabol 7XX felett mar inject se kell hozza. Alatta azert mar csunyan megnyirbaltak a kinalatot, a 8800GTX es a 9600GT az megy meg. A 7300 felesleges is megprobalnod ahhoz csak 32bit-es driver letezett, tehat max a lion alatt mukodne. AHCI-t biztosan tudja a lap, es kb ennyi eleg is elso korben. Legrosszabb esetben a hang es a halozat nem fog mukodni.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Azért mert a jelenlegi macekben az ATI videokártyák genuine (hitelesített) GPU-k. Hivatalosan csak OS X-re kiadott videokártyát rakhatsz be pl. egy Mac Pro-ba. Minden más ATI-t mókolni kell, több vele szívás. Míg az Nvidia folyamatosan adja ki az OS X-hez a drivereket. Könnyebb beüzemelni ezért inkább azt ajánlja. De nem genuine ATI-n is megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest