- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
TheProb #45227 üzenetére
Én nem tudom eldönteni, bár pénteken levizsgázott az én kormányom is a kollegák előtt.
Szóval az én véleményem nem releváns. Amúgy akiknek nem tetszik, azok mutassanak már egyet, ami jól néz ki! Mármint lehet akármilyen, eBay-es, vagy korábbi konkrét saját fotó. Csak mert unokatesómnak csináltak múltkor 10 ropiért egy kormány újra bőrözést...hát... Nem mondom, hogy sokat járhatott utána, ki csinál jó munkát, de az sem tetszett. És 10 000 HUF-ért még csak bőr sem volt az a bőr.
Érdekelne, hogy egy utólagos hogy néz ki, amire azt lehet mondani, hogy "na ez fasza!".
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest