- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Macrodroid
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
köszi a részletes válaszokat.
1)
Volt a medibuntu telepites alatt egy hiba, remélem , nem jelentos, de azert idézem:Csomaglisták olvasása...
W: GPG hiba: http://packages.medibuntu.org jaunty Release: Az alábbi aláírások nem igazolhatók, mert a nyilvános kulcs nem elérhető: NO_PUBKEY 2EBC26B60C5A2783
W: Próbáld futtatni az apt-get update -et, hogy javítsd e hibákat
Csomaglisták olvasása...
Függőségi fa építése...Érdemes tennem valamit evvel összefüggésben?
2)
guwf beépitett tűzfalkezelőt nem találom. Néztem a főmenüben (főmenü alkalmazás),
de nem lattam ott. Hol akadok rá ?
Még valami: nem lehet, hogy elgépelted a nevét? (Bár gufw -ként se akadtam rá eddig.) -
mzx
senior tag
_
Köszi mindenkinek az újabb válaszokat!üdv rtom!
Igen, miutan feltettem itt torrentezős kérdéseimet, utána esett le nekem, hogy vélhetloleg passzív módban voltam/vagyok. Köszi szépen a portteszteléshez az útmutatót!
Megnéztem, zárt, tehát jol sejtettem ,h passziv módban van Transmission torrentkliensem.
- Hogyan tehetem aktivvá, azaz miként lehet itt linuxban portot nyitni?Napokkal ezelott felraktam a Firestartert, de amint azt aktivizáltam, semmi nem jött le netről, azóta kikapcsoltra állitottam, és ismét lehet neteznem.
- Firestarterben lehet port-ot nyitni? Vagy más módon érdemes?Egyébként modemet használok, DSL modemet, pppoe.
-
-
Speederer
senior tag
Ja igen, azt elfelejtettem mondani, hogy az ntfs-en lévő cuccok le vannak már mentve, ezért azokért nem kár. Szóval csak az ext3 átméretezése lett volna inkább a kérdés. Ntfs-t csináltam már így többször is, az adatok maradtak szerencsére. Úgyhogy szerintem akkor most is csak a legfontosabbat mentem le róla.
Köszi -
mzx
senior tag
Igen, rögtön az volt a benyomásom &rew által közölt variációkból, hogy a gedit-es hozzám, totál kezdőhöz közelebb áll és biztonságosabbnak tűnik.
Köszi megerősítésed.
Kipróbáltam, lst módositva, de mégnem teszteltem a hatását.
Átirtam a 10 másodperc várakozási időt 1000 mp-re.Kérdés: ha nullára irtam volna át, mit ereményezne? Nem jelenne meg a grub, hanem egyből a felső menüpontot (nálam ubi "normál") inditaná?
Vagy kikapcsolná az időzitést?Tehát erre gondolok ismét:
/boot/grub/menu.lst -
-
mzx
senior tag
Tervezem, h legalabb olyan "gyors legyen" gépemen a linux, mint a windows.
Van mód arra, h valami régebbi verziora "butitsam" vissza az ubuntumat?(pl. ha egy 2006-os verzio állapotára visszaállitanám, gondolom lényegesen gyorsabb lenne ... iszonyu olykor, másodpercek, mire ablakot vált, stb .. máskor meg "egészen gyors" (értsd: gyorsabb), még ha egyszerre tobb alkalmazás fut is, médiaplayerrel egyutt!)
Pl. érdekel engem, mi ez az áldalad emlitett ubuntu mini, és hogy ha ez kisebb CPU- és rendszerigényű, akkor egyszeru módon átállithatom-e erre az ubuntumat?
-
-
-
n0_gAboR
őstag
Ez a megoldas arra tenyleg jo hogy a window manager/desktop environment villamgyors legyen, es keves RAM-ot fogyasszon. Viszont hetkoznapi felhasznalas soran a kovetkezok nem kerulhetoek el:
- Firefox + flash plugin
- Ooo
Ezek viszont sokkal lassabbak linuxon, mint winen (Egy firefox tobb flash-es tabbal, a C2Q configomat is megakasztotta joparszor). Ooo-rol nem is beszelve.
Chromium joval gyorsabban szaladgalna, viszont ez meg nem stabil, es a flash ugyanugy ottvan.
Raasasul a ATI Mach64 Mobility chip-nel van egy sanda gyanum hogy nagyon necces lesz a linuxos tamogatas. -
pc-user
senior tag
Köszi a segítséget, időközben én is találtam egyet s mást, de végülis nem kellett hozzáfogni az adathalászathoz ext2-ről, mert egy másik partíción (fat32) voltak a fontosabb dolgok és másolatok; onnan többé-kevésbé sikeres volt a recovery.
De azért megért volna egy próbát, ha másért nem, hát a tapasztalatokért... -
jFox
addikt
Tényleg!
Befrissítettem, és nem csak az USB, hanem a hang is megjelent.
Akkor vissza vonom: Van USB a virtualbox alatt.
Érdekes, hogy a Mandriva nem teszi be a frissítései közé, pedig már 3.0.6-nál jár a verzió. A Mandrivába meg az 1.0.5.1 amire tudtam volna frissíteni a csomagkezelőből. -
jFox
addikt
Ezzel csak az a baj, ahogy olvasom, hogy nem lát USB eszközt.
A beépített HDD-kről próbál bootolni. Az pedig elég kicsi (8Gb) nem hiszem, hogy ráfér a telepítő és a telpítés is.MajorMajor :
Köszi, lehet, hogy beválik, majd kipróbálom ezeket. Ahogy olvastam a SGD elég univerzális, uh, lehet hogy jó lesz.
Közben ahogy nézegettem a lehetőségeket a Mandriva honlapon, van egy olyan lehetőség, hogy floppyról bebootolvan hálózatról/internetről is lehet telepíteni (network.img) .
Ezt ki fogom próbálni, és majd referálok. -
leviske
veterán
Nah, végül kiderült, hogy Motorola V8-ról (T-Mobilos, bár ez gondolom max azért fontos, mert így letudható, hogy elvileg nem a Linuxos változat. Vagy a T-Mobilos Linuxos volna?) van szó és valamiért nem hajlandó a gép érzékelni (Pedig a teló érzékeli, mert elkezd tölteni.)
Holnap még megnézek egy lsusb-t, hátha ott megjelenik.
(#8398) Vladi: Köszi, feltettem.
Ha majd érzékeli a telót, akkor nem jön majd rosszul.
-
leviske
veterán
Szerencsére csak kábelen.
Akkor örülök...
Kösz a gyors választ!
Most már csak a Banshee-t kéne valahogy megoldani. Bár valószínűleg úgyis inkább az xbmc-t fogja használni, ha mappákból/listákból hallgat. Egy fájl esetén meg valószínűleg nem lesz annyira zavaró, hogy a médiatárban minde 3x van benne.
-
bocsika
aktív tag
Köszi, de majd csak délelőtt tudom megnézni hogy felmegy-e mert le kell szedni és kiírni.
A desktop verziót feltettem a notebookra wubi-val hogy ne okozzon nagy gondot. Nézegettem a transmission-t, egyszerű de a célnak megfelelő.
A jDownloader is sikerült beizzítanom úgy hogy synaptic al telepítettem a java-t majd a jDownload.jar jobbkatt indítás java-val (mert amúgy automatikusan kitömörítette a nyavalyás)
Downloader For X: hát a honlapja nem elérhető és a a legfrissebb verzió: April 10th 2006 os :S
Ahogy nézegettem a [töltögető programokat] ,de messze a legokosabb itt a jDownloader. Bár vannak akik nem reklámozzák magukat a wiki-n. -
bocsika
aktív tag
Hát nem igazán ezt keresem.
Ez valami olyasmi mint a samba (bár még ezzel sem foglalkoztam), tehát nyomtató és fálj-megosztást meg menedzselést meg ilyesmit tud ez ahogy láttam, de nekem csak annyi kellene hogy azon a kicsi gépen mennyen egy torrent, letöltő program (a jDownloader nagyon bejött de szétfingatja a gépet win alatt, bár nem tudom hogy miért mert csak akkor pörgeti a procit 100%on ha fel van nyitva az ablak, ha a tálcán van 20-30%-al elvan. Reménykedtem hogy linux alatt jól ellene. De ha van linuxra jobb progra int ez akkor lehet hogy váltok.) meg egy totalcommander linuxra hogy tudjam pakolgatni a cuccot, ja és vnc vel irányítható legyen távolról. (win 2000 alatt tök jól ment), ja és kezelje a wifit.
Mindez menjen egy 333 cerkán 128mb ram társaságában.
(Régebben úgy 2002 környékén volt ezen egy suse linux kisérletképpen de akkor még a kanyarban sem volt net a környéken, és nem tudtam sok mindent vele kezdeni (meg a root jelszót is elfelejtettem)
-
zodo
nagyúr
Nehéznek , nehéz volt így full bénán ,de néha bele lestem az írásodba, mert magamtól szerettem volna rájönni a dolgok miértjére, stb. a minimal tudásom fejlesztése érdekében.
( abba nincs kihívás ha valaki ért hozzá és csak le ill. át másol valamit egy jól megírt blogból ,stb. oldalról )
Éppen ezért még vannak híányosságai a rendszeremnek, de a lényeget már sikerült összehoznom így vagy úgy.Gratulálok az írás, publikálásához.
Személy szerint a " Hogyan? " oldalon közzétett verzíó átláthatóbb, plusz a parancsok kiemelése és az illusztrációk ( bár csak 2 db kép ) is sokat nyomnak a tartalmi formán ill. végeredményen. -
-
pc-user
senior tag
Köszönöm a válaszaitokat!
Egyébként a kellőképpen lekarcsúsított Ubuntuból kihozható olyan teljesítmény, mint a Puppy Linuxból? Azért kérdezem, mert az én gépemen (P3/1000/512) ez a kis rendszer megy a legpörgősebben, viszont megvannak a korlátai is...
Jó lenne valami hasonlót kihozni az Ubuntuból... -
pc-user
senior tag
-
mer az 1.5 egy hulladék.
mondjuk a 2.0.1-ben is van még egy ilyen apró hiányosság, hogy a playlist nem ugrik az aktuálisan játszott számhoz, illetve pár számot egyszerűen nem hajlandó lejátszani (itt karakterkódolási és / vagy id3 tages problémára gyanakszok) de ennél nagyobb bajom nincs vele
egyébként nekem arra is jó volt az az egy hétnyi szenvedés, mire az auda2 forráskódjából működő playert csináltam, hogy közben nagyon sok mindent megtanultam, és már pl sokkal könnyebben ment az aMSN 0.98-as verziójának életrekeltése (persze az se volt könnyű menet, az is volt egy hét, plusz még egy, amikor kijött a TLS modul)
-
Geller72
veterán
Felraktam a tárolóban lévő jre csomagot is, de semmi. Pontosabban van valami, de nem az, amit szeretnék.
. A java alapú irc nem megy..elindul, de semmi..a java alapú gamék sem mennek..elindulnak, de olyan szinten megfektetik a rendszert, hogy se kép se hang. Ez nem hardver hiba, mert ugyanez a rendszer win alatt tökéletesen ment..na meg a 3600 mhz és a 3 giga ram sem hagyná.
. A BOINC 100%-on megy, mégsem veszem észre.
Üdv:
GellerA pidgin 2.4.3-as verziója fut, ez a legfrissebb a tárolókban. De a honlapon találtam egy 2.5.5-öt. Ez már lekezeli az ICQ-m. A mostani nem..ez érdekes. Ki is csomagoltam letöltés után. Kaptam egy mappát, hogy tudom ezt lecserélni?
-
zodo
nagyúr
Terminál ba ,ha telepíteni akarom akkor írja ,hogy fent van,persze tudom én raktam fel.
zodo@zodo-desktop:~$ sudo apt-get install numlockx
[sudo] password for zodo:
Csomaglisták olvasása... Kész
Függőségi fa építése
Állapotinformációk olvasása... Kész
numlockx már a legújabb verzió.
Az alábbi csomagok lettek automatikusan telepítve és már nem szükségesek:
libcairo-jni libswt3.2-gtk-java libcairo-java libglib-jni libglib-java
libswt3.2-gtk-jni
Az "apt-get autoremove" segítségével távolíthatja el ezeket.
0 frissített, 0 újonnan telepített, 0 eltávolítandó és 0 nem frissített.
zodo@zodo-desktop:~$Hogy tegyem be másképp a terminálba ?
Ha beírom a következő ajánlott parancsot: sudo gedit /etc/x11/gdm/Init/Default
Akkor ,ezt kapom
És ,nincs mit szerkezteni.Beraktam a Munkamenetek közé így,csak remélem,hogy jól csináltam.
Újraindítottam,de semmi változás.
-
Picco
addikt
nincs sajna, vennek egy raklappal
puppy bootolas kozben megfagy, igaz h egy skin-elt puppyrol van szo, de az en gepemen pl ment.
dsl nagyon unszimpatikus sajna, inditottam live-ba, de nem jon be
ubi jo lenne, de annyira nem ertek a linuxhoz h egy alternate cd-t osszehozzak.
egyelore meg csak 256 mb ram van a vasban, majd belecuppantok egy 512-eset.
amugy meglepoen gyorsan futtatja az xp-t, mondhatni furadream linux tetszik, nagyon eroforras igenyes?
Vladi: xubuntu az valami megnyirbalt ubi lenne?
egy szolis csajtol vettem, faterom muszeres, elhoztak javittatni, de apum nem ert hozza, en meg mondtam h potom penzert atveszem szivesen, alkatresznek es eladtak -
zodo
nagyúr
Végül, némi más jellegű gyötrelmek útán, de ilyen sorrendben sikerült feltennem.
Valóban,ahogy írtad valami scandisk szerűség lefutott a vista indításának az elején ,csatolt valamit alapértelmezetként (gondolom az Ubuntus partíciót) újraindítás és kész. Választható , indítható mindkét rendszer. Köszönöm.(#7292) Vladi
Mint látod ,mükődik.
Nem problémáztam , lett két nagyjából egyforma méretű partíció. Elsőre a vistát tettem fel,aztán Ubuntu telepítésekor ráhagytam a döntést. Köszönöm. -
OTee
aktív tag
Szia!
Ez lenne amit kérsz?
00:03.0 Communication controller: Intel Corporation Unknown device 29b4 (rev 02)
Subsystem: Hewlett-Packard Company Unknown device 2819
Flags: bus master, fast devsel, latency 0, IRQ 5
Memory at f01a6900 (64-bit, non-prefetchable) [size=16]
Capabilities: [50] Power Management version 3
Capabilities: [8c] Message Signalled Interrupts: Mask- 64bit+ Queue=0/0 Enable-00:19.0 Ethernet controller: Intel Corporation Unknown device 10bd (rev 02)
Subsystem: Hewlett-Packard Company Unknown device 2818
Flags: bus master, fast devsel, latency 0, IRQ 5
Memory at f0180000 (32-bit, non-prefetchable) [size=128K]
Memory at f01a5000 (32-bit, non-prefetchable) [size=4K]
I/O ports at 1100 [size=32]
Capabilities: [c8] Power Management version 2
Capabilities: [d0] Message Signalled Interrupts: Mask- 64bit+ Queue=0/0 Enable-
Capabilities: [e0] #13 [0306]OTee
-
Arpee78
senior tag
köszi, ezt már magam is megtaláltam.
De nem ismerem a linux-ot, pl nemtudom hova kell beírnom hogy "rmmod usb-storage és rmmod usbserial"
Az asztalon van egy console nevű ikon, rákattintva vmi parancssor jelenik meg. Ha ide beirom a fentieket, kapok egy ilyen hibaüzenetet: "bash: rmmode: command not found"
-
-
sonar
addikt
-
Thusor
őstag
lsusb-re ezt írja:
Bus 007 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 003 Device 002: ID 0bda:8197 Realtek Semiconductor Corp. RTL8187B Wireless Adapter
Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 006 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 005 Device 002: ID 05e3:1205 Genesys Logic, Inc. Afilias Optical Mouse H3003
Bus 005 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hubuname -r: 2.6.27-9-generic
-
Thusor
őstag
Kiadtam a parancsot terminálban, de nem látja a WLAN-t, nincs róla bejegyzés.
Egyébként a WLAN-nak Realtek rtl8187b-nek kellene lennie. Amit letöltöttem drivert, az be volt csomagolva, kicsomalogtam és van benne a gyökerében néhány .sh script, de hiába indítom el az install.sh-t nem csinál semmit. -
Vladi
nagyúr
Howtoforge. Direkt ilyeneknek készült írások. Sok.
-
A telepítéshez ilyen segítséget tudok adni.
A többi még mind külön témakör, jó sokat kell olvasni, próbálgatni, tanulni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Lényeg:
Van három vinyó, két ide-s, meg egy satás.
szóval ebben a sorrendben léteznek:
IDE
IDE
SATAA Satás első partíciója a linuxé, meg van még egy swap partíció neki, egy hátsóbb logikai pedig az XP partíciója. Vista az egyik IDE-s vinyón van. Ha az első IDE-s vinyó van bootnak megadva bisoban, akkor bejön a vista bootloadere, ott tökéletesen indítható az XP. Ha a satás van megadva bootnak, akkor jön a grub, windows részre menve bejön a vista bootloadere, ott a vista indítható, de az XP csak egy hibaüzi mentes rebootot okoz.
Csík monitor, igen... Mondom, hogy a linux lenyelte a numerikus nullát! Na!
-
VaZso
senior tag
...én sem értem...
Egyébként sikerült megoldani, tegnap hajnali 3-4 órára...
A megoldás a következő volt:
/etc/modprobe.d/mac80211-extra-channels.conf egyetlen sora elé tettem egy commentet.A sor ez volt: options mac80211 ieee80211_regdom=64
Nem tudom, ez mire lenne való, de ezt a regdom nyavaját nem tudta értelmezni... most jó.
Egyébként a Mandriva előtt Ubuntut tettem fel, a következő dolgok nem tetszettek benne:
- első nekifutásra a konzol feliratokat láttam, óriási betűmérettel
- ez a sudo filozófia valahogy alapjában nem tetszik... kicsit úgy néz ki, mintha a Windows és Linux gondolkodásmódja között lenne félúton... Nem néztem utána, mennyire lehet variálni, de a sudo passwd parancsot azért megtaláltam, így nem is nagyon érdekelt...
Első emlékeim ezzel kapcsolatban az Ubunturól, hogy miért "nem tudom" a root jelszót...- a másik, amit soha nem értettem (bár nem néztem utána), hogy a vi miért viselkedik egészen másként Debian alapú disztribúciókon, mint pl. a Mandriván.
Gondolok itt arra pl., hogy amikor egy szöveges képernyőn belül mozgok, képes úgy széttördelni a képet, hogy nem látom, éppen mit szerkesztek. Mandriva alatt ilyen nincs, de Debian és Ubuntu alatt igen.- a Mandriva kezelőpultja tetszik...
-
VaZso
senior tag
Elvileg a csomagkezelőből feltettem az ehhez kapcsolódó csomagot, de változás nem történt, viszont jobban nem néztem utána, mert néhány dolgot még el kellett intéznem.
Az xorg.conf-ot viszont nem bántotta, gondolom, ezért sem megy... azt hiszem, meg fogom próbálni nv helyett nvidia-val, ha úgy sem megy, akkor nézegetem még a dolgot.Ha a fenti nem sikerül, megnézem az nvidia oldalát, amit leírtál az nagyon hasonlít az ati kártyám telepítésére, mivel a csomagkezelőből ehhez a (régebbi) kártyához nem volt megfelelő csomag, viszont egész jól működik vele. (Egyedül a compiz-t nem sikerül sajnos futtatnom valamiért, amire nekem nincs is ugyan szükségem, de olykor demózni azért jó lenne...
)
--
Tegnap este keresgéltem még a nyomtatós gondommal kapcsolatban, és ennek eredményeként - egyelőre a saját gépemen - betettem magam az lp csoportba. Délután kipróbálom, remélem, most működni fog a HP LJ 1000, elvégre a Firmware felmegy és a rendszer kommunikál a nyomtatóval, csak valahogy írni nem tudtam rá eddig... remélem, menni fog.
-
VaZso
senior tag
Envy nincs Mandriva alá, de valahogy biztos meg lehet oldani...
Az xorg.conf-ban az nv helyett más meghajtót kell használni?--
Ugyanezen a gépen próbálkoztam beállítani egy HP LaserJet 1000 szerkezetet, de nagyon egy fura konstrukció ez... A nyomtató inicializálásakor fel kell tölteni bele a Firmware-t, csak utána képes működni. A kapcsolat USB-n keresztül megy.
Elvileg minden be van állítva, boot folyamán fel is tölti a Firmware-t (legalábbis a nyomtató ennek megfelelően viselkedik), majd készenléti állapotba kerül, a HP Device Manager legalábbis ezt jelzi.
Ha kinyitom az ajtaját, a manager szintén jelzi, tehát valamiféle kapcsolat van.A rendszer ott bukik meg, amikor nyomtatni szeretnék valamit.
A HP Device Manager szerint a nyomtató elfoglalt állapotba kerül, majd 10-20 másodperc múlva visszakerül készenlétbe, nyomat pedig nem készül. Emellett a munkafolyamatot jelző zöld LED sem kezd villogni, tehát látszólag teljesen halott a dolog...
A meghajtó valami foo2fs nevezetű dolog (remélem, jól írtam) és konkrétan beállítható a LaserJet 1000 típus.Win alatt megpróbáltam, a nyomtató használható.
Egyébként Win alatt is viszonylag sokat szórakoztak a szerkezettel, ahol ezelőtt működött, mire üzemképes lett, habár most nekem elsőre működött alóla.
Esetleg volna valakinek ötlete, hogyan tovább?
-
VaZso
senior tag
hmm... akkor légyszíves írjátok le nekem, mit csináljak
Két gépen is jó volna beállítani az Nvidia kártyát, de egyik sem az enyém, így nem volt még időm eljátszani vele, így nincs 3D.
Az egyik kártya ha jól rémlik, FX5200 v. talán 5600, a másik egy TNT2, ha minden igaz...Egyébként mostanában az ATI driver egész jól üzemel nálam.
---
Van mégegy érdekes gondom a PEN-driveokkal kapcsolatban... felcsatolja rendesen a filerendszert, írni és olvasni is tudja, de mindenegyes file átvitele után panaszkodik, hogy nem tudja átírni a jogosultságait... mindezt Midnight Commander alól és FAT16 filerendszeren.
...mondjuk az egyértelmű, hogy a Linux-féle jogosultságokat nem tudja átvinni rá, de jó lenne, ha nem figyelmeztetne minden file átvitele után ill. meg sem próbálná beállítani a lehetetlen jogosultságokat a filerendszeren.Ezzel lehet valamit kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Konteó topic
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Formula-1
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest