- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ereshkigal #49953 üzenetére
Nálam a kinyírni azt jelentette, hogy mivel nem értettm hozzá, nem tudtam helyrehozni a normál állapotot és újra kellett vagy kellett volna telepítenem, de mivel jócskán voltak még tartalék disztróim, így nem nagyon aggasztott. Egyedül a Debian volt olyan, hogy kihívást éreztem, hogy azért is visszaállítsam működőképes állapotba, de az meg sikerült is, azóta is stabil, hiába sid meg experimental repokból lett összekutyulva.
Így értsd ezt a kinyírást!
Egyébként azt ne hidd, hogy home userek nem tudják kinyírni a rendszerüket, ha neked még nem sikerült, annak örülj, de valószínűleg azért van ez így, mert nem laikus home user vagy.
Ha egy laikus ott ül a blank screen előtt vagy csak a grub rescue után villogó konzolt látja, akkor bizony nem tud hová lépni. -
lev258
veterán
válasz
Ereshkigal #49953 üzenetére
Ahol UEFI van és nincs még javítva a hiba, ott ezzel nemcsak a disztrót nyírod ki, hanem téglát csinálsz a gépből.
-
cigam
titán
válasz
Ereshkigal #49873 üzenetére
egysoros: Nem állítasz be default gateway-t, így nem fog kitalálni a belső hálózatból, az internetre.
(a francba! A szerkesztő ablakban még belefért egy sorba
)
-
válasz
Ereshkigal #49873 üzenetére
Szia!
Ha érdemi választ akarsz elég hamar, akkor ne a kezdő topikba írj, hanem a Téma tudnivalók-ban is megtalálható Haladó vagy Script topikba!
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Ereshkigal #9558 üzenetére
Amúgy meg Eszközök->Beállítások->Társalgások füll.
-
rtom
senior tag
válasz
Ereshkigal #9558 üzenetére
Olyat nem találtam, hogy villog az ikonja a tálcán, a többi lehetséges beállításhoz az Eszközök menüben a Bővítmények között nézz szét (Libnotify és üzenetértesítés bővítmények jöhetnek szóba) . Értesítési terület be van állítva a panelon?
-
doc
nagyúr
válasz
Ereshkigal #9435 üzenetére
szerintem konnyebb mint a Debian, mar csak azert is, mert nincs tele mindenfele disztro-specifikus dologgal
szerintem tegyel vele egy probat, aztan ha nem jon be, keresel mast -
válasz
Ereshkigal #9429 üzenetére
Alighanem kénytelen leszel engedni a feltételeidből, mert az Ubuntu bugzik és felismeri a legtöbb hardvert. Debian nem bugzik, de tán az újabb hardverekkel meggyűlik a baja. Linux Mint eléggé jól össze van rakva, de a Helenából mintha nem lenne még semmilyen Community Edition (illetve most néztem: van, de KDE-s, fluxos és xfce-s nix).
-
doc
nagyúr
válasz
Ereshkigal #9429 üzenetére
ha gyors kell, akkor Slackware esetleg Debian, esetleg ha nagyon lassu a gep akkor Puppy vagy Vector
Yoper? az nem PPC-s?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- PS Plus előfizetések
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest