- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Shyciii #62323 üzenetére
Amúgy értettelek én félig-meddig.
csakhát a nagy szabadságnak is vannak hátulötői. Ló túloldala.
Ezt sokan így látják, de csak az van, amit iménti hsz-ben írtam.
Opensource, bárki bármit bármiből.... - és bizony ez nagyszerű dolog, de egyben átok is, míg meg nem találod, ami neked hosszabb távra meg fog felelni. Gyakorlatilag így ezek között disztrohopperkedve inkább csak teljesen összezavarodik az ember, tanulni nem sokat fog. Ettől függetlenül kell még időt adnod neki, mert letisztul azért a kép némileg.
(még arról nem is beszéltünk, hogy ha valaki kiismerte magát sysvinit-en, utána meg jöttek a disztrók alapból systemd-vel)
Magamról tudom, ha felrakok egy teljesen idegen disztrót, mondjuk nem Debian vonalról, ott is elég hamar kiismerem magam, más kérdés, mennyire tudom megoldani a felmerülő problémákat önerőből. Egy-egy rövid iránymutatás is képbe képes helyezni. (tegyük hozzá, hogy én az igazi klasszikus laikus vagyok Win 95 óta - tehát ha nekem megy, akkor mindenkinek)
Ha keyring csak böngésző miatt kell
Most, mikor belenéztem, csak olyan sorokat láttam benne, amik a böngészőből származhatnak. A rendszer jelszavaihoz semmi köze nincs. Szerintem ezt nem sokan használják.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest