Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Monitor állvány
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ParmaBoy
tag
No megvolt a zala kor, annyira nem veszes az m7, bar tegnap delutan volt indulas, lefele gondolom mar nem nagyon mentek a nepek. Es tovabbra sem szeretek a lemeno napban autozni nyugatnak.
Ejjel visszafele nyilvan sima.Viszont a k astra nem a szivem csucske meg mindig, foleg ezzel a 110 loeros 1.2t-vel, a 3 henger megadja az alaphangot, raadasul tarcsi sincs sok. Kam-os baratom hasznalja, de en vezettem ezuttal, most 110e van benne es az o nyugodt tempojaval, plusz agglemeracios bejarasaval az elmult 10e km-re 5.2l a nagy atlag. Ami azert szerintem meglepoen jo, bar jo hosszu a valto, 150 tempomat (145 valos) eseten forog 3000-et.
Elvileg nem veszes, ez meg gm fele 1.2, nem a prutech, de hallani fotengely logasrol, turbo hibakrol, es a szij birja, de olajban fut, 150k felett szvsz idozitett bomba.
Nekem ketto darabra van/volt ralatasom, az egyiket mar leadtam hiba nelkul, de csak 96ezret futott (az a 130le-s verzio, csak sw a kulonbseg) , ez meg elketyeg (daral) oktoberig, addig csak kibirja.
Hasznaltan lspi ide, vagy oda, en az 1.4t-t vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Mini-ITX
- Okos Otthon / Smart Home
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest