- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire #73697 üzenetére
Csak érdemes előleggel írni és belefoglalni, hogy rossz eredmény esetén visszacsinázás van.
Mondjuk legutolsó élményem cca 1,5 éves, de akkor nem kérték az adásvételit, csak a 20 rongyot és kérdezték kinek a nevére írják a számlát.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz
Speeedfire #73695 üzenetére
Annyival megtódanám h eredetvizsgát addig csináltatni amíg nincs kifizetve , nehogy valami kiderüljön.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Speeedfire
félisten
válasz
Wiz Khalifa #73694 üzenetére
Biztosítás->eredetvizsga->kormányablak. Itt igazából a kötvényszám a lényeg.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Hogy is van mostanában az autó átírás? Először a biztosítást kell megkötni azaz a szerződés kell hogy kéznél legyen és úgy vinni eredetvizsgára aztán a kormányablakba be hogy átírassam?
Smoke some weed nigga!
-
-
kisza25
félisten
hm, lehet holnap elviszik az i30-t
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
lenko
aktív tag
7*-os hotelben vendég szállításra még ott is alkalmas
bmw-bolsters-position-in-the-luxury-sedan-segment-with-emirates-palace-partnership
(#73692) kisza25
Örülni kéne ennek.[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
brumi1024
veterán
válasz
Snoop-y #73687 üzenetére
Ne menjen el egy Bugatti márkakereskedésbe, ami tényleg az arab milliárdosoknak való. A Chironnál az első részlet ~1 millió dollár, ezt pedig azelőtt át kell utalni (készpénz nem elfogadott, egyben kell utalni, közvetlenül a gyárnak, és erre nem kérhető finanszírozás), mielőtt szóba kerülne a konfigolás. Baromi sok pénz egy ilyen M760Li, de a cikkíró a leírása alapján hypercar szintre sorolja, amikhez képest viszont ez "olcsó" tömegtermék. (Azok a macskakörmök erőteljesen hangsúlyozottak.)
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
Latszik hogy Mo-n irtak a cikket:
"elsősorban a dúsgazdag milliárdosoknak, valamint az arab sejkeknek szánta a BMW"
WUT? Az nem ez a kategoria ez a kocsi nincs £200K kb korberohogik a milliardosok. Ez egy business auto es kb ott er veget ahol egy jobb Bentley kezdodik
Majd lovok kepet arrol mikkel jatszadoznak itt a szomszedban
(Addlestone) M-el kezdodik N-el vegzodik...
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
-
lenko
aktív tag
Nagy autó fanoknak: bmw-m760li-xdrive-teszt
(#73686) bitpork
Azért egy áttekintés megér. A cikk is igényesebb valamelyest mint a többi oldalon megszokott.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Integrale
veterán
Érdekes, más oldalon azt írják, hogy az amerikai piacon csak a QV-ből adtak el 1600-at, bizonyos piacokon pedig kifejezetten jól fogy. A 3 németet nem éri be, áprilisban eladtak európa szerte ~3000db Giulát, 3-as BMW-ből 10e db-ot, IS Lexusból 400-at.
Illetve azt is érdemes megnézni, hogy mely piacokon kapható, Kínában pl csak idén dobták piacra, fél óra alatt eladtak 350-et. A modellkínálat is csak idén bővült a Q4-gyel és az AE-vel. Egyelőre messzemenő következtetést felesleges levonni ezekből a számokból."Bad reklám is reklám too"
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tsebacsi #73666 üzenetére
Nyilván számoltak vele ők is. A Fiat már sokadjára jön vissza a halálból csak ugye könnyebb egy olcsó de jól megcsinált autóval visszajönni (lásd Punto) amit tömegével lehet eladni mint az amúgy nagyon koherens felső ligába ahova egy (még) nem presztízsmárkával próbálnak betörni.
Inkább vették volna meg az Opelt.
Bár az FCA-t se tartom sokkal többre mint a PSA-t...
#nincsbennetarcsi
-
A kvázi tetszhalálból hoztak vissza egy márkát, hiába volt ott a Gulietta és a Mito, és ha olvastuk a teszteket plusz Munez véleményét, nem robbantottak akkorát, mint várták. Hiába magasztalta Csikós az egekbe, nulláról visszajönni közel olyan áron adva, mint a prémium konkurensek? Csodát vártak ezek???
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Speeedfire
félisten
Eléggé clickbait a cím. Közben meg:
"Persze ez is szép eredmény lenne ahhoz képest, hogy három-négy éve hatvanezer autón is alig tudtak túladni."Amúgy érdekes a stat, pedig igen jól sikerült autó lett.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Qru
MODERÁTOR
#nincsbennetarcsi
-
Speeedfire
félisten
Vehettem volna V6 összkereket is, de minek? Jó ez az 1.8T.
bitpork: Haver S4-eséből is mosolyogva szállok ki, de a sajátomból is. De egy sima szívó s2k-ból se szállnék ki szomorúan. Mindegyiket lehet miért szeretni.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
lenko
aktív tag
válasz
bitpork #73660 üzenetére
Pont ennyit megyek, tehát engem nem érdekel, hogy 5-t enne egy dízel vagy éppen 9-et eszik majd a 330i nálam átlagban
V6 a4 is a látókörben volt, de gyenge, és többet kajál...(#73662) Speeedfire
Inkább vettél volna azt, nagyobb élmény.
Az átlag 1-2 liter többletfogyi pedig csak nem visz csődbe.
[ Szerkesztve ]
-
A v8 rofogest es a szivo 4000 v 4400 elemnyet lehet helyettesiteni de minek. Ha vki csak evi 15000-t megy akkor meg csak a fogyasztas sem olyan nagy difi. Szerintem. Az viszont megfizethetetlen h mindig mosolyogva hasznalja az ember es minden egyes alkalommal visszanez a parkoloban hagyott motorkocsira. Megint leirom a felreertesek elkerulese vegett h szerintem.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Speeedfire
félisten
válasz
bitpork #73657 üzenetére
Autób*zinak tartom magam, de sosem voltam oda a V8-akért. Van annyi izgalmas más lehetőség is. Sor 5/6, boxer, V6. A 2 nagy kedvencem a supra (sor 6) és az evo 9 (sor 4), de egyik sem egy hűdeizgalmas motorkonstrukció.
-
lenko
aktív tag
válasz
bitpork #73657 üzenetére
Ez pénztárca kérdése, de 6 hengerig én is elmegyek, persze szigorúan szívó benya...
Ez elég szimpatikus, de majd xdrive nélkül:BMW 330i xDrive Lim.M-Sportpaket Leder-Navi-Xenon-SD
(#73659) Speeedfire
A V5 kimaradt.
Pedig leont is vehettél volna vele...
[ Szerkesztve ]
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire #73648 üzenetére
Azt néztem, hogy még a küszöbödre is ráírták. Ezek aztán kihasználtak minden felületet a reklámra.
#nincsbennetarcsi
-
-
Magnum_
nagyúr
srácok. nekem is ciki volt, tényleg.
DE 17.15kor ért véget egy megbeszélésem, utána hazarohantam kocsikulcsért és időben szerettem volna megjelenni, nem elegáns éjféli érkezőként, mint TomcsiI humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire #73644 üzenetére
Nem is szólta meg, nem?
Szegény egyszer jön úgy, hogy 2 porszem van a gépen és máris kapja az oltást.
#nincsbennetarcsi
-
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
BigBlackDog #73631 üzenetére
Passz, majd Saint megmondja, de volt vagy 3 fajta neki.
Amúgy ilyen lett (bekarikázott részen volt), de nem csináltam sajnos előtte és utána képet, de tényleg leszedte az egészet. Majd beszéltük az egész kocsit meg kellene csinálni, csak az több óra. Mondjuk vannak rajta olyan karcok amit nem lehet kiszedni már így.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire #73633 üzenetére
Lehet rendelek vmi VW-s matricát és felragasztom. Kormi is levilágít ott a földre ha a burára ráragasztom a matricát akkor...
#nincsbennetarcsi
-
-
Qru
MODERÁTOR
Az after a Huszti mosóban folytatódott de én oda már nem mentem - csak gondolom ő is leöblítette a gépet - mert így is el kellett vinnem étterembe még az éCCaka az asszonyt engesztelésül amiért fél 10-kor estem haza...
Pedig pont azt tárgyaltuk Brumival, meg Tomcsival, hogy Speed 6 vagy 8 hengerrel menjen haza*?!
*Jött az ötlet, hogy at 1.8T mellé át kéne pakolni a A3-ból a motort de az hengerkapcsolós TFSI tehát akkor sor6/8 módban menne a cucc.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
B-L-A-C-K
titán
Holnapi vihar előtt lemosta?
Mondjuk tali után még nekem is leverette az enyém, de csak hogy a paszta nyoma eltűnjön.
Amúgy Saint kollégának itt is köszönöm a pasztázást, és a gyors kis most. Hogy mindenkinek tiszta legyen, a motorháztétón voltak egy tenyérnyi helyen kisebb karcok, de elég látható volt. Átpasztázta, nagyjából el is tűntek, kicsit még halványan látszott, utána átmostuk, majd még áttörölgettem kicsit és semmi nem látszik már ott, nem is értem hogy ha mosás után még kicsit halványan látható volt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
focvis #73581 üzenetére
Pedig egy Honda sem volt, igazán jöhettél volna...
De az Alfa végre megkapta az ékszert is (az frsz kitakarási tudásom nem sokat javult sry, majd veszek különórákat Saint-től):
A többieknek nagyon köszönöm a részvételt, parádé volt a tali ismét.
Brumi A3-a nagyon pöpec, legközelebb teszt körre is el kell vinned!
Speedfire Setaját is megszakértettük. Tetszik a sárga nyereg rajta.
Black vitt egy kört a Insi-vel. Utasként az volt az érzésem, hogy 3-asban vhogy jobban megindul (val'szeg rövid az 1-2-es a 3-as nem és azért érezni így).
Bálint is vitt egy kört. Gyerekek ez a BS Adrenalin gumi nagyon tapad, még a térdem is beütöttem kicsit a mikor besedert a körforgóba!
Kornél SX-ében megszakértettük az új riasztót. Engem jobban meggyőzött mint a Pajzs.
Saint autója picit poros volt de legalább a motoröblítőt nem tudta rásózni senkire.
llwynog Vekijében nagyon jó a deréktámasz a kövi autómban kell nekem is.
Tomcsi kicsit későn érkezett de megszakértette a másik Leon-t.Ha lehagytam vkit az szóljon.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Speeedfire
félisten
Jó volt a tali, örlök, hogy el tudtam menni. Sok hasznos infót kaptam tomcsitól.
Ahhoz képest, hogy tegnap alig volt pár jelentkező, ha jól számoltam 7-en voltunk.
A fehér gti-t én is hiányoltam.
brumi1024: Majdnem 11 volt már mikor eljöttünk.[ Szerkesztve ]
-
-
rbalint88
addikt
válasz
adalbert1 #73614 üzenetére
vételáron felül. turbó, turbócsövek, hengerfej javítás, olaj és szűrőcsere, kevlár kuplung (olcsóbb, mint egy utángyári), kettőstömegű, 4 gátló, futóműben apróságok, féktárcsák, fékbetét, fékfolyadék. még kell rá egy műszaki júliusban és megírni a chipet rendesen.
aztán jövőre sperrdiffi (2-300k), szélvédőcsere (50-60k, esőszenzor ftw), kipuff (? - hátsó dob (20k) biztosan, flexicső (10k) valószínűleg cserés, de lehet komplett rendszer lesz), cooler (? - majd meglátjuk, hogy kell-e), eibach stabilizátor szett (120k, lehet tolódik 2019-re) a terv, aztán meglátjuk meglátjuk a költségvetés és idő mit enged, az esküvő lesz a prioritás.
idén amit kellett rá költeni, az mind szükséges volt, a lengéscsillapító 15k (87 vs 102) felárért gyári helyett Koni lett, a turbó gyári helyett kicsit többet tudó lett 20k felárért, plusz a chip az kb 60-80k, de hoz sok lovat és nyúlmókust, amitől szélesebben fogok mosolyni, ami megfizethetetlen, minden másra meg ott amastercardvisa.bitpork: még szerencse, hogy az én autómnak lassan nem mérhető az értékvesztése, mert nincs miből
[ Szerkesztve ]
-
-
rbalint88
addikt
válasz
Integrale #73607 üzenetére
vegyél Deltát, mert: egyedi, olasz, megy a nickedhez és igazából te is tudod, hogy az kell neked. az ésszerűség nem játszik. én 2,5 évet
toyotáztampocsékoltam el az életemből olyan autóra, amit picit se szerettem.
van létjogosultsága a priusnak, de azokon kívül, akik csak el akarnak jutni A-B és az autó a mosógéppel egyenrangú használati eszköz az életükben, valamint a spórolásra recskázók és a sötétzöldek, nem tudok olyan más csoportról, aki boldog tudna lenni egy priusban. teoretikusan nekem is tetszik, de meghagyom másnak a lehetőséget.kisza25: az alfám ér kb 7-800-at, idén 1,1M körül járok ráköltésben, de még kb 100e biztos ráugrik.
és még sokat is eszik. mert nyomom neki
de nem azért számolom, mert attól kevesebbet költenék rá, ugyanis félig-meddig hobbiként fogom fel, ez csak egy tájékoztató érték, amolyan közszolgálat.
focvis: kivételesen egy honda se volt, "európaiatlan" autó is csak Kornel nyunyukija egymagában.
bitpork: nem. szabad. számolni. te is bevallottad, hogy hobbi és luxuscikk is, egyiknél sem kell számolni. számolja az, aki csettegőzik.
-
válasz
Integrale #73607 üzenetére
Persze hogy elfogadott a csapongás, sőt hiányozna is.
Nincs olyan messze a TTID (180 le, 375 Nm + nem kizárt, hogy húzva volt) a 2.0 TSI-től (220 le, 350 Nm). Ezek nem voltak egymás alternatívái, csak váltották egymást.
Ejj, de jó is volt a Saab Aero ülés.Szerk: ráérsz a Priusszal, az elemzők szerint olcsó lesz a benya még évekig.
[ Szerkesztve ]
-
-
brumi1024
veterán
válasz
Magnum_ #73593 üzenetére
Köszi. Szerzek rá felnit és mehet a csere
(#73601) joamilestoné: Guglié a Waze, átszedi a közlekedési adatokat (sokszor látni a Maps appban is, hogy Waze-ből jövő az infó).
(#73604) Tsebacsi: Nem teljesen, csak a hangalapú csomagoknál (legalábbis a kékeknél). Nekem pl a 25 gigás Telenoros adatelőfizetésemből csak (ha jól emlékszem) 8 használható külföldön.
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
válasz
focvis #73592 üzenetére
1.9 TTID vs GTI
Kornél: TDI, Benzin, Hibrid, nagyszívóEz itt elfogadott, nem?
Modellre szűkítem, ez a 3 tetszik leginkább, adott modellekből ezekkel a motorokkal érdekel, így kerül képbe az 1.8 T, Priusban csak egyféle van, ott maga az autó "hight techsége" tetszik, és igazából a felhasználásra az lenne az ésszerűbb. Ez okozza a csapongást.
"Bad reklám is reklám too"
-
-v-
addikt
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
szőröscica #73601 üzenetére
Igo is online.
-
kisza25
félisten
válasz
bitpork #73600 üzenetére
Na látod ez a te bajod
Az eddigi autóim közül a g4 1,6 16V fogyasztja a legtöbbet, azzal is majdnem meglenne a 10e km
Szóval az 1 éves üzemanyagköltség lett ráköltve, magyarán mehet a garázsba, jövő ilyenkor előszedem
A másik meg hogy ér vagy 800 ezret és 240eFt lett/lesz ráköltve, tudom ez az arány csak romlani fog
joamilestoné: az nem csak a hívásokra vonatkozik?[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
szőröscica
addikt
Mától megszűnt a roaming az EU-ban. Magyarországon az online navik közül egyértelműen a Waze a király, de mi a helyzet nyugatabbra? Ha arra kevesebb Wazer van, online forgalominfóra jobb a Google térkép?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Path of Exile 2
- Gyúrósok ide!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest