- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.gergo
senior tag
Üdv!
Raspberry Pi4, Raspian BusterBlynk szervert indítok terminálból. Hogyan tudom azt elérni, h még véletlenül se tudjam ezt a terminál ablakot bezárni (leáll a szerver)? Köszi
-
g.gergo
senior tag
Üdv!
Van egy raspbian buster op rendszer. Fixen van rá csatolva egy ntfs-es hdd. Szeretném, h egy mappa rekurzívan a users csoportba kerüljön (most pi-ben van). Milyen parancs kell hozzá? Létező minden kipróbáltam és nem működik, pl ez sem:sudo chown -R pi:users /media/valami
Köszi -
g.gergo
senior tag
Üdv! Hát könnyen nem ment, vért izzadva, de megoldottam. Viszont még mindig van egy gondom, miszerint, h újraindításnál nem indul vmi CUPS, hanem manauálisan kell indítanom a sudo /etc/init.d/cupsys restart parancsal. h tudnám ezt az "indítópultba" betenni. Kérésem most az, h mint a hülyegyereknek, úgy írjátok le.
Köszi.
-
g.gergo
senior tag
Üdv!
Egy hatalmas segítségre lenne szükségem, tök láma vagyok linuxba,de most meg kellene oldanom egy számomra hatalmas problémát.
Adva vagyon egy Ubuntu 7.10. Lett hozzá véve egy HP OfficeJet K5400-es nyomtató. Ez alapján megkezdtem a nyomtató telepítését. No persze már a STEP 3-as résznél meg is akadtam. Megcsináltam az A részét, tehát letöltöttem azt a szar fájlt, alapból az asztalra mentődött, le is jött, nah itt akadtam el. Mit jelent a B pont vagyis mit kell csinálni, és mit kell pontosan beírni a B-C-D pontokba.Nekem ez tök kínai, elmagyarázná nekem vki szájbarágósan? Hálás lennék. Bye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Könyvajánló
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged